Maja Nilsson Lindelöf

En mysig helg är över även om det känns som söndag idag. Victor är ledig och solen lyser. Jag klev upp vid tio och hittade grabbarna sovandes i soffan, när dom vaknat bestämde vi att vår lediga dag ska spenderas hemma. Vi ska laga mat och städa garaget. Typ en anledning till varför jag älskar Victor så mycket, han får mig att ta det lugnt. Jag tänkte spontant att vi skulle ta oss ut och fånga dagen, men nu blir det pyjamas hela dagen och att fixa och dona istället. Mysigt. Dessutom ska vi ha fotografering här hemma imorgon för en tidning så det behövs fixas lite.

I lördags hade Victor match så jag började dagen med ensamfrukost i soffan innan jag och en tjejkompis som bor upp för gatan tog en promenad med barnvagnarna. Och på kvällen kom Evelina över och vi tittade på matchen, drack vin och åt sushi. Väldigt mysigt att det inte längre behöver betyda att man är ensam när Victor är borta. Jag tog inga fler bilder så ni får på mina riskakor med en liten övermogen avokado.

Igår tog sig familjen ut på brunch! Söndag i området vi bor i betyder brunch och det kryllar av folk på gatorna.

Och vi gick förbi marknaden precis intill!

Sen åt vi en macka på ett ställe innan vi bytte och åt ännu mer, åt konstant i kanske två och en halvtimme. Trevligt ändå.

Efter det åkte vi hem, lämnade bilen och tog oss hem till några kompisar från laget där vi spenderade hela eftermiddagen med att bokstavligen bara hänga. Barnen låg och pratade med varandra och vi satt förslappade i soffan.

Vid halv åtta kom vi hem, nattade Ted Louie och beställde hem massa italiensk mat som vi såg framför filmen Three billboards outside Ebbing, Missouri – GALET bra film! Tips!

Nu ska jag göra en till kaffe och plocka ur diskmaskinen! Puss

7 kommentarer

  1. Älskar verkligen din blogg! Jag har en fråga om hur du ser på det här med att skaffa vänner när man flyttar med så som du gjort med Victor? Känns som ni börjat umgås mer med vänner i laget nu än tidigare. Jag själv ska flytta med min pojkvän nu till en helt ny stad för han ska satsa på sin karriär i handboll och det känns alltid lite nervöst inför hur man kommer in i gruppen med flickvänner som också flyttat med sina respektive i laget. Kram

  2. Så mysigt att läsa dina blogg inlägg💓💓ha en skön och mysig måndag❤️

  3. Har aldrig kommenterat här förut men du är verkligen den enda influencern jag mår bra av att följa. Du känns alltid så genuin och äkta och låtsas inte alltid som att allt är perfekt som många andra influencers tenderar att göra. Blir verkligen alltid glad när jag tittar in här och jag ville bara tacka dig för att du är just det – en så äkta och bra person. Tack för det <3

    • Jag kommenterar sällan men när jag skrollade i Majas blogg och såg denna kommentar så kände jag verkligen att den var PRECIS på pricket. Jag läser många bloggar men din blogg Maja är verkligen den enda bloggen som inte får mig att må dåligt. Det du förmedlar är genuint och äkta och det är något som du ska vara stolt över. Du gör ett kanonjobb <3

  4. Kan inte du göra ett kollage med höst inspo? Typ jacka, skor, väska osv både till vardags och fest?

  5. Jag behöver din hjälp, Maja! Du verkar ha så feta sneakers, som ser bekväma att gå i utan att få ont i fötterna. Ska snart vara mammaledig och vill därför unna mig ett par snygga, feta men RIKTIGT bekväma att gå i. Har du några tips? Puss och tack<3

Skriv en komentar