Den fantastiska fina klänningen jag hade på mig i Cannes på filmfestivalen kommer ifrån Self Portrait och jag köpte den här(adlink)! Perfekt till sommarens finare fester <3 Älskar den här klänningen.

Fotograf: Sandra Moreira

9 kommentarer

 1. Wow vilken drömklänning! Kan inte du göra ett inlägg med dina favoritklänningar i budget-varianter? Vet inte jag missat ett sånt inlägg tidigare. Jag är iallafall kär i alla Maja-klänningar men min mammapenning säger tyvärr nej haha 🙂

 2. Hej fina Maja!
  Jag köpte den klänningen för några veckor sedan inför en stor fest i Berlin, men kan inte bestämma mig för vilka skor jag ska ha! Vad för skor tycker du är snygga till den???

 3. Kan inte du göra ett inlägg med långklänningar som du har eller har spanat in?? Vi är ungefär lika långa och jag har så svårt att hitta snygga…..

 4. Till Frida: Jag skulle valt nätta sandaletter i nude eller silver/guld med en matchande clutch!

  • Tack för tips, jag gick i precis samma tankar! Jag hittade ett par nude färgade strappy sandaler med lite klack som jag tror kommer passa super bra!:)

 5. Så otroligt vacker!!! Hade inte du kunnat tipsa om klänningar för oss tjejer med lite större byst? Tycker det är så svårt att hitta bra passform där man vill känna sig lite sexig utan att vara vulgär, men samtidigt inte se ut som en påse i något som inte alls har någon figur.

  Måste även bara säga att du är kommit att bli min största inspiration och förebild Maja! Du verkar vara en så fantastisk person inifrån och ut, och jag älskar att få gå in och läsa här om dina tankar och känslor. Känns så genuint och äkta! Hade kunnat skriva så mycket mer om vilken QUEEN du är som verkligen sticker ut i denna influenser värld, men jag håller mig kort och skriver bara att fortsätt med det du gör! Det hjälper och det är mer än en blogg där man går in för att bara kolla fina bilder. <3

 6. Maja, du är det vackraste jag vet. Den mest fantastiska förebild och en så stor inspiration för mig och för många andra, varje dag! Kärlek<3

 7. Vart var din klänning du bar på fotbollsgalan ifrån? Letat som en galning! Minns att det var en svensk designer men kan inte komma på vad hon heter… kan inte sluta tänka på den klänningen den är SÅ FIN! <3

 8. Fina Maja! kan inte du göra ett inlägg med lite olika klänningar till studenten? Sjukt svårt att hitta fina tycker jag 😮

Skriv en komentar