Maja Nilsson Lindelöf

Vi håller ju på att göra om lägenheten i Stockholm och det är så mycket roligt som händer! Maja (@maajap på instagram) som hjälper oss är så DUKTIG så varenda bild och uppdatering får oss att bli helt pirriga. Vi valde ju att dra ut lite på svängarna och våga lite mer. Allt vitt blir mörkt, inte för mycket färg utan mer grått, svart och beiget. Hantverkarna vi har anlitat är dessutom så duktiga (fick tips av Sanna och John) så allting görs så ordentligt med bra material vilket känns härligt. Vår lägenhet håller på att förvandlas till ett fem-stjärnigt hotell typ.

Alla lister i hela lägenheten blir i en viss grå färg och väggarna i en annan, dessutom lägger vi till lite stuckatur och bygger en platsbyggd bokhylla samt garderober.

Här är vår hall just nu! Så fint med mörka dörrar tycker jag också, så COOLT!

Här är en del av köket just nu och luckorna är på lackering! Det var ju ett väldigt fint kök med fina blåa luckor men det passade inte riktigt in i vad vi hade tänkt oss med lägenheten så dom fick lackeras om och även dom blir svart/gråa!

Ska bli så roligt att se hur allting faller på plats! Här kommer ni hitta med i sommar, med Victor, bebis och en flaska rödvin med våra vänner.

22 kommentarer

  1. Snyggt!! Kul att se och det är ni så värda efter allt slit med inredarna i England!😘

  2. men åh, ser ut att bli så fint!!! Mörka dörrar är verkligen sjukt snyggt, hoppas ni blir nöjda med slutresultatet. Det låter som det kan bli fantastiskt! 🙂

  3. Vad skönt att ”höra av dig”! Trodde för ett tag att något hade hänt när du varken uppdaterat blogg eller instagram, kände mig som en stalker ett tag 🙈 Att chilla från sociala medier gör du dock rätt i ❤️

  4. Tänkte bara slänga in lite kärlek efter all turbulens ni har fått ta den senaste tiden ❤ Hoppas ni alla tre mår bra!

  5. Verkligen så snyggt med mörkt och inte bara massa vitt! Speciellt i och med att fönsterna är så stora att det ändå blir mycket ljusinsläpp!

  6. Ååh jösses så fint det kommer att bli!

    Tack för en otroligt inspirerande blogg, du är fantastisk på all vis!
    Kram till dig Maja och all lycka till er med Allt. <3

Skriv en komentar