Maja Nilsson Lindelöf

Victor åkte för en stund sedan till spelarhotellet för att sova borta inatt inför morgondagens match så jag har precis tagit en lång dusch och ansiktsmasken är på! Jag varierar mellan Foreos masker och Thomas Roth som ni vet vi det här laget, idag blev det tema återfuktning. Nu händer det inte mycket, jag ska laga ceasarsallad (min nya grej) till middag och sen titta på något enkelt på datorn. Imorgon väntar en dag med massa hantverkare i huset som ska snickra ihop alltifrån skrivbord till skötbord, naglarna ska fixas, det ska jobbas och tränas och sen väntar stormatch på kvällen med Victors agenter.

Egentligen har jag ingenting vettigt att skriva utan ville bara kika in och säga hej! Så hej på er, önskar er en fin kväll så hörs vi imorgon igen.

11 kommentarer

  1. Så mysigt det låter! Blev så sugen på Caesarsallad nu, skulle inte du vilja dela med dig av ditt recept? Kram <3

    • Önskar jag kunde dela med mig av värsta receptet på en god dressing men jag steker bara kyckling och bacon, på med sallad parmesan, tomater och krutonger sen färdigköpt dressing… Stor kram

  2. Hej Maja! Letar efter ett gott recept på ceasardressing. Gör du egen eller köper du en färdiggjord? 🙂

  3. Jag blir så glad när jag läser sånna inlägg, det verkar som att du inte är lika stressad som tidigare och har funnit lite ro i kroppen. Kan såklart ha fel, men jag hoppas att jag har rätt <3 Massa kramar till dig!

  4. Måste bara säga att jag brukar vara liten anti att köpa saker som marknadsförs för mycket bland influencers, men efter din video om Foreos produkter så tänkte jag att jag måste testa och jag kan nu meddela att jag är beroende av den! <3

Skriv en komentar