Maja Nilsson Lindelöf

Men jaha vart tog den här dagen vägen? Victor åkte iväg imorse igen på match och kommer hem imorgonnatt så jag har varit ensam med Ted Louie hela dagen och då går det undan. Eller snarare så att energin inte riktigt finns där när han sover utan då gäller det att fixa diskmaskinen, slänga kissblöjor som man av någon anledning slänger lite här och var och att ladda batterierna med en kaffe. Sista matchen på en vecka nu så sen blir det teamwork resten av veckan, skönt ska jag tala om för er.

Just nu nattas Teddan, jag balanserar en flaska med mat på ett gosedjur och låter honom äta ifred. Han tappar lätt fokus annars och börjar att skratta så man får låta honom ligga ifred för att kunna varva ner he he. När han har somnat ska jag lägga en ansiktsmask och sätta på en dokumentär, det blir en tidig kväll. Hela familjen hade några mörka timmar från 04 till 08 imorse så nu ska det sovas ikapp.

Förresten kan vi ta en kort sekund och bara se vår ”mysiga” säng vi har fixat till honom? Katastrof. Överallt ser jag influencer efter influencer som får barn varav alla har fina barnrum med fina täcken och kuddar, mysiga lampor och gosedjur. Vår unge? Stackarn fick liksom det här. Hans rum är prio nu, och en mysig spjälsäng.

15 kommentarer

 1. Pernilla Tigerhed Svara

  Hej! Jag tycker att sovplatsen ser jättemysig ut för er lilla kille.

 2. Det är så där det ser ut i alla influencers barnsängar – när dom inte tar bilder…….-:)

 3. Elsker at du er tilbake Maja! Verdens beste blogger – jeg blir seriøst GLAD hver gang du oppdaterer bloggen eller instagram.

  Synes forsåvidt du sa det så fint selv….: ”Överallt ser jag influencer efter influencer som får barn varav alla har fina barnrum med fina täcken och kuddar…” – jepp du ser influencers- men ingen vanlig person har det så flott og fint rundt om kring seg 24/7. Skulle likt og sett bilde av alle babysenger som finns omkring i sveriges (og norges) land – da ville nok mange vært mer som din- trygghet er det viktigste <3

 4. Alltså det är så fruktansvärt befriande att läsa din blogg! Så jävla trött på alla influenser där allt är tillrättalagt in i minsta detalj. Har slutat följa/läsa alla förutom dig. Du är bäst och härligast! Sluta aldrig! ❤️

 5. Äsch Maja bry dig inte på hur det ser ut hos olika influencers babyrum osv. Tror nog bara det är just när bilden tas det ser ut så. Omöjligt att ha det perfekt och fint med en liten bebis har jag märkt haha. Dessutom så tror jag inte att Teddan bryr sig ett dugg så länge han trivs på sin
  sovplats 🙂 Känner igen mig med det där med kissblöjor här och där haha 🙂

 6. Katastrof och synd om bebisen? Det hoppas jag inte. Själv har jag försökt göra det mysigt för min lilla bebis som kommer om en vecka, men det är inte ens hälften så fint och mysigt som din bild. Jag hoppas inte att det förväntas att man ska ha ett bebisrum med toppinredning för det har inte jag //orolig mom-to-be

 7. Sådär har vi/har vi haft till båda barnen, det är ju det mysigaste och smidigaste❤️

 8. Helt ärligt. Hur många bebisar bryr sig om fluff, kuddar, täcken mm? Inte mina iallafall och inte många andra jag känner. Nr 1 sov med en kudde på bara lakan i pyjamas. Nr 2 ville ha påslakan, nr 3 en filt och en snutt.

 9. Hej! Kan du inte göra ett inlägg hur man matchar silver o guld i detaljer på smycken o väskor osv. Typ guldkedja på väskan men silverdetalj på jacka? You rock!!!

 10. Hahah 😅 så känner jag för vagnen.,,, alla har så mysigt , sen kommer vi med vår hårda, ekande vagn 🙈🙈

 11. Kanske får er unge ändå kärlek, pussar, föräldratid, uppmärksamhet i utvecklingsfaserna och massor av gos – trots arr du inte tycker hans säng är tillräckligt ”influencermysig”. Vad spelar väl de för roll, egentligen, hur hans sovplats ser ut om han sover gott och är trygg!?
  Fortsätt bara vara mamma-Maja till Teddan, så kommer allt bli bra ändå, obäddat eller ej. Kram <3

 12. Jag håller verkligen med samtliga ovan! Tycker att du är så trovärdig och realistisk, någon man kan relatera till. Exakt allt vad andra influencer-moms med superfixade babyrum inte är. Tycker så mycket om ditt avslappnade och öppna sätt, och jag tror att Teddisen älskar sin säng precis som den är. KRAM och pepp till den bästa influencern vi har!

 13. Hei Maja! Elsker å lese bloggen din – du virker så genuin og ekte<3 Er sikkert derfor du er en av de eneste bloggene jeg leser fast!!
  Lurte på hvilken bus du bruker for tiden, hvis du enda bruker det? Jeg er fast bruker selv og ønsker å teste ut noe nytt<333 klem til deg

Skriv en komentar