Maja Nilsson Lindelöf

Nu har vi börjat att ordna här hemma, på riktigt. Och det känns så bra och underbart. Jag känner bara lycka.

Det är inte mycket grejer kvar som ska beställas inför bebisens ankomst utan nu är det fokus att packa upp paket, organisera och tvätta. Vi har ju beställt möbler till bebisens rum som är påväg och en matta och grejer till väggarna ska fixas. Just nu la vi in en grå matta jag beställde till vårt sovrum förut som inte passade alls.

Allt till badrummet är klart (mer än på bilden såklart). Men vi åkte till apoteket och köpte alltifrån blöjor till tvål till oljor. Det kommer en vlogg om det för er som är intresserade! Vi har ju ett badrum i alla sovrum i huset så hen får sitt egna vilket blir väldigt praktiskt och jag tänker att det blir svårare att få det stökigt då???? För då är liksom alla barngrejer där inne och i vårt badrum hålls det rent.

Just nu ligger alla bebissaker på den stora mattan bara och väntar på att få bli organiserat. Men det är lite gulligt också, kaoset och att få se elefanter och små strumpor lite överallt. Säger jag, Victor håller på att bli galen.


Idag har jag även slängt in den första tvätten!!!! Känns stort och häftigt. Har försökt googla hur många gånger och allt man ska hålla på. Herregud vilket projekt. Jag hittade iallafall parfymfritt tvättmedel och hoppas att det funkar!

Åh det här är så magiskt hörrni. Att få boa in sig. Och att få bli mamma.

7 kommentarer

  1. Vad roligt att du verkar vara så harmonisk och i ett bra mode! Tycker att du är extremt modig och inspirerande! Angående bebisprodukter är jag inte mamma själv och tänker inte vara pekpinnig, men vill tipsa om att kolla innehållet i tex babyoljor. Vet att du gjorde ett samarbete med Estelle och Thild för ett tag sedan, och grundaren där startade märket för att kunna erbjuda produkter hon själv varit bekväm med att använda på sina döttrar. Vanlig olja (typ Natusan) innehåller mest mineralolja, som är en restprodukt från petroleumindustrin (alltså med samma grundämne som bensin, asfalt och fotogen) utan näringsämnen, och den kan inte heller tas upp av huden. Obs att åsikterna går isär om den är rent skadlig eller bara miljöfarlig/död, det jag mest vill tipsa om är att kolla ingredienserna lite, för det är så intressant och lärorikt att liksom ha koll på vad man faktiskt använder på sig själv (och sin bebis)! Menar inte att man är en dålig mamma om man använder den här typen av produkter, min är fantastisk och hon använde det säkert på mig och mina syskon. Bara tips om att faktiskt kolla upp och sedan skapa sig en uppfattning när man väl vet innehållet. Är för övrigt helt säker på att du kommer bli en fantastisk mamma själv, en sådan som alltid finns där och alltid ger kärlek. Känner såklart inte dig, men det märks liksom mellan raderna i allt du gör. Kram!

  2. De här inläggen är så mysiga! Tänk att er bebis kommer snart😭❤️❤️ Finaste lilla familjen🥰

  3. Du verkar ha stenkoll på läget, härligt! Glöm dock inte att lägga antihalk för er egen del i duschen, bebisar skvätter mycket (efter några månader), och det blir snorhalt med all olja man har i vattnet. Bara tips från rutinerad 2-barns mor. Och NJUT, rätt var det är har man ingen mysig bebis utan hormonstinn tonåring, det går ruggigt fort.

Skriv en komentar