Maja Nilsson Lindelöf

God morgon härliga lördag. Här ligger jag, 06.25 och skriver till er. Igår somnade jag kvart över nio i sängen mitt i en konversation. Minns bara att Victor frågade ”somnade du på riktigt nu?” och så skrattade han och efter det är de svart. Skönt iallafall. Så nu är jag uppe med tuppen och tänkte bjuda på fem bilder ifrån gårdagen och tipsa om min nya vlogg som nu ligger ute!

Jag började dagen med en promenad, jag gick typ en kilometer i snigelfart men jag tog mig fram iallafall. Kom hem och fixade till mig, jag vet att jag är höggravid och att man får se ut som en soffpotatis men någonting i mig har ett behov av att sätta på sig smink och fräscha till sig lite. Tror att det har att göra med att jag i princip bara är hemma nuförtiden och behöver få känna någon slags rutin.

Vi fick samples av inredarna på en matta och jag höll på att tappa det igen. Jag är inte en inredare såklart men tillochmed jag ser ju att dessa mattor inte alls skulle passa till vår färg på soffan och jag försöker för mitt liv förstå deras vision. Eftersom vår förra soffa blev helt fel färg än den vi ville ha så litar jag inte längre på dom när dom säger vad som blir bra. Jag önskade en blå soffa sist den blev grå, nu önskade jag en mörk matta men fick hem dessa som prover. Det går bra nu. Vem vill ha ljusgrått till den där beiga varma färgen? Ringde Vickan i panik och vi pratade och letade egna mattor i en timme.

Efter att ha fått ett utbrott och pratat med Vickan så kom Victor hem, vi satt i soffan en stund, jag jobbade och han chillade.

Jag hade fått hem ett pussel med posten och tidigare ett mail där jag fick läsa om hur pussel hjälper den mentala hälsan. Ni hittar artikeln här! Jag tyckte att det verkade så himla bra och smart faktiskt. Ett litet tips. Så där satt vi i två timmar, åt vindruvor, pratade och la pussel. Utanför föll regnet och på fötterna hade jag raggsockor. Det var mysigt.

Sen kom kvällen och vi slängde ihop en korvstroganoff med ris. Alltså HUR gott?

Samtidigt pratade vi med Sebbe på facetime om både det ena och det andra. Blev så glad av den här bilden. Att mitt barn får världens bästa människor runt sig gör mig så lycklig.

Efter det tittade jag och Victor på den nya dokumentärserien av Michael Jackson, Leaving Neverland. Se den! Så viktig och bra och stark. Ibland kunde jag knappt kolla för att jag blev så illa berörd. Man visste ju att han hade fuffens för sig med barn men aldrig på den här nivån och hur samhället tystar ner sånt här mycket pågrund av kändisskap. Och hur människor generellt ignorerade alla tecken bara för att han var Michael Jackson. Helt otroligt. Se den!

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer

 1. Ush va tråkigt med inredarna , kan ni inte bara säga upp dom ? Jag tror att du har bra koll själv hur du ska få de mysigt hemma 🙂
  Jag undrar också på i din nya barnvagnsvlogg vart det fina ilägget var från de beiga som man kunde vrida om dom som en ”filt” 🙂 kramar från en tjej som nu gått över tiden med 2 dagar å längtar så efter min flicka

  • Vi har redan betalat skiten tyvärr annars hade jag sagt upp allting för länge sen! Kommer ett inlägg ikväll om vart allt är ifrån, har inte koll på det alls så ska kika på det idag <3 Stor kram och LYCKA TILL

 2. Drick varje gång maja filmar/tar kort på sin mage 😆 skämt åsido vad fin du är! Ni hade väl försökt få barn ett tag så fattar om man är glad och vill visa 🙂

 3. Kanske en lite onödig kommentar J. Fattar att du försöker få in din ”hint” i ett skämt men det blir bara osmakligt. Klart Maja ska få vara stolt och visa sin mage så mycket hon vill oavsett om de har haft svårt eller inte.

 4. Hej Maja!
  Kan inte trycka på ”kommentera”, bara ”svara” på andras kommentarer. Försökt ladda om sidan, kommentera på andra inlägg…

  Hur som helst, jag är också gravid, i vecka 27 nu, jag har mått illa sen vecka 6.. mkt tid som spenderas i sängen eller på soffan. Uppskattar din blogg och vlogg VÄLDIGT mycket. Du har seglat upp som min absoluta favorit. Du gör mig sällskap varje morgon när jag sminkar mig 🙂

  • För oss är Lillen ett könsneutralt ord så hen kommer att kallas Lillen oavsett om det är en hon eller han, jag har kallat Nellie för lillen sen hon kom för två och ett halvt år sedan. Men om jag nu skulle ha råkat avslöja könet så får jag tacka för din hjälp med att sprida det vidare :). Får mail och kommentarer varje dag nu om vilket kön mitt barn har som om att det har blivit en hets kring det vilket känns olustigt för mig. Har tydligen försagt mig om att det både är en flicka och pojke flera gånger, vet knappt själv vad jag ska få längre då så många är duktiga på att skriva till mig vad min bebis har för kön.

 5. Underbara Maja!! Blir lika glad av dina inlägg och videos varje gång! Absolut bästa människan att följa.
  Nu till min fråga, har knarkat R Kelly dokumentären och följer alla nyhetsuppdatering slaviskt omkring det nu, så hemskt!! Men hittar inte Leaving Neverland någonstans, vart har ni sett den??

  Keep up your good energy! All kärlek

 6. Hej vackra!! Älskar dina vloggar!! Vi väntar också barn och jag undrar vart det vita babynestet som ni ska ha i barnvagnen är ifrån? Den mindre.

  Kramis

 7. ÅH så vacker du är!
  Och visst är det mysigt med pussel, kommer ihåg alla sommarkvällar vi satt hela familjen och pusslade tillsammans när jag var liten <3

 8. Du kanske ska jobba lite på dina ”skämt” speciellt om du inte ens vågar stå för dom genom att presentera dig som ”J” 🙂

 9. Hej Maja! Kan du snälla blogga mer om er lägenhet i Stockholm. Hur ni ska inreda den, och visa fler bilder!!! Det vore JÄÄÄÄÄÄTTESPÄNNANDE ATT FÅ LÄSA OM!!!!!!!!

 10. Hej maja!! Jag undrar och vill så gärna veta var den där åkpåse/nestet/filten är ifrån som du visade i din vmigg, som du hade i vagnen! Vill ha en sån till min bebis också 😍🤗

 11. Segt med inredarna! Men ni borde kunna begära pengarna tillbaka. Förstår att ni redan försökt, men segt ju 🙁

 12. Hej Maja! Såå fin ”åkpåse” i rosa till din fina vagn, var är den köpt? 🙂 Kram

 13. Hej. Jag får svara på den här kommentaren för det gick inte att skriva en separat kommentar. Jag vill bara säga hur besviken jag är på att du i din senaste vlogg säger ”jag vill inte ha hängbröst.” För oavsett om du säger att just du inte vill ha det så indikerar du på att det skulle vara negativt eller fult. Du bidrar till kroppshets och jag har nu hamnat djupare i mitt komplex om mina tuttar tack vare det. Vet inte om du försökte vara rolig eller så. Men tycker det är så oacceptabel sak att nämna. Och jag får känna mig kränkt. Och du får gärna förklara. Men vill bara att du ska veta det så du förstår hur viktigt det är, att nu mår jag dåligt över mina bröst tack vare det. Hej!

 14. Hej Maja!
  Du gör min gradivitet så mycket roligare och känns skönt att du är så härlig med allt! Blir så lugn!! Är i vecka 21 så är en bit kvar för mig men känns tryggt att du visar så mycket utav er gradivitet. Man får en liten hint om vad som komma skall 😉
  Jag dör för er soffa och måste bara få fråga vart den kommer ifrån?
  Kram på dig! <3

 15. Sjukt att folk skickar mail, att man ens bemödar sig göra det 🙄 MEN till folks försvar så tror jag såhär: din graviditet engagerar, du är en framgångsrik influencer och du postar innehåll med vad ni köpt till bebisen, bilder på magen med mera. Kön är ju också något som engagerar och det första man frågar när någon är gravid är ju typ ”vet ni vad det blir” sen huruvida normalt det är el ej kan ju diskuteras. Att då din graviditet och ert kommande barn skulle vara ett undantag i denna fråga känns osannolik. Att man inte berättar könet är högst privat och upp till var och en, men jag tror som sagt att det skapar spekulationer när du lägger ut content här och på youtube, man börjar gissa etc. så lite har du nog skapat denna hets själv skulle jag säga 🤷🏽‍♀️

 16. Hej! Du är en sån grym tjej och förebild! Tänkte bara fråga var läppstiftet heter från Loreal samt var den svarta polo-toppen är från? Det som du hade för 1-2 dagar sedan i en film på din insta. Så snyggt!!!
  Grattis till bebis, du kommer bli en grym mamma!

 17. Fast vet du vad… om man är en person som är såpass känslig och blir triggad utav minsta lilla sak man själv känner sig onöjd med, så borde man kanske inte spendera tid på sociala medier?
  Det kommer ALLTID finnas saker folk känner sig kränkta utav, eller saker som man inte håller med om. Speciellt på internet. Och då får man ta sitt egna ansvar och undvika saker som kan få en triggad om man känner att man inte klarar av att läsa sånt.
  Tycker inte det är fair utav dig att skylla detta på Maja. Ta hellre tag i ditt problem o sluta skyll över det på andra.
  DU kommer må bättre av det, och maja slipper onödiga kommentarer som denna. Win win?😃

Skriv en komentar