Maja Nilsson Lindelöf

I betalt samarbete med Chimi.

Som ni vet så har jag jobbat med Chimi den här sommaren vilket har varit så otroligt roligt. Mitt utbud på solglasögon är nu maxad och hela sommaren har jag varvat bland alla mina olika brillor, jag tycker att det är ett sånt enkelt sätt att styla upp eller ner en outfit. Många byter smycken medan jag mer byter brillor eller väskor. Och det roliga med Chimi tycker jag är just variationen mellan alla brillor, man kan verkligen välja ett par som passar just dig och din stil.

Jag började sommaren i Stockholm med mina Peach #002 Mirror!

Hängde på Djurgården med mina Berry #003.

Spelat paddel och påvägen dit använde jag mina Berry #004.

Tortoise #007

Nu har Chimi släppt deras efterlängtade kollektion Tortoise som finns i åtta olika modeller, det är den mest klassiska färgen tycker jag som är lika tidlös som svart. Här ser ni färgen i den nya och förbättrade modellen av klassiska #007.

Här är jag i dom!

Jag har även dessa i svart som jag hade påväg till gymmet häromdagen, snygga tycker jag och dessutom är solglasögonen unisex så man kan dela med sin älskling om man känner för det!

Mina absoluta favoriter är Berry #004 i svart! Så nätta och klassiska som funkar till vilken outfit som helst, jag har haft dom ofta nu i sommar och fått många frågor om dom. Dessa har även kommit i en liten storlek för barn så jag och TL matchar då och då! Så gulligt!

Dessa heter Mango #004 Black och dom har kommit tillbaka i lager för er som har undrat! Dom har varit slut ett tag men nu äntligen!

Chimi har som ni vet både snabba och fria leveranser och ett års garanti och just nu kan ni hitta alla mina favoriter här! Den här gången har jag ingen rabattkod utan DÄREMOT får ni nu ett secret sample på köpet vid varje slutförd köp om ni använder koden MAJA! Alltså ni får ett hemligt par på köpet! Koden funkar även i deras butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm och är giltig mellan 14e juli till 4e augusti <3.

8 kommentarer

  1. Hej! ✨ Tänkte göra en beställning och använda mig av din rabattkod. Men står att den inte är giltig längre fast det är ju bara den 29 Juli och erbjudandet var ju ända till den 4 Augusti😌 Kan man inte använda koden längre? ☺️ mvh Molly 😚

Skriv en komentar