Maja Nilsson Lindelöf

Om ni redan har sett min vlogg så vet ni ju vilken vagn vi tillslut valde men här kommer lite mer info tänkte jag! Vi valde alltså en Bugaboo Fox samt en Bugaboo Bee som resevagn. Det finns ju så mycket olika vagnar men jag har alltid hört så mycket gott om Bugaboo och jag har alltid tyckt att dom är snyggast så jag var inställd redan från början att kika på en sån. Vi tittade i höstas jag och Victor i Stockholm och bestämde oss nästan på en gång.

Vi valde en helsvart vagn! Det finns ju så mycket olika färger man kan välja mellan men jag har alltid velat ha en väldigt basic vagn så helsvart kändes rätt för oss. Det jag gillar med vagnen är att den är nätt och lättstyrd, snygg och praktisk. Efter att ha varit bästis med Sanna så länge nu och varit mycket med henne och barnen har jag även lärt mig att utrymmet under vagnen är viktigt och underlättar väldigt mycket i vardagen. Speciellt när man är ensam och behöver handla osv. Sen kändes det även viktigt med en liggdel som inte var för tung, jag är ju ganska så kort och även om jag är stark så har jag ibland ont i ryggen så det kändes väldigt viktigt för oss. Och såklart en vagn man kan justera så det passar min långa man, och mig.

Som resevagn blev det Bugaboos Bee! Denna börjar användas när bebisen är runt sex månader! Så nu i sommar när vi reser så flyger vi med vår bilbarnstol!

Ni har frågat under dagen om grejerna i vagnen, dom fina svanarna hittade jag här!

Kudde beställde jag ifrån Amazon i höstas, även det lilla babynestet som ligger i botten av vagnen så där har jag inga länkar tyvärr däremot den puderrosa/beiga filten som används som ett babynest som ni har frågat om kommer härifrån! Så fint!

Filten kommer ifrån Elodie Details! (adlink).

11 kommentarer

 1. Såg precis din vlogg, så bra som alltid! 🙂 jag pumpade också så sambon kunde mata lillkillen, började först med en handpump men fick så ont i handleden så var tvungen att gå över till en elektrisk pump 😅 så mycket skönare med en elektrisk pump för mig:) jag har inte fått hängpattar heller;)

  Ha det bäst!

  • Haha! Har fått mail från massa kvinnor som säger att det inte spelar någon roll vad man använder för pump!! Så jag kommer pumpa påååå! <3 Stor kram

 2. Hej Maja, jag fastnade för det lite större babynestet i vloggen med handtag på. Vart kommer det ifrån? Jag ber om ursäkt om du redan skrivit det någonstans men jag har försökt att leta men inte hittat. Stort lycka till när det blir dags! Kramkram

 3. Hej Maja!
  Hoppas ni blir riktigt nöjda med ert val! Vill bara tipsa om att det finns liggdel även till bee om man vill använda den från start.. 🙂

  Ha det fint och lycka till med förlossning och bebis! Mvh Jasmine

 4. Hej fina du! Vill tipsa dig om en sak, Jag såg din video och tänkte på suffletterna till vagnen. Jag är också en simpel person som älskar svart och till mina kids blev det också helsvart. Men till sommaren köpte vi varsin sommarsufflet i vit. Så då fick man både av varje liksom😍. Sommar suffletten är bättre just på sommaren så det finns luft hål på sidorna och längre så den räcker solen bättre. Stort lycka till nu kram

 5. Hej fina du! Har du tips på några snygga blåjeans? Kraaaam

 6. Nej men nu fälls det tårar! Tack för senaste årets vishet från er i poddväg. Big up att ni prioriterar varandra och er relation! Lycka till med allt!

 7. Kommer verkligen sakna hur ofiltrerad podden var, alla era historier hur det egentligen är bakom kulisserna som är svårt att berätta på en blogg tex. När du åkte tillbaka till Sverige från smekmånaden eller om skräckhuset ni tänkte flytta in i. Sånt man inte riktigt kan få ner i skrift helt enkelt, men så bra att du och Sanna tog tag i relationen innan det va försent ❤️❤️

 8. Hei! Jeg får bare error når jeg trykker på linken til «puderrosa/beiga filten», kan du skrive hva merket heter? 🙂

Skriv en komentar