Maja Nilsson Lindelöf

Exakt såhär vill jag se ut i sommar i Sverige! WOW! Letade länge efter liknande solglasögon och nu hittade jag dom! Så bossiga! Ni hittar dom här! (adlink).

2 kommentarer

  1. Hejsan! Jag tar examen i juni (alltså inte studenten) efter 4 års studier på univseristetet!! Hade vart så kul om inte du hade kunnat göra ett kollage om lite mer exklusiva saker man kan önska sig nu när det börjar närma sig examen/studenten.
    Tack för en grym blogg. Puss&kram

  2. Hej! Älskar din blogg, man kan läsa om allt här och det är det som är så kul och charmigt. Samt du är så personlig och genuin, tack för en riktigt bra blogg. Undrar om du hade kunnat ge tips på presenter till pojkvänner / män i allmänhet?? Min pojkvän fyller 20 och vet verkligen inte vad jag ska ge??
    KRAM!

Skriv en komentar