Maja Nilsson Lindelöf

Efter min senaste sminkvlogg så har ni frågat mig om min BUS-rutin. Jag har faktiskt alltid fått komplimanger för hur jag får till det och folk frågat alltid förvirrat om jag har varit i Spanien eller om jag fuskar. Jag fuskar! Och nu tänkte jag ge er mina bästa tips!

Jag använder BUS kanske en gång i veckan, ska jag göra något speciellt gör jag det dock två kvällar i rad innan det jag ska göra. Alltså ska jag på ett event på fredagen, gör jag rutinen onsdag och torsdagkväll och då gör jag inte om den förrens efter kanske två veckor!

Många vill få BUS att verka som hjärnforskning och frågar ofta hur jag ”orkar”. Jag tycker inte alls att det är så jobbigt, det sega är ju att lakanen blir smutsiga (det går alltid bort i tvätten för mig) och att det luktar ganska starkt men vill man vara fiiiiin, då får man lida pin. BUS är för mig ett så enkelt knep som får mig att känna mig fin. Använder även det på sommaren istället för att sola!

Vilken BUS-produkt använder jag?

Jag har varvat mellan olika genom åren men den jag alltid slutar upp med och har använt nu sista halvåret är denna från Saint Tropez. Min absoluta favorit! Jag gillar spray mer än mousse då jag upplever att det blir betydligt finare resultat och det går även snabbare.

Så vad gör jag?

Jag skrubbar huden då och då men absolut inte varje gång! Jag tycker inte att det blir fläckigt och när det väl blir det så brukar jag dels använda denna när jag duschar men även skrubba med handduken efter en varm dusch, då brukar produkten ofta åka av. Här beror det på vilken BUS man använder, jag använde några i somras som satt som STEN och då blir det ju fläckigt.

Hur gör jag?

På kvällen ställer jag mig i vår dusch och sprutar produkten så jämt jag kan över hela kroppen, några av er frågar om ryggen men jag brukar få till det ganska så bra? Jag håller flaskan kanske två, tre decimeter ifrån och försöker att spraya så noga jag kan. Jag använder mig även av denna handske om det skulle komma för mycket på ett ställe, eller för att placera ut produkten på fötterna och handlederna! Låter det torka in och sover sedan med produkten (även om det står tre timmar på den) och duschar av mig på morgonen! Jag använder mig även av produkten i ansiktet, det känns väl sådär men det brukar bli väldigt fint resultat och det gör jag inte så ofta. Tycker att många andra produkter jag har använt som är ”gjort för ansiktet” aldrig fungerar, det blir ingen färg.

Eftervård!

Sedan är trixet att smörja in sig med vanlig hudkräm dagarna efter! Återfukta, återfukta, återfukta! Då håller sig brännan och den faller av naturligt!

Så detta är min BUS-rutin, jag upplever den så bra att jag önskar att jag hade gjort det istället för min spraytan innan bröllopet. Detta håller längre, man behöver inte tänka på om man svettas första dygnet och det faller sig mer naturligt och framförallt SITTER bättre. Redan efter en dag hade min bus innan bröllopet börjat rinna i armhålorna och blivit fläckigt vid händerna, hade jag gjort min rutin väldigt väldigt noggrant hade jag blivit nöjdare tror jag. Så tips från mig till er!

Inlägget innehåller adlinks!

52 kommentarer

 1. Åhh vilket bra inlägg! Får man önska inlägg? Skulle gärna vilja läsa om din syn på svartsjuka och exflickvänner… är själv ångestfylld som person och övertänker lätt saker..
  kram!!

 2. Varför så viktigt för dig att kommentera något sådant? Får man inte känna sig fin eller? Uäk. Spyr på såna som du

 3. Din spontana känsla är att du vill känna dig ful eller?

 4. Y-Trollet, tack för att du kom men det blir ännu trevligare när du går o aldrig kommer tillbaka. Majas hemsida är endast till för personer med POWER.

  TACK för bus tipset, perfekt till detta trötta väder och för en nästintill genomskinliga hy. 🌟

 5. Hej Maja!
  Jag kör samma rutin som dig och sover med mitt bus!
  Jag ÄLSKAR den här produkten, tills jag testade Ida Wargs spray, den luktar typ inget och den färgar heller inte av sig.
  Sen kan jag varmt rekommendera hennes bus som är för ansiktet. 😀
  Du är ALLTID snygg <3 älskar dina kanaler
  Kram

  • Hej! <3 jag testade den i somras men tyckte att den blev så himla fläckig när den började försvinna? På mig satt det som sten medan St Tropez mer gradvis bara försvinner på mig? Säkert olika på alla! Stor KRAM och tack för din kommentar <3

 6. TACK för alla tips, har aldrig testat spray så jag klickade faktiskt hem denna direkt, känns som att det är så mycket smidigare med spray än med mousse.

 7. Nu handlar inte denna kommentar om BUS, men vill bara skriva en kommentar att din sminkvideo där du sminkar dig med Loreal Paris produkter är bland mina favoritvideor med dig. Produkterna du använder har jag provat, och det är verkligen long lagring på allt. Du är en sådan stor inspiration. Sluta aldrig med att vara du. Du är bäst!

 8. Hej!

  Varför har Victor tackat nej tull landslaget? Kommer han tillbaka? Han blir väldigt saknad 😔

 9. Ja, varför har Victor tackat nej. Vad kan det vara som är viktigare än fotbollen? Har du någon aning, Maja? 😉

  • Inte majas jobb att svara på frågor om Victor. Varför ställer du inte frågan på hans kanaler istället för att gå in på majas blogginlägg som handlar om helt andra saker för att kommentera en sån kommentar.
   Sen tror jag att vi alla vet varför Victor tacka nej till landslaget om man bara tänker efter lite och inte är en mansgris.

 10. Hei.

  Hva er er din erfaring med BUS fra Ida Warg? Ser den selges på nelly til en billig pris 🙂

  Fikk øynene opp for deg etter du var gjest hos Skavlan! Nå følger jeg deg på alle kanalene dine! LIKER!!

  • Jag använde den i somras, tycker att den ger bra resultat men att få av den var supersvårt och jag blev väldigt fläcklig så på mig fungerade den inte så bra! 🙂 Stor kram och så roligt att du har hittat hit! <3

 11. Inte majas jobb att svara på frågor om Victor. Varför ställer du inte frågan på hans kanaler istället för att gå in på majas blogginlägg som handlar om helt andra saker för att kommentera en sån kommentar.
  Sen tror jag att vi alla vet varför Victor tacka nej till landslaget om man bara tänker efter lite och inte är en mansgris.

 12. Hei Maja! (håper du klarer lese kommentaren selv om jeg skriver på norsk hehe)

  Ser at vi har akkurat samme rutine, så enkelt å holde seg fin og brun med spray istedenfor å ta solarium hele tiden 🙂

  Ville bare legge igjen en liten kommentar og si at jeg synes du er skikkelig flott og inspirerende. Så deg på Skavlan for noen uker siden og har nå sett nesten alle dine videoer på YT, og er fast leser av bloggen din. Masse lykke til med siste periode av graviditeten, heier på deg!

 13. @Elsa Inte ditt jobb att svara på frågor som inte är ställda till dig, och som du inte har med att göra. Meddelandet var var inte riktat till dig, om du fattar. Kärringgris.

 14. Sjukt om han tackar nej delvis pga att vännen John blev petad!

 15. Hej Maja!
  Jag är betydlig äldre än du, kanske som din mamma:). Följer dig sedan ett tag och måste säga att jag tycker du är en underbar, varm människa. Tar gärna till mig dina tips om allt möjligt även om du är närmare min dotter än mig i ålder. Ändra dig inte varken som människa eller ditt utseende (läste ngn syrlig dum kommentar om din jättefina vårta). Och stort lycka till med förlossning o bebis. Det är den enda smärta som medför något gott i belöning.

 16. Varför får man inte ställa frågor på hennes blogg om Victor. Maja kan väl svara på dem lika bra som Victor kan. Det är inte ditt jobb att svara på frågorna utan Majas. Tycker att hon gör ett bra jobb utan eran hjälp. Och menar du att Andreas Granqvist är en mansgris som stannade kvar i VM istället för att åka hem till hans gravida fru?

 17. Jag skulle inte bli glad om jag lägger ut ett inlägg som inte handlar om min man och man bara får kommentarer om det. Maja är inte victors agent eller arbetsgivare och behöver inte kommentera om hon inte vill. Jag har ingen åsikt om att granen spelade VM eftersom att hans fru tydligt gick ut med att hon ville att han skulle få spela ett VM. Sen är detta victors och majas första barn vilket gör att det kanske är lite mer spännande och nervöst eftersom att dem inte varit med om det förut

 18. @JL jag struntar i om kommentaren inte var riktad mot mig för den borde inte vara riktad mot maja heller.

 19. OM det är så att bebis är på g vill jag bara önska lycka till!! Du är grym och kommer fixa förlossningen kanon! Ser fram emot att höra (och såklart gärna få se, men det vet jag ju att ni inte riktigt bestämt er om än) om det lilla underverket sen! Skickar massa pepp och en kram!

 20. @Elsa Ja, jag förstår att du inte fattar. Och att du struntar i vad andra skriver.

 21. … och om det förresten är lugnt på förlossningsfronten vill jag skicka en stor eloge till Victor som ändå väljer att stanna hos dig nu när det är såhär nära och du haft en del förvärkar. Så skönt att du slipper vara ensam i det och det visar ju bara återigen vilken bra man du fått tag på. ❤️ Hoppas ni kan stå emot den där mediastormen som surrar på nu bara. Kram

 22. Kom ihåg att de flesta av oss tycker det är ditt och Victors egna beslut hur ni vill göra med era liv angående förlossning osv. Hoppas ni inte blir för påverkade av alla idiotiska kommentarer. Styrkekramar ❤️

 23. Åh herregud. Brukar inte kommentera men blir verkligen så oroligt upprörd. Att folk ens orkar lägga sig i beslut din man gör i sin karriär. Oavsett jobb eller yrke går familjen först i alla sammanhang. Att Victor tackar nej till landslagsuppdrag för att finnas vid din sida när du föder erat första gemensamma barn, visar bara vilken fin och omhändertagande människa han är, som vill finnas vid sin frus sida i denna tid. Massa kärlek och lyckoönskningar till blivande familjen <3

 24. Åh nästan inlägget! Jag undrar dock, för jag är en bus-addict samtidigt som jag rengör ansiktet morgon & kväll med min foreo-borste & upplever att busen försvinner relativt fort när man rengör med ansiktsborste?
  Är det något du har upplevt med eller sitter den kvar bra ändå? (varierar garanterat från märke till märke med såklart!)
  Tack för att du delar med dig av dina tips!

  • Jag tycker inte att den lossnar när jag använder foreo däremot tycker jag att färgen i ansiktet ÖVERLAG släpper relativt fort? Två tre dagar är den flawless sen försvinner den ofta för mig! Men då sprutar jag bara på nytt! Stor kram <3

 25. Uniunicorn Svara

  Hej Maja,
  Kan tänka mig att kommentarerna är lite all over the place idag så jag vill bara påminna dig om att du fantastiskt bra på ditt jobb och jag är så tacksam för att just du finns i den här branschen och att vi får möjlighet att följa dig. That’s all!

 26. Hej Maja! Efter ha sett dina storys på Instagram där MÄN kommenterat om din kommande förlossning, ”stackars dig” etc. Så vill jag bara säga, på fotbollskanalens Instagram där det står att Victor avböjt 2 första matcherna i EM, har övervägande parten män, kommenterat något i stil med ”men han ska ju förfan bli farsa, klart han stannar hemma” eller ”hans fru är höggravid, vem fan stannar inte hemma då?”.
  För att uppmuntra, ge lite hopp om mänskligheten och en powerboost till dig som aldrig ger dig eller låter män förminska dig!

 27. Hej! Jag undrar om din spraytan på bröllopet. Färgade det inte av sig på din klänning? Jag ska gifta mig och vet inte om jag kan göra spraytan eller inte p.g.a. missfärgning. Skulle bli jätteglad om du ville berätta om hur det funkade för dig!

  • JO faktiskt i armhålorna och det har aldrig hänt med St Tropez NÅGONSIN! Så testa din egna spraytan hemma och kör på den tycker jag! Den man gör på salong är liksom mer gjorde för att vara snygg i en timme och sen fallerar allting tycker jag! STOR KRAM och lycka till

 28. Tack Maja för att du inspirerar mig så mycket (och tack Victor för att han inspirerar min man 😉) önskar er all kärlek och lycka!! ❤️

Skriv en komentar