Maja Nilsson Lindelöf

God eftermiddag från oss i sängen! Jag antar att det är såhär nu, jag har miljoner saker att göra men lilleman har ont i magen så vi har placerat oss här och har suttit här ett tag nu, såfort jag lägger ifrån mig honom blir han ledsen och Victor är inte hemma än så här sitter vi. Min hjärna går på högvarv just nu och det känns som om att jag har miljoner saker att stå i och reda ut, det var väldigt länge sedan jag kände mig såhär stressad men jag försöker att andas in, och ut, och komma ihåg att det i vanlig ordning alltid ordnar sig. Det är bara mycket logistik just nu, jobbresor, resa med barn överlag (?!), träffa nära och kära, JOBB, packning, ja allt sånt där som kräver planering. Men äsch, en sak i taget.

Ikväll ska Victor iväg på gala och jag önskar att jag kunde följa med men jag har inte orkat ha det på agendan också så jag och Ted Louie stannar hemma. Känns mysigt också, jag var ute och slira igår så jag är lite extra kär i mitt barn idag. Förstår nu varför det är så viktigt att göra saker för sig själv trots att man är mamma, har en helt annan energi idag trots en liten bakfylla.

9 kommentarer

 1. finaste Maja med fam <3 älskar dina inlägg o att en ära att få följa dig o din fina familj <3

 2. Hej fina fina du! Vart kommer din gråa glittriga tröja från i dina senaste YT videos? Så snygg behöver den i mitt liv!!

 3. Kul, jag tror han vinner deras bästa spelare 🙌🏼 Mysigt att ni har en hemmakväll 😍

 4. Hej fina du!<3 Jag undrar var en lång jumpsuit är ifrån som du hade på några bilden förra sommaren? den är gul typ med svarta mönster. Du hade den i vloggen ''Long time no see'' när ni ser på fotboll och det är stockholm marathon 🙂 Tacksam för svar!!! Kram

 5. Hej Maja, du har en jättetrevlig blogg och all lycka til er . Jag är många år äldre än dig och har 2 vuxna grabbaroch 4 barnbarn och är så tacksam o lycklig över detta. Har inte läst din blogg förrän nu. Ville bara säga att du måste vara rädd om dig och din fina familj. Våga säga nej tack till alla som vill ha er uppmärksamhet om det inte känns ok. Ni har nyss fått en liten gosse och behöver lugn o ro. Det verkar som
  Det går i ett o alla vill va med er. Förstår att det kan vara svårt att säga nej.
  Låt allt smälta in o ta en dag i taget. Njut av ensamhet och ni själva får umgås med er lilla fina pojke. Jag önskar er all lycka. Kram

 6. Ted Louie är sån kopia av Victor!! Så jäkla lika! 😍 började läsa din blogg rätt nyligen, nu är man fast kan jag ju säga hehe 😘

 7. Hej Maja,

  Du verkar redan ha hittat en grym balans mellan att ta hand om dig och ditt barn. Så viktigt! Ett tips om du vill få något gjort när han vill vara nära. Bärsjal! Han kommer närmre än sele men du får händerna fria att röra dig på. 👌🏼

Skriv en komentar