Maja Nilsson Lindelöf

Nu finns det återigen en ny vlogg tillgänglig. Den här gången från Sverige där jag blir överraskad med en babyshower och så får ni se hur det var på vår livepodd på Haymarket! (ni skrollar ju bara ner så ser ni videon).

Jag skulle gärna vilja höra vad ni är sugna på att titta på? Jag har en hel lista på videos jag ska göra, det blir en del skönhet, barngrejer och liknande. Dessutom vanliga vloggar har ni önskat men det vore roligt att få läsa vad ni verkligen vill se. Jag själv föredrar enkla vanliga vloggar men när jag själv spelar in här hemma så känner jag mig så världens mest tråkiga människa och att INGEN i världen är intresserad av att se det jag gör men jag antar att det är charmen med youtube, typ det mest enkla och tråkiga är det man vill titta på? Iallafall jag.

Men kommentera gärna så ska jag läsa igenom allting! Nu väntar en lördag här i England och Victor åker iväg på match så jag har en hel lista som ska ordnas med. Vi hörs lite senare <3

Rekommenderade inlägg

63 kommentarer

  • Jag fick så himla många elaka mail och kommentarer efter den så har inte tänkt att publicera den andra delen, men kanske får spela in den igen helt enkelt! Tack för kommentar! <3

   • Men va?!? Vilken del då? Den första… jag har sett den flera gånger och gråtit för den är såååå fin ❤️

 1. MUKBANG!!!! Du är så jävla rolig så kommer bli skitkul att titta på. Och så är det fett mysigt

 2. Du gör redan så fantastiska videos och du är helt klart en favorit. Men en mukbang som skrevs här nedan hade varit riktigt roligt😃 Annars är vloggar favoriten och där levererar du varje gång❤️

 3. Träningsvlogg!! Allt ifrån uppvärmning till styrka osv. Eller hur du använder bus. Hur tar du det? <3

 4. Älskar dig och din youtube! Hade gärna sett enkla vlogger som du säger, spelar liksom ingen roll om du går runt hemma i pyjamas en hel dag för det är också mysigt att se på! Hade även varit roligt med lite garderob, bebisgrejer såklart och smink osv<3

 5. Hei! Jeg er veldig glad i hverdags-vlog om jeg kan kalle det for det. Synes det e rolig å se en helt vanlig dag i ditt liv 👌🏻 Men rolig om du har en spørsmålsrunde på vloggen også 😘 Klem!

 6. Jeg elsker de «vanlige» vloggene der du vlogger om en helt vanlig dag/uke hjemme!❤️

 7. Hej Maja! Du & Sanna är solklart mina nya favoriter! Er podd och era youtube-kanaler är bäst, skaffade konto bara för att kunna prenumerera på er för att stötta! Jag sitter ofta och skrattar högt för ni är så spontana och härliga! Ibland gråter jag tom, som till er senaste podd när du pratade om att du träffat en psykolog och blev ledsen i avsnittet, som nu när jag tittade på din senaste vlogg. Jag är själv en äkta gråtare, så när du grät, grät jag! Men vet du vad Maja, det är okej att gråta, såå okej! <3 Jag vill gärna se en vlogg om graviditetsfrågor då jag och min sambo precis börjat försöka få barn och det enda jag gör är att googla på graviditet och barnvagnar typ.. så en Q&A om graviditet tycker jag! Du är bäst Maja, sluta inte göra allt grymt du gör <3 Kram!

 8. Någon storytime om din ångest och hur den började/hur du hanterar den? Andra storytimes är också jättekul och intressant, hur det är att flytta mellan olika länder och hur det är att bo på tre ställen. Kram från en annan med ångest ❤️

 9. Hej! Jag tycker att det är allra roligast, precis som du skriver, att följa med i helt vardagliga situationer. Du kan göra en timme för timme en dag, eller bara filma när du åker omkring och gör ärenden. Tyckte sååå mycket om vlogggen som du nya nyligen la upp när din kompis Malin va på besök, där man fick se dig handla och piffa hemma, lite restaurangbesök och middag hemma osv. För egen del tror jag att jag gillar det vardagliga mest för då kan man lättare relatera. Tack för att du är bäst! Kram Sara

 10. En q&a om graviditet, barnvagnar, gravid- och barnkläder, mående, allt! <3 Kram

 11. Hauls (älskar din klädstil så mer av mode!), vanliga vloggar hemifrån/stan och träning!
  Du är så jävla komisk så KÖR BA KÖR 😃

 12. Gärna en titt i din garderob, hur du tänker osv. Du klär dig alltid i så mycket glada färger vilket är SÅ snyggt men en annan lever i princip bara i svart och tycker det är svårt med färger och mönster. Kanske framförallt att våga bära glada färger och mönster!

  Kram du är bäst!

 13. Mer ur ditt badrumsskåp! Älskade videon då du gick igenom dina produkter du använder just nu. och såklart: SMINKVIDEO 🙂

 14. Hej Maja!
  Så kul att se att det går så bra för dig! All lycka och framgång är väl förunnad. Tycker att det är så roligt att följa din resa, eftersom jag började lyssna på podden när ni släppte andra avsnittet så känns det nästan som att jag känner dig, haha.

  Men, en sak som vore sååå roligt att se på din kanal är typ om du skulle gå igenom bilder från att du var liten tills nu! Så från att du var barn till högstadiet till Oslo osv osv.

  Hoppas du får en fin dag💗💗

 15. SKÖNHET! Sminkvideos, hudvårdsvideos, hårvideos. Dina vloggar är också guldvärda. Du är grym Maja! Många kramisar till dig.

 16. Åh det här kommer säkert låta SÅ konstigt men man känner sig typ som en stolt kompis när man ser vad du hela tiden genomför och hur du lyckas! Har följt dig så länge nu och man blir typ lite TÅRÖGD när man kommer in och löser din blogg/kollar dina vloggar för allt du lyckats åstadkomma. Keep it up! Kram!

 17. Hej! Älskar dina vloggar och att du pratar om mående/ känslor i dem!! Tänker att det skulle bli ännu bättre om man fick följa med dig en hel dag under en längre tid, alltså inte bara från ett och ”samma” ställe om du fattar (menar inte att du gör det) typ om du ska åka iväg någonstans så får man följa med från början till slut i flera olika sekvenser.. vet att du brukar göra det och dem är bäst, får verkligen känslan av att ”vara med”! hoppas du fattar vad jag menar(gjorde knappt det själv haha) älskar som sagt dina vloggar/ blogg, fortsätt vara sig själv och du är absolut inte tråkig!

 18. Sminkvideo!!! Hur du fixar dig för en vanlig dag och fest; fixar hår, sminkar dig, klär dig mm!

 19. Hej världens bästa! Tack för en fantastik blogg och grymma vloggar. Maja vart är din blåa tröja ifrån 😍😍😍

 20. Hej fina Maja
  Jag önskar att du skulle kunna göra en house tour vlogg?☺️

 21. Jag hade jättegärna sett lite mode relaterade videor. Tex hur man bygger upp en bra garderob, bas kläder som är ett måste osv. Du kanske har gjort liknande inlägg eller videos som jag missat men sådant tycker jag är skoj. Förstår de svårt nu dock med lilla bebisen i magen, men en idé till framtiden. Uppskattar dina ”tråkiga” videos där du inte gör något lika mycket som väl planerade videos. Tycker det finns en charm i båda typerna av videos! Kram

 22. Malin Anderzen Svara

  Vill gärna se vanliga vloggar hemma och se ditt liv men också se bebissaker och gravidupptayeringar :))

 23. Jag vill gärna se vloggar, smink och mode! Älskar din kanal!❤️ Massa kramar!

 24. & kläder/mode. Behöver inte vara något du använder utan bara exempel på saker ur din garderob. Mer vad du handlar. Har frågat om outfiten du hade på dig när du var med i hjärnfonden och inte fått svar. Hade varit roligt med lite sånt och att man får svar, då du är en mode-bloggare och bör ”egentligen” skriva ut vad du köper dina kläder då du är inspo för många av oss som gärna vill veta sån direkt när du lägger upp klädersplagg med mera 😊

 25. Hej! Jag skulle vilja ha längre, mer sammanhängande vloggar. Oftast får man bara se små snittar i taget. Jag skulle vilja se en vlogg där man får följa dig från A till B till C utan att du klipper bort massa mellan. Nu känns det som man får se några sekunder/monter på morgonen och sen klipps det, och sen är det kväll… Mer sammanhängande alltså och längre vloggar! :))

  Älskar när du är dig själv och öppnar upp dig som du gjorde nu sist. Att du visar att det är helt okej att må dåligt och vara ledsen, för att sedan ta tag i dagen. Du är en så stor inspiration. Fortsätt bara dig själv och dela gärna med dig mer av både bra och dåliga dagar <3

 26. Hej maja! Skulle gärna vilja veta vart det svarta, skjortliknande plagget är ifrån som du hade en snutt där i senaste videon? Kram

 27. Jag skulle vilja se vardagsliv i England! 🙂 Jag kan förstå att det kan kännas tråkigt att spela in men det är sånt i alla fall jag uppskattar mest med många vloggar. Älskar att se allt från soffhäng, matlagning, småplock hemma och ”utflykter” till olika butiker m.m :). Sen uppskattar jag allt gravid/baby-innehåll då jag själv är gravid och väntar tvillingar (!!), så det är superkul att följa! Du är min absoluta favorit person på internet- med både en genuin personlighet och ett utseende som får vilken supermodell som helst att blekna. Tack för att du gör det du gör! <3

 28. Skulle så gärna vilja se hur du sminkar dig till vardags och till fest, du har alltid såå fina sminkningar😍

 29. Hej!
  Önskar mer vardagsvloggar o gärna mer med Victor! Typ en q/a och att han är med mer i vloggarna! Superkul! 🙂

 30. Bebissaker!! Barnvagn, möbler, kläder osv 🙂
  En fråga… har du fått några bristningar på magen? Hur känner du för det isf?

 31. Hej fina du! Jag skulle gärna vilja se hur du sminkar dig, vad du använder för produkter🥰kram

 32. Gärna en Q&A video 😍 och kanske ”pappa testet” på Victor. Eller när du gör ”kön tester” osv 😁

 33. Du hade kunnat peta ludd i naveln och jag hade varit underhållen!
  Älskar hur avslappnade dina videos alltid är, inget filter typ. Hela din personlighet är så härlig!
  Kul med vardagsvloggar!!! matlagning, olika ”dina favoriter”-videos typ hudvård, make up, outfits, mat att äta ute osv
  Och dina q/a är så jäkla roliga!!!
  Kram

 34. Therese Wigren Svara

  Allt Maja, precis ALLT!! Du är grym och dina vloggar är sååå bra, tycker bäst om de enkla när man får följa dig under en vanlig dag och när du pratar och berättar om dina känslo osv 🙂 Stort lycka till med er lilla bebis <3

 35. Hej fina Maja!

  Jag skulle väldigt gärna vilja se sminkvideos! Gärna flera olika då jag alltid tycker att du är on point, både till vardags och till fest!

  Det skulle också vara superkul att få se en video där du berättar om ditt träningsupplägg, t ex när du kör med PT eller om du har något eget.
  Även lite om kost vore superkul!

  Jag själv tränar mycket och inspireras väldigt mycket av att höra om hur andra lägger upp sin träning och kost, såsom hur man ser till att få i sig tillräckligt med protein osv.

  Stor kram till dig!

 36. Åh, du är så bra på att skriva och berätta. Kan du inte göra en vlogg med dina favoritminnen från ditt liv. Stora som små. Kram!

 37. Till skillnad från alla andra så vill jag se mer av Maja och minde av det ytliga med smink och kläder 😂 dina bästa vloggar är dom du öppnar upp dig i och pratar allmänt om livet, känslor osv. Ibland känns det som om du t.om ursäktar dig i podden att du ”tjatar” om ångest och psykologtimmar osv, men vet du vad?! Det gör du INTE! Tycker det är fantastiskt att du delar med dig, du sitter inne på så mycket kunskap och det är väldigt befriande att lyssna på till skillnad från många andra poddar som berör mer ytliga saker. Du är verkligen en förebild just för att du är så öppen om att allt inte är perfekt jämt, tycker snarare att det visar mer på att du är en genuin människa som inser att livet handlar om mer än pengar. Tycker det är sjukt tråkigt att människor säger att du klagar så fort du säger att du mår dåligt. Det är väl såklart du också kan må dåligt?! Jag har haft ångest i flera år och gått hos en psykolog fast jag har allt man kan önska och inte boooorde klaga. Men jag har insett att det krävs väldigt mycket styra för att våga prata om sådana här saker! Tycker iaf det är SÅ skönt med någon offentlig person som vågar och visar att allt inte är perfekt <3 Med vänlig hälsning, en 29 årig tjej med en 11 veckors underbar bebis, en fantastisk sambo, hus, fina vänner, bra jobb OCH ångest

 38. blandat innehåll, men vardagliga vloggar med dig i fokus (så klart). älskar dina vloggar och att få följa din vardag, du är verkligen en drömkvinna som alla borde se upp till. önskar jag var lika stark som dig. kram!

 39. Jag vill se mer av dig 😇 inte smink och skönhet, utan mer av din vardag och lite mer du ❤
  Vill också säga att jag verkligen inspireras och ser upp till dig 😘 Glöm aldrig att du är bäst Maja ❤

Skriv en komentar