Maja Nilsson Lindelöf

Hej! Älskar din blogg, man kan läsa om allt här och det är det som är så kul och charmigt. Samt du är så personlig och genuin, tack för en riktigt bra blogg. Undrar om du hade kunnat ge tips på presenter till pojkvänner / män i allmänhet?? Min pojkvän fyller 20 och vet verkligen inte vad jag ska ge??
KRAM!

Men wow tack för dina fina fina ord, att jag får ha läsare som dig, lyx! Oj oj oj det där är svårt. Lika kämpigt varje gång däremot måste jag ge mig själv lite credd då jag genom åren varit relativt kreativ och duktig på presenter till Viggis. Mitt tips är att lägga saker på minnet och det vet jag att jag har tipsat om förut. Ofta så gör man det så komplicerat fast det inte behöver vara det. Man fastnar lätt och tänker att ”en skjorta blir väl bra” bara för att det är de man ser på reklam för män. Vad behöver han? Eller vad har han någon gång sagt i förbi farten? I julklapp fick Victor en basketkorg av mig just för att han någon gång har sagt att han skulle tycka det var kul. Han älskar den där jäkla korgen, när han väl är där ute får jag tillslut skrika på människan för att han ska ta sig in igen. Hans plånbok höll på att falla isär för några år sedan så jag uppgraderade till en korthållare. Han älskar musik så jag har köpt en LP-spelare till honom så nu köper jag ofta LP-skivor i present. Så tänk vad just din kille gillar och köp nått efter det. Gillar han snus? Vet att det går att beställa egengjord snus. Gillar han mat? Hitta en nice unik restaurang och ta med honom. Gillar han någon sport? Köp en biljett till någon match. Lycka till <3

Så himla fint!! Jag har en fråga, jag och min sambo har just fått veta att vi väntar vårt första barn. Vi står nu i valet och kvalet om när vi ska berätta om nyheten för familj och närmsta vänner. När berättade ni för de närmsta?? Stor kram!

Åh wow! Stort grattis!!!! Livets grej ju <3. Jag tror att det inte finns ett rätt svar på det utan att man själv måste gå på känsla. Herregud vi ringde min mamma 30 minuter efter att jag hade berättat för Victor och en timme senare berättade vi för Victors familj. Vi skulle ju åka tillbaka till England dagen efter så kanske var det de som gjorde att vi var så snabba men jag har svårt att se att vi hade kunnat vänta länge?? Man vill ju berätta för ALLT och ALLA. Så gör det som känns rätt för ER, ingenting är rätt eller fel ju. Massa kärlek.

Kan du inte filma en housetour på youtube? Så nyfiken på hur ni bor och vet att du inte kan filma utanför men inne gärna!! <3

Jag har fått massa frågor om det men det känns inte rätt för mig att göra det! Dels av säkerhetsskäl, vi har vi blivit rekommenderade att inte visa hur vårt hus ser ut även inifrån då även det är en risk vilket känns logiskt men det känns även väldigt privat att visa upp helt hur vi bor så ni får bara lite glimtar <3 Kärlek!

Kan du inte lägga ut vad du fick i Push present!

Jag fick en klocka!! <3

Hur ser du nu på dina kanaler efter att du blev mamma? Jag tycker att du har en sån fin balans i dina kanaler och jag älskar dina glimtar från din vardag men tycker att det är så fint att du ändå verkar väldigt privat. Vore kul att få höra dina tankar!

Hej och tack! <3 Bra fråga!! Jag har ju helt klart ett nytt tänk kring mitt jobb och vad jag vill och inte. Jag kände att det blev för privat ett tag och jag tyckte inte om den känslan. Jag hade ett långt och bra samtal med min psykolog angående det och hon sa just det att jag förmodligen hade en del ångest då jag ofta kände att min integritet och mina gränser tänjdes. Det blev svårt för mig att veta vad som var privata Maja och vad som var jobb. Jag kände ofta att det verkligen blev för privat, att så många människor visste så mycket om oss. För mycket om oss. Jag lever ju med en man som har en otrolig integritet, han vill inte att någon som inte är nära ska veta hur han är eller vem den riktiga Victor är, och det älskar jag med honom. Jag tror att det har varit viktigt för mig och det har lärt mig en hel del. Missförstå mig rätt, att prata om min ångest och sådant som tynger mig och är personligt gör jag gärna, det tror jag är viktigt i den här världen, men det är skillnad på det och veta saker om oss som par, eller för mycket om vår vardag och vårt liv. Victor, och jag, blev för stora profiler för att fortsätta så som jag har gjort.

Idag är min integritet mycket större och den kommer nog bara växa, speciellt nu med Ted Louie jämte mig. Min plan är att fortsätta som jag gör just nu, för nu känner jag att jag har kontroll över det. Jag delar med mig av det jag vill, försöker inspirera på mitt sätt men har ändå en stor del som jag håller för mig själv. Och för våra familjer och vänner. Ted Louie vill jag hålla för oss själva och det är även väldigt viktigt för Victor och helt klart någonting jag dels respekterar men även håller med om. Det känns fint. Och så skönt för mig som person, att liksom kunna vara Maja Lindelöf utåt och bara Maja för dom som känner oss. Jag tror att när jag ser tillbaka på livet så kommer jag vara glad över det, att jag insåg det och vågade lita på den känslan. Stor kram

Vad har du för storlek på dina Gucci skor? Är de normala i storleken? <3

Jag har storlek 38 som är min vanliga storlek! Däremot mina loafers har jag i typ storlek 36 pga så stora men sandalerna är som vanliga!

Hej Maja! Produkterna som finns länkade på din blogg är det random eller har du valt dom? Älskar alla dina kanaler, längtar tills youtube är tillbaka!

Hej! <3 och tack för dina fina ord! JA produkterna väljer jag ut varje månad och lägger till på min sida. Kan sitta i timmar och bara knarka all inspiration (och blir sugen på att köpa precis allting). Tycker att det är ett enkelt och roligt sätt att snabbt dela med mig av inspiration och vad jag tycker är snyggt just nu! Kram

17 kommentarer

 1. Haha, elsker overskriften! Jeg elsker å lese bloggen din, og du er en stor inspirasjon <3 Kram

 2. Oh jag vill också ha en klocka i pushpresent! Men kan inte hitta någon fin…. Eller en fendiväska! vad ska man välja? klocka eller väska? klocka känns som att man kommer ha längre och man vill ju ha en present som man kommer bära med sig länge och bli extra glad utav 🙂

 3. Åh, jag fick en klocka i examenspresent och det är SÅ SVÅRT att hitta rätt! Men hittade till slut PRECIS vad jag önskade mig (en tvåfärgad, enkel men elegant urtavla osv.) från Tissot så tipstips! Svårt med alla märken på klockor med, det finns så många och de flesta har man ingen koll på haha!

 4. Match och resor är perfekta presenter att ge. Jag älskar sport och resor. Min sambo älskar sport. (Han ogillar själva resandet men destinationen är kul) – jag är United fan och såg de första gången 2011 och nu fick jag visa min sambo det första gången för 2 år sedan. En dröm för oss båda. Att något som är så vant för mig som sett United så ofta när jag bodde i england, men att sen se sin sambo tycka det är SÅ stort. Det är mäktigt. Nu i januari såg vi NHL ihop första gången. (Jag har bott i usa också och sett mycket NHL). Men för han var det första gången. – men ett tips till andra, slå ihop sånt ni båda älskar. Sambon kanske bara gilla fotboll, men då kanske du älskar att resa åtminstone. Win win 😉

 5. Hej! Jag ville bara skriva en kommentera då jag finner dig som en så stor inspiration. Jag har följt dig länge och du peppar, har så mycket power och inspirerar så! Jag ville skriva denna kommentar då jag haft så mycket ångest och inte tagit tag i det förrens du började skriva om det, med dina inlägg och dina tankar och er podd så tog jag tag i allting och går och pratar med en psykolog en gång i veckan, jag har äntligen pratat med vänner och familj öppet och mår så himla mycket bättre nu, äntligen kan jag tygla det mer och förstå mig själv bättre. Stort tack till dig verkligen! Kram<3

  • Åh jag vet inte vad jag ska säga, WOW. TACK. Det här gör mig så otroligt glad så du anar inte. Och grattis till dig som mår bättre, så fantastiskt. Stor kram, och tack för din kommentar det gjorde min kväll <3.

 6. Vet inte om du har skrivit något om det, men hur är det med din ångest efter att Ted Louie föddes? ❤️

 7. Maja! Den gula jumpsuiten med svarta ”blommor”/mönster på. Syntes i en ”packnings”- story på Instagram här om dagen och också i nån video med Sanna tidigare. Vad har du köpt den? 😍

 8. Hej fina Maja. För ett tag sedan hade jag nationella prov i engelska och då skulle man skriva om sin förebild och jag skrev om dig. Tack för att du inspirerar så mycket och vågar ta upp jobbiga ämnen du är verkligen en stor inspiration för mig och många andra. <3

 9. Hej Maja, Vill säga att jag tycker du är en sån inspirationskälla, blir så inspirerad av typ allt av att läsa din blogg, man blir så glad. Du är så genuin det behövs fler som du! ps. vart är ditt fina armband i från, det gudliga bredare som du oftast har på, det är så fint! Stor Kram!

 10. Tänkte på det ang housetour… du vet om att det ligger bilder på ert hus på nätet på en mäklarsida? Där man tydligt ser alla rum och huset

 11. Det här är varför jag gillar dig så mycket! Att du vågar känna när det tar stopp för dig och visar upp det du är bekväm med, tror man hade märkt om du var obekväm och då känns det inte lika kul att kolla. Så skönt att du är dig själv och att du inte bara följer resten av ”influencervärlden” och visar upp ALLT. Privatliv ska alla ha men kul med lite personligt! Kram!<3

 12. Hej Maja! Hur skulle du beskriva Manchester som stad att bo i? Jag har funderat länge på att flytta till England och jobba ett år eller så och är inte riktigt sugen på London. Manchester har varit ett av alternativen jag övervägt men jag vet inte så mycket om staden. Har du någon koll på om det är en stad där det är enkelt att skapa ett kontaktnät? Få jobb? Bostad? Jag förstår att situationen var annorlunda för er eftersom Victor hade garanterat jobb men vill ändå veta vad du tycker. Älskar din blogg!

Skriv en komentar