Godkväll <3. Jag har haft en toppendag, verkligen en toppendag. Tränat, hängt med Teddan, sen en långlunch med tjejerna och nu har jag nattan Teddan och ska äta middag. Victor är i Norge men kommer hem inatt så det blev dinner for one ikväll.

Här kommer ett enkelt och bra recept jag lagade till mig själv, en gammal goding från Lissabon-tiderna. Mitt mål i höst är att bli bättre på att laga mat när jag är ensam hemma, för ekonomins skull och även för min skull. Ta mig tiden att stå en stund och laga mat. Det här dock går ju på max 10 minuter men ändå!

Jag brer på philadelphia på tortillabröd, hackar över spring onion, rödlök och rökt lax! Samt kryddar såklart! Sedan vikar jag ihop dom och stoppar i en tandpetare innan jag steker på mellanvärme en liten stund.

Till det gör jag en enkel sallad, min nya grej är rostade pinjenötter i salladen. Gör allting mycket roligare.

Annons

Voilá!

11 kommentarer

 1. Hej Maja🙂 jag har frågat tidigare men du har kanske inte sett frågan. Den handlar om namnet er fina gosse har.
  Hur tänker ni er att hans namn ska användas?
  Är det Teddan han ska heta? Vad jag har läst i dina inlägg så använder du ofta Gäddan.
  Inget illa ment med min fråga bara nyfiken.
  Ha det så gott😎

   • Gäddan :’) Hon har gjort ett inlägg om hans namn, Ted Louie, så kika i arkivet!

    • Jag skrev och bad om ursäkt. Jag vet att han heter Ted Loui men eftersom Maja ofta nämner gossen med Teddan så undrade jag bara.

 2. Förlåt det blev Gäddan skulle ju stå Teddan. Förlåt så mycket.

 3. Hei Maja! Vet at du er fast bruker av bus slik som meg 🙂 Lurer på hvilken du anvender nå for tiden? Er sugen på å prøve noe nytt og bra!<3

 4. Kan du inte skriva ett inlägg
  Om hur du nattar lillen? 😊

 5. Testa ha lite citroncest i laxwrapen nästa gång 👌🏼

 6. Underbar blogg Maja! Kom gärna med lite mer recept på gröna drinkar och även hur du ska köra igång nu med träningen 😍! Behöver pepp!!!

 7. Denna rätt blev jag riktigt inspirerad av så blev gårdagens middag hemma. 🙂

Skriv en komentar