Godmorgon från bilen påväg till Arlanda! Morgontrött och räddaren i nöden var våra takeaway-muggar från igår som jag kunde skölja ur och fylla på med kaffe. Det har varit intensiva dagar och mer blir det, igår märkte man lite på lilleman att det var lite mycket så vi var hemma redan vid nio och efter maten somnade han direkt och sov i princip hela natten. Jag tycker att det är lite klurigt att få ihop jobblivet med mammalivet just nu, och det dåliga samvetet kommer som ett brev på posten bara för att vi idag ska åka till idag Frankrike för mitt jobb. Men samtidigt är det ett jobb och han behöver en mamma som fortsätter köra sitt race. Efter helgen blir det mysdagar resten av sommaren, typ.

Vi landar i Nice idag och ska vara där i två dagar innan jag på lördag åker med Loréal till Cannes för filmfestivalen. Klänningen? Sju stycken testades inatt och en blev vinnaren (ingen annan passade HAHA). I vanlig ordning sista minuten men så fick det bli, jag kommer känna mig fin iallafall. Nästa gala då ska jag vara ute i tid minst fyra veckor innan…

Nu ska jag ta en sipp från kaffet och tanka batterierna lite.

10 kommentarer

 1. jag tycker du är grym som kör ditt race! Du kommer hitta din balans och få ihop det galant! 🙂

 2. Grym du är Maja!
  En fanatisk mamma och business woman!!!!!
  Måste för övrigt lägga till att din ny ser amazing ut på bilden i inlägget, nu blir man riktigt nyfiken på vad du använder!
  kram 🙂 <3

 3. Hej Maja! Vill först bara säga att jag älskar din blogg, finner så mycket inspo här 😍 Du gör ett grymt jobb som balanserat mammalivet och jobb💪🏼

  Skulle vara så kul om du kunde göra ett inlägg med dina bästa stylingtips (när du har tid såklart), hur man kan tänka när man sätter ihop en outfit 😊

  Kram ❤️

 4. Det där dåliga samvetet kommer en nog aldrig ifrån som mamma oavsett. Hade det inte varit ditt jobb hade det säkert dykt upp nåt annat att ha dåligt samvete över. TL har det kanon och kommer inte få några men i livet för detta! Lycka till i Cannes! 🙌❤️ Kram

 5. Maja!!! Nu har jag letat och letat, både i fysisk butik och på nätet efter dina cargo byxor i läder. Blir galen, MÅSTE HA DOM!!! haha. Visst är dom från Zara? Är dom köpta för längesen? 🙂
  KÄRLEK TILL DIG <3

 6. Madeleine Svara

  Du blev så galet fin i håret!! Undrar vilken frisörsalong i Västerås du fixade ditt hår?<3

 7. Det dåliga samvetet kommer alltid som ett brev på posten som mamma, särskilt i början. Jag tror det är en del av moderskapet. Jag får än idag dåligt samvete gentemot mina pojkar (4år och 2år) när jag jobbar/pluggar/tränar/umgås med andra vuxna. I mindre grad möjligtvis än förut men det är fortfarande där i bakhuvudet. Du kommer hitta balansen och lille teddis mår bra under tiden 🙂 all kärlek och lycka till i Cannes.

 8. Hej, kan du inte skriva lite mer om hur ni gör med ersättning när. Nu är ute och reser? Har ni med er färdig eller hur gör ni smidigast för att värma vatten när ni inte är hemma.

  Kram!

 9. Tycker det är fantastiskt att du fortsätter jobba och göra din grej. Det är väl att vara en god förebild för sitt barn om något! 👏

 10. Din jeansjacka! Var är den från? Måste ha en liknande!! Tack på förhand.

Skriv en komentar