Maja Nilsson Lindelöf

Kappa – Wakakuus egna märke som snart släpps! Håll utkik, det är den mest perfekta kappan jag har sett! Tracksuit – Nike (har försökt hitta den åt er men vi får kläder från ett annat sortiment och därför blir det så svårt för mig att hitta grejerna online, hojta till om ni ser!) men jag hittade något liknande här, Skor – Yeezy.

Inlägget innehåller adlinks.

4 kommentarer

  1. Fin du är!! Jag har en fråga! Ska till Manchester i helgen med några vänner. Kan inte du snälla snälla snälla tipsa om bra drinkställen och brunchställen? Gillar inte alls den engelska frukosten hehe, så tänker mig mer pannkakor, avokadomackor osv 😉 Och några coola barer!! Tack snälla på förhand <3 Älskar din blogg!

  2. Om jag blir gravid en dag så skulle jag verkligen vara glad om jag såg lika fin ut som du <3

  3. Dagen innan min dotter föddes i somras så bara visste jag att nu kommer hon komma typ imorgon, hela min kropp gick in i någon annan energi och även om det var 14 dagar för tidigt så var jag helt säker. Hade alltså inte värkar eller någonting utan jag bara kände hur kroppen på något sätt började ändra energi, låter konstigt kanske. Jag sa till min sambo att vi behövde handla på kvällen så vi hade massa gott hemma tills när vi kom hem och att jag absolut inte ville äta pizza den kvällen för det kändes helt fel att äta pizza för jag skulle ju föda barn närsomhelst. Min sambo tyckte jag var helt galen men gjorde som jag ville och på natten gick mitt vatten och snabbt efter var hon ute. Jag gick inte en enda kurs för jag tyckte de kändes konstigt bara, i efterhand hade jag kanske behövt lite mer kött på benen angående andningen men hade en super barnmorska som hjälpte mig mer de på plats. Gör alltid som du och din kropp känner, vad som än händer känner du dig själv bäst

Skriv en komentar