Maja Nilsson Lindelöf

Vad använder du för mascara nu förtiden? ÄLSKAR ditt smink!

Denna från Loréal Paris!! (adlink).

Hej Maja! Jag har precis blivit tillsammans med en helt fantastisk kille och är världens gladaste just nu. Har däremot upptäckt att hela mitt liv kretsar kring ”nästa gång vi ska ses” och att jag inte har så mycket annat att göra när jag inte är med honom, så det jag undrar är hur man maxar sin egentid? Liksom hur man trivs i sitt eget sällskap och vad man kan hitta på när man är själv? Vet inte om du har något svar på detta men provar iaf haha. Kram!

Hej <3 Jag tror att det där är en ganska så vanlig ”fälla”, speciellt i början av ett förhållande! Även om jag tycker att man ska NJUTA av att vara nykär där allting kretsar kring den nya personen så måste man hejda sig själv och se till att ha kvar sig själv, och sitt egna liv (vilket du gör då du ens har reflekterat över det). Risken finns annars att man kan förlora vänner och bli ensam när förälskelsefasen lägger sig. Vi hade sån tur att vi bodde i olika länder så vi kunde inte kretsa varenda dag kring varandra.

Mina tips är att du planerar dina dagar efter vad du mår bra av och vad du mådde bra av INNAN du träffade din kille. Glöm inte bort den där fikan med dina vänner eller middagen med din mamma. Boka upp dig och så får din kille bli en extrabonus i din vardag och inte ditt centrum. Så ta dig UT! Träna, träffa personer du tycker om, jobba, plugga, tänd ljus, ta en långdusch, titta på filmer DU tycker om, gör sånt DU mår bra av så faller sig resten naturligt <3. Stor kram

Åhh vart har ni hittat de fina babygymmet?

Jag köpte det på Babyworld i Stockholm men hittade det online här! <3

Hej bästa Maja!
Jag har en fråga… Känner du ofta oro över att det ska hända Victor något?
Jag är gravid för första gången med min stora kärlek, vi är inne på vårt nionde år tillsammans och har hållit ihop sen jag var 15 år. Jag har såklart mitt egna liv men han är mitt allt och speciellt nu när jag känner mig extra hormonig blir jag extra orolig. Han ska om några dagar flyga till Italien och åka skidor i alperna i en vecka. Jag är själv väldigt flygrädd och blir alltid nojig när mina närmaste ska flyga för är rädd att något ska hända. Jag nojar så mycket över detta, mer än vanligt, tror det är för det inte bara är mig det handlar om nu utan också bebben i magen… Har du några tips på hur man kan hantera denna oro? Jag sover t o m oroligt för är rädd att han aldrig ska komma hem igen. Jag vet att det händer så sällan att dessa olyckor sker men det lugnar mig ändå inte… Skriver till dig för du själv är gravid och har en pojkvän som flyger och åker iväg en del så du kanske förstår hur jag känner…
Kram, du är bäst! <3

Hej! <3 och även om det är en allvarlig fråga så skrattar jag lite när jag läser den för att jag känner igen mig såväl i din fråga! Jag har tidigare dock aldrig varit orolig över att någonting ska hända honom innan men sedan jag blev gravid har jag fått för mig alla olika slags tankar. Får upp mardrömsscenarion i huvudet som ”Manchester United-planet spårlöst borta” och sånt där sjukt. Jag antar att det hör till? Att hela min kropp och själ är så inställd på att det är vi nu resten av livet och att vi dessutom skapar en egen ny familj tillsammans. Utan Victor skulle jag dö. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag ens skulle kunna överleva, jag kan inte ens tänka så långt för att det ger mig svindel. Jag vet inte heller om det är helt onormalt men jag är mer orolig just nu över Victor än över bebisen. Förmodligen för att jag skyddar mig själv och finner trygghet i att så länge jag har Victor så kommer att lösa sig med bebisen, har dock hört att det vänder sen och att det enda man typ bryr sig om är ens barn och knappt sin partner?

Så min oro, är precis som din väldigt stor däremot tror jag ju inte att man kan gå igenom livet och tänka ”tänk om”. Naturligtvis vill jag aldrig att någonting så fruktansvärt ska hända men jag kan inte tänka på det för det. Så jag tänker att livet händer hela tiden, saker har hänt i mitt liv som har varit fruktansvärt jobbiga som jag inte har varit beredd på och det är bara tur det. Man vet aldrig vad som finns runt hörnet det enda man vet är att oroar man sig så gör man det 99 % av tiden i onöden. Låt dig själv vara lycklig och i nuet, ingenting kommer att hända <3.

Vart kommer din jeansskjorta ifrån? Såå fin!

Det är en jacka från TOPSHOP som jag använder som skjorta! Köpte den även i mörkt jeanstyg! <3

13 kommentarer

 1. Hej Maja! Tack för att du finns och inspirerar. Min fråga är om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man hittar nya vänner?❤️

 2. Ökad oro under graviditet är supervanligt! Och inte alls konstigt med tanke på att kroppen och hjärnan förbereder sig på att ta hand om (beskydda) en liten bebis! Hormoner och annat gör dig helt enkelt extremt vaksam på alla möjliga ”faror” som kan dyka upp = oro.
  Tipsar om att testa skriva ner orostankar när de dyker upp, ha en liten ”orosdagbok”. När man skrivit ner dem brukar de vara lättare att släppa, eftersom din hjärna annars kan tro att det är viktigt att komma ihåg ”faran” för att kunna skydda sig från den!
  Stor kram och lycka till med bebis, både till dig som skrev frågan – och dig Maja! TACK för att du gör ett grymt jobb med att prata om psykisk ohälsa på ett så naturligt och avdramatiserande sätt <3
  /En bloggläsare som råkar vara psykolog till yrket 🙂

 3. Hej! Jag och min bästa vän tänkte åka på en weekend i höst; skulle du rekommendera Manchester som en bra weekendstad? Eller har du något annat bra tips på en stad att ta en weekend till? Stor kram

  • Jag är ju inte Maja, men kan tipsa om Bryssel, Wien och Prag! Underbara städer! Vill ni till England så är Manchester en härlig stad, men jag föredrar en weekend i London 🙂

 4. Hej Maja! Kan inte du posta ett inlägg med klädinspiration till våren? Är en läsare från start och just din lekfullhet med kläder har inspirerat mig så! Men nu står det helt still inför nya köp till ljusare tider. Vore kul om du kunde delge lite kring det! Du är grym. Kramar

 5. Hei Maja! Jeg elsker deg og bloggen din! 🥰 Ettersom jeg skal til Manchester om to uker, lurte jeg på om du hadde noen anbefalinger om hva der er å finne på der! Jeg har vært i Manchester før, men da har turen ofte handlet om fotball og det har ikke vært så mye tid til noe annet. Denne gangen skal jeg være der i 5 dager sammen med svigers. Har du tips til middag- og lunsjsteder? Eventuelt andre ting vi bør få med os når vi er der? Setter stor pris på en tilbakemelding ☺️ Klem!

 6. TACK TACK TACK för ditt svar på min fråga <3 känns elakt att säga men det var lite skönt att känna att man inte är ensam i att känna och tänka såhär. Du är så klok! Hoppas du får en fantastisk dag, kram!

 7. Så skönt att man inte är ensam om den där oron som gravid. Trodde att jag hade tappat förståndet helt under min graviditet då jag var orolig, rädd och hade mycket ångest under 9 månader. Alla som var gravida runtomkring var så lugna och fattade inte min panik:)

 8. Hej maja! Tycker så mycket om att följa dig och ditt liv. Hoppas du inte tar min kommentar fel och att jag verkar vara nån besserwisser – men lyssnade på podden förra veckan och vill bara berätta några saker om förlossning. Ni pratade där om att man blöder efter förslossning, om man föder vaginalt. Men alltså man blöder även om man gör kejsarsnitt. Blodet, eller avslaget, som det kallas är från såret inne i livmodern, från där moderkakan har suttit fast. Så oavsett man föder vaginalt eller med kejsarsnitt så blöder man, i upp till cirka 6 veckor. Ganska mycket i början, sen mindre. Och man blöder slltså inte pga att man spricker. Att spricka, att få en bristning som det kallas, är vanligt men gör alltså inte att man blöder.

 9. Hei kjære Maja 🧡 Først vil jeg bare si at du stråler som gravid! Jeg syns også du er såå rolig, og jeg blir så glad av å se dine instastories! Over til spørsmålet, jeg skal til Lisboa for en langhelg i mars og lurte på om du har noen tips? Hvor burde man bo? Hvor kan man spise og eventuelt ta noen drinker? Alt av tips hadde jeg satt veldig pris på! Stor kräm og lykke til videre i graviditeten!

 10. Jag behöver hjälp! Är gravid och är bjuden på bröllop 1 månad innan bebis ska komma i maj. Spenderar just nu ofantligt mycket tid med att leta klänning. Har förstått att du har letat endel klänningar till bland annat elle-galan (den klänningen du hade där var fantastisk)! Har du några tips på gravidklänningar? 🙂

  Tack för en inspirerande blogg! Diggar dig ❤️

 11. Hej Maja! Har ni köpt någon skötväska än? Har du några tips du kan dela med dig av?

Skriv en komentar