Maja Nilsson Lindelöf

Jag måste ju tipsa er om podden jag gästade tidigt i våras med underbara Johanna. Det var så otroligt roligt att podda igen och dessutom att få sitta en timme med Johanna och snacka som för ett år sedan. Jag delar med mig av en del saker ni kanske inte vet om, exempelvis om hur det gick med vår budget, vad jag tyckte var finast under hela helgen och vad som kom i sista sekund till bröllopet. Ett väldigt roligt avsnitt faktiskt som ni hittar här.

Jag är så otroligt glad över att vi tog hjälp av Johanna. Herregud jag vet inte hur det hade gått annars, om det hade gått. Vår bröllopshelg var det mest fantastiska vi har varit med om och alla gäster verkar ha tyckt detsamma. Någonting från en saga, och det vet jag beror så mycket på Johanna. Det var smågrejerna som gjorde det, detaljerna som hon tänkte på och hela upplägget med hela helgen. Åh jag vill göra det igen. Vi har ju faktiskt sagt det att om fyra år ska vi ha en lika stor fest på samma herrgård däremot får det bara bli en dag istället för tre, och då blir det att hyra in Johanna igen.

Fotografer: Emma Eriksson & Sandra Moreira

6 kommentarer

  1. Hej Maja! Kommer du lägga upp någon tutorial på antingen IG eller youtube om hur du sminkar dig med alla dina ”glow” produkter? Har köpt glow cherie och glow dropparna men jag ser bara svettig ut (haha) när jag använder dessa och hade gärna velat se hur du gör det för ditt glow är ju faninmej heeelt sjukt!!

  2. Bästa avsnittet❤️ Härligt att få höra din röst igen, har saknat den! 😘

  3. Hej Maja! Vart kommer det kritstrecksrandiga kavajsetet du hade i Cannes ifrån? Var så fint på dig!!

  4. Åh, vad jag saknar ” Livet på läktaren”
    Du verkar vara en sån fantastisk tjej, man blir alltid glad av ditt härliga skratt 😍

  5. Charlotta Svara

    Finaste maja, kan inte du tips om lite härliga sommarklänningar? Du brukar alltid ha lite längre på dig och de är såååå fina!! Kram❤️

  6. Alltså lyssnade direkt när det kom ut!! Bästa Maja, sooom man saknat din röst i en podd! Blev dessutom SÅ inspirerad till bröllop och ville springa direkt och köpa Johannas bröllopsbok!!

Skriv en komentar