Maja Nilsson Lindelöf

Oj jag sov från halv tio till åtta inatt. Victor tog hela köret och nu vaknade jag av studentfrukost på vår innegård, solen lyser och kaffet smakar gott. Försöker att andas ny luft, tänka positivt. Det handlar trots allt oftast om det.

Idag väntar fix men knappt några måsten! Eller jag har lite jobb som måste bli gjort idag och BVC väntar för första gången, det har varit lite struligt att övertala folk om att vi måste gå i Sverige trots att han är skriven i England och jada jada jada. Fått ringa runt som en galning men NU fick vi äntligen en tid, skönt att kolla upp allting. Sen väntar en lugn dag, av att komma ikapp mentalt.

5 kommentarer

  1. Såna stunder ska man ta vara på idag 😍 jag smög upp nu medan de andra sov.. att få egentid i soffan på morgonen med kaffe och lite extra ensamtid till att fixa sig i badrummet är lyx! Ha en fin dag 🥰🥰

  2. Åh, hade ni bott i Malmö hade jag tagit emot er direkt på mitt BVC ☺️ 👶🏼

  3. Hej Maja! Jag plussade precis, det är inte oönskat med allt gick så fort… just nu känner jag bara att jag har ångest och fomo för att sommaren är här.. har du något tips hur jag kan ”jobba från” eller vad man nu ska säga från ångesten och fomon.. PS! Älskar din blogg och Instagram, stort fan 🤗🤗

  4. Hei fine du <3 Hvor kommer sofabordet og matten i fra? You rock! Love from Oslo!

  5. Hej maja! Kommer du på matche imorgon. Isåfall ska jag gå enbart för att du är på samma arena❤️

Skriv en komentar