Maja Nilsson Lindelöf

Då kikar vi vidare på senaste veckan! Jag var ju och campade som ni vet med min familj. Åh så mysigt det var. Inga måsten eller krav, bara lugn och ro. Jag vet inte senast jag var så avslappnad faktiskt och det fick mig att inse att ett sommarhus passar mig bättre än resor hit och dit. Ha en bas där man kan landa på somrarna, utan måsten.

Vi har bland annat grillat, så gott det är. Har alltid potatissallad och bea till, och en god sallad såklart.

Och härligt att laga mat ute!

Jag menar hallllåååååå!!

Och Ted Louie har fått så mycket kärlek där borta av familjen. Mysigt att få så mycket tid tillsammans med dom och att få se dom med Ted Louie. Och hur gullig är han nu egentligen? Så rolig och ett riktigt charmtroll, skrattar åt honom mest hela tiden och gosar sönder hans små kinder.

Och det har badats! <3 Lite bökigt första dagen med Teddan eftersom att det var så varmt men sen hitta vi en lösning med filt och paraply. Vi fick ett superbra UV-tält av Sanna och John men han har inte tålamodet just nu att vara nöjd liggandes i ett tält, han måste vara med för att vara nöjd och tycker inte alls att det är så kul att stirra rakt upp mot himlen vilket är rimligt ändå. Så han satt i mitt knä under ett paraply och stirrade på allt som hände runtomkring.

Jag har glidit runt osminkad och med strandhår, min baddräkt många undrat om hittar ni här! Älskar denna, så smickrande på kroppen och skär inte in någonstans.

Och till den har jag matchat med min nya favoritklänning från ByMalina! Nu på rea!

Vi har haft kräftskiva!

Och spelat MASSA spel och druckit bubbel!

Och såhär lycklig har jag varit. Kaftan här!

Bästa veckan på länge.

Sen kom jag hem till Västerås och min man har skickat bilder från både Singapore och Shanghai.

Och jag har skickat lyxiga bilder tillbaka. Här har vi precis hängt tvätt han och jag.

Och dom senaste dagarna har jag hängt med min bonusfamilj. Hade ju lyxen att hitta inte bara en underbar man, utan en man som har en underbar familj. Jag är ju inne på år sju i familjen nu så att åka hem till dom och hänga är lika naturligt som med min egna. Vi har badat!

Bakat bullar <3

Och grillat!

Igår kom gänget hit och åt hejdå-pizza och pussade hejdå på Ted Louie, det har varit lite jobbiga farväl senaste veckan, Victor bror spelar ju hockey så han kan inte komma när han känner för det och alla andra har ju liv som inte kretsar kring oss så man har blivit lite påmind om att det nu väntar en vardag utan alla underbara människor konstant kring oss och framförallt Ted Louie. Men som tur är så är det en hel del landslagssamlingar i höst så vi kommer ju hem snart igen <3. Men just nu så pirrar det i hela kroppen över tanken att en ny vardag väntar med Ted Louie i England, liksom en riktig vardag och inte semester. Livet som familj.

6 kommentarer

  1. Åhh, så himla härligt! Bullarna ser dessutom drömmiga ut, vilket recept använde ni? Kram!

  2. Det är en sak jag tänkt på många, många gånger när jag kollat här och på din Instagram och det är hur bortskämd Ted Louie är med alla fina människor han har runt omkring sig. Nu känner inte jag någon av er eller era nära och kära men det syns så tydligt hur han blir överöst med kärlek. Det är så himla fint att se. Jag önskar alla barn hade det så <3

    • Ja jag kan bara hålla med <3 min låtsaspappa sa det att han kommer att lära sig gå när han är 18 för tills dess kommer alla bara vilja bära runt på honom, typ. Önskar också verkligen att precis alla barn hade det så <3 Stor kram.

  3. Kul att du är tillbaka här! Du har varit saknad :).
    Ville egentligen säga: har du sett att La Casa de Papel säsong 3 finns ute nu? MAJ GADD säger jag bara!
    Tack för det tipset förresten, jag började titta på den serien efter tips från dig förra året 🙂

  4. Så härligt att se att TL fått lite hull! Jag tycker att han är lik världens gulligaste lillebror från U21-EM, vet inte vad han heter men det måste vara en Lindlöfsladdis :). Har just binchwatchat Big little lies, som du skrev om. Herregud, så bra. Och vilka skådespelare!

Skriv en komentar