Maja Nilsson Lindelöf

Maja, vet du vad som precis slog mig angående ditt inlägg om att också få vara ledig på sommaren. TÄNK OM alla influensers hade tagit varsin månad ledigt som de flesta andra får om man jobbar året om. Tänk va skönt för oss ”läsare” och också få helt ledigt från sociala medier. Även om jag älskar att gå in på din blogg och se dig uppdatera instagram eller youtube såklart!!! Men tänk om vi också hade fått hel semester från detta, ingen mening att ens checka telefonen för det finns inget att checka. Utan verkligen njuta av att vara ledig. Fasen va nice de hade varit! Oavsett, så tycker jag att du ska ta precis så mycket ledigt som du vill. Jag kan lova dig att vartenda kotte som är här inne eller följer dig på instagram förstår dig till 110%, och vi kommer att finnas kvar när du kommer tillbaka från semestern även om du inte uppdaterar alls. Så snälla, jag ber dig. Ta fritt. Fritt från allt, säg/skriv att vi höra i augusti igen. För nu ska du jäkla ha semester, precis som alla andra. Semester och tid med familjen och nära och kära. Det är vartenda människa värd. Så hörs vi efter sommaren. Du är fucking bäst!

Dagarna har rullat på och det är med anden i halsen jag har checkat av grej efter grej, har kikat in här med ångest och bara sett alla fina kommentarer och blev så rörd när jag såg denna. Det är så sant. Allting. Så därför tar jag nu semester. Jag behöver det. Victor behöver det. TL behöver det. Maja behöver det. Jag behöver några veckor av att checka ut på riktigt, samla ny kraft och få tillbaka både min energi och även min motivation. Det är läskigt för jag har aldrig varit helt ledig från bloggen sedan jag startade den för fyra år sedan men nu är det dags. Att vara ledig. Att vara mammaledig.

Jag kommer nog uppdatera lite på instagram men bara för att jag vill inte för att jag måste. Och så hörs vi här inne efter semestern, jag vet inte när det blir, när det känns rätt för mig. Jag säger till på instagram när det är dags. Saknar er redan faktiskt, men behöver det här nu.

Jag önskar er underbara sommarveckor utan sociala medier, utan kanske en bok i handen, vänner och ett glas bubbel.

All min kärlek. Maja

64 kommentarer

 1. Det gör du helt rätt i. Ha en riktigt härlig semester och njut av dina nära och kära ❤. Det ska jag göra 😊

 2. Låter helt rätt, kommer sakna dina mysiga inlägg men jag hoppas du får världens bästa semester! <3

 3. NJUT av semester med familjen! Det är precis vad ni behöver, och vi alla andra här inne också 🙂

  Hoppas ni får härliga veckor tillsammans <3

 4. Vilken bra kommentar! Håller fullständigt med, alla borde ta ledigt från sociala medier över sommaren. Önskar er en härlig sommar!

 5. Ja du förtjänar verkligen semester, vi får försöka klara oss. Jag är också mammaledig, vår flicka föddes i maj, ska njuta av sommaren med henne och ser fram emot dina inlägg (och vloggar!) efter semestern 😊 Trevlig sommar till dig 💗 du är grym!

 6. Ha en underbar semester med familj & vänner Maja så ses vi efter ❤️❤️ Många kramar!

 7. Helt rätt! Behöver också ett break från sociala medier. Klickade just hem massa böcker som jag är så taggad att få läsa ute på altan en sval sommarkväll med ett glas bubbel och en skål chips…. Alltså njuter bara jag tänker på det!

 8. Helt rätt Maja, kommer sakna dig men det framemot å få höra om din sommar sen! Njut av livet nu ❤️

 9. Du gör helt rätt ❤️ Men du måste ändå LOVA att berätta lite om sanna och Johns bröllis sen, inget privat såklart men hur det kändes att se en så nära vän gifta sig och om ni gjorde toastmasteriet och om festen var härlig osv!!! Man är ju så taggad på detta bröllop alltså för de verkar så kära och fina och man antar ju att hon kommer vara fett snygg också 😍💥🔥

 10. Vilken bra kommentar. Håller med om allt.
  Hoppas att fler gör som dig. Njut av sommar, semester, Sverige och dina killar 😍
  Vi ses på andra sidan sommaren!

 11. Så fint att du gör precis så som du känner att du behöver! Det är sommar, ni är i Sverige bland era nära och kära, för en gångs skull är du och victor lediga samtidigt och nu har ni dessutom lille Ted Louie – SJÄLVKLART att du ska njuta av din semester! Hoppas du får en riktigt fin sommar, kram <3

 12. Det förtjänar du och ni alla verkligen!!

  Glad sommar finaste du! ❤️❤️

 13. Åh helt rätt!!! Kommer sakna ditt bloggande men ärligt talat är jag verkligen MEST glad för din skull att du tar ledigt. Så blir det ju extra kul att följa sen när du drar igång igen. Ha det toppen nu och bra jobbat detta året! Kram från trogen följare sen starten ❤️

 14. Ha en fin sommar och njut av en välförtjänt ledighet med din familj!! ❤️

 15. Helt rätt!! Vi finns här när du kommer tillbaka, längtar tills dess men den som väntar på nåt gott…
  Ha en underbar semester och njut av allt gott!

 16. Jag tycker du gör helt rätt, njut av sommaren, ledigheten och familjen! Det är viktigt att lyssna på kroppen och bara vara. Jag fick en bebis bara veckan innan dig och jag känner igen mig så mycket i det du skriver om livet som mamma. Hoppas ni får en underbar sommar! Du är grym och du ger mig alltid massor av pepp och energi! <3

 17. Hoppas ni får en fantastisk sommar. Bara njut nu tillsammans med din man och din son ☀️

 18. Helt rätt maja! Ta den tid du behöver med din familj och dina vänner. Ha det bäst! Saknar dig redan♥️

 19. Maja, det är precis detta som inte gör dig till en ”influenser” utan en människa, en smart kvinna som inspirerar och motiverar till god hälsa. Som gör det med stil och smak.
  Jag blir så oroligt inspirerad av dig på daglig basis och inte pågrund utav vilket smink du använder eller kläder (även om det såklart bidrar) utan för vad du delar med dig av. Dina tankar och idéer om livet, de är sunda och ärliga och jag ÄLSKAR att läsa det. De orden som känns autentiska och riktiga, de där känslorna som ingen vill prata om men som du gör. Jag älskar det lika mycket som jag uppskattar det och just av den anledningen så förtjänar du att ta ledigt, precis som vem som helst. Speciellt mamma ledigt.
  Var borta 1 mån, 3 månader eller 6 månader eller mer, mig och jag tror det gäller alla här inne, oss blir du inte av med i första taget. Vi vill dig alla väl och jag blir så lycklig av att läsa om hur du kommer att prioritera ditt välmående och din tid med TL och Victor, det är fint.
  Du är bäst Maja, ta hand om dig och NJUT!! ❤️

  • Din kommentar är precis det jag känner men inte lyckades formulera.
   Håller helt med!

 20. Helt rätt Maja. Njut av familjen, småbarnstiden kommer inte igen så njut av tiden. Ens barn o familj är det viktigaste man har i livet.

 21. Vilken klok kommentar! För jag håller med, ni influensers borde skapa någon form av ”fack” där ni tillsammans enar er om såna saker. Som semester. 🙂 vi finns ju kvar för att läsa efter semestern. Så jag planerar att göra precis likadant – läsa böcker istället för att läsa i telefonen. Puss och kram Maja, all kärlek till dig och lilla familjen!

 22. Fantastiskt! Du är ett sant föredöme och en kvinna av vår tid och framtid! Njut av semester, njut av din familj, njut av kärlek för de stunder ni delar, njut av (och var stolt över!) att du ger dig själv det du behöver och således även redan nu visar din son värdet av att älska sig själv och att sätta sig själv i första rummet. Och njut av att läsa alla dessa härliga och varma kommentarer när du känner att det är dags för det! Ha världens bästa sommar Maja ❤️

 23. NJUT NU! Slappna av och tänk inte på oss, ha framför allt inte dåligt samvete <3 Vi unnar dig detta! Du är så värd det, för du är FUCKING BÄST!!! All vår kärlek <3

 24. Fantastiska Maja! Njut av ledigheten med dina nära & kära, det är du väl värd ❤️

 25. Happy Happy Holiday 🙂 Njut och ha det bäst! Jag ser redan nu fram emot dina härliga inlägg efter sommaren igen <3

 26. Åh! Detta är så fantastiskt och sant! Oj va vi alla behöver semester från både jobb och sociala medier. Hade varit såå skönt att veta att man inte missar en massa blogginlägg/instagraminlägg och TÄNK va pirrigt och härligt att läsa första inlägget efter sommaren. Som att börja skolan igen. Och tid för dig att samla ny inspiration och säkert massor av kul upplevelser att berätta om i bloggen. Så rätt detta!
  Glad sommar!❤️

 27. Men hur klokt!? Riktigt bra val av dig, hoppas du får en härlig sommar i Sverige och massa tid med nära och kära! Vi finns kvar när du har haft en välförtjänt semester!

 28. Ha en underbar sommar! Önskar dig en massa mys med din urgulliga lilla familj, samt en sommar att skapa minnen med övrig familj och vänner. Njut av semestern och att få vara mammaledig som alla andra!
  Glad sommar, fina du!

 29. Kommentaren från läsaren är klockren! Jag håller helt med henne. & Maja, heja dig vad du är bra! Vi hörs i höst eller så 😃

 30. Julia Törnqvist Svara

  MAJA ❤️ SAKNAR DIG REDAN HÄR ❤️
  Du är värd livets mest romantiska och bästa semester ❤️ Alltid älskad ❤️ NJUT ❤️ Ser så mycket fram emot en lååång återberättelse med massa bilder från din sommar sen ❤️

 31. Nu läser du förhoppningsvis denna kommentar efter semestern 😉 hoppas semestern har varit bra och att du känner att du verkligen var värd semestern och NJÖT! Och som kommentaren du började inlägget med, det är SÅ sant! Vi får en chans att njuta vi med när vi vet att vi inte missar något från dig! Så njut av din familj och jag hoppas att denna semester för dig kommer infalla varje sommar & jul precis som för många andra 🙂

 32. Vilken kvinna du är Maja!! Ha en fantastiskt sommar tillsammans med dina nära & kära <333

 33. Det gör du helt rätt i! Du verkar ha världens drömliv, så det vore ju sjukt bortkastat att inte Njuta av det!!! Heja dig, njut av din gulliga bebis och snygga kille nu! Kram vackra kvinna!

 34. Såg den kommentaren och tänkte bara JA Ja Ja! Njut av en semester tillsammans ♥️ Det ska jag göra med min nya lilla familj. Ser fram emot att få läsa vad ni har haft för er i sommar 🌞 Ha den bäst! ♥️

 35. Helt rätt Maja! Ha en fantastisk sommar <3 Vi finns kvar när du väljer att komma tillbaka <3

 36. Glad sommar Maja! Njut av ledighet och känn ingen stress. Fira livet! Ni har fått en son <3

Skriv en komentar