Maja Nilsson Lindelöf

..och det är dags för livepodd!! Vi vaknade vid nio och har precis kommit upp från frukosten. Det var skönt att få en lugn morgon innan allt drar igång.

Utanför snöar det som bara den men det drabbar inte oss, vi ska bara öva och fixa oss på rummet idag.

Nu ska jag packa ihop mitt skit här i rummet så att vi kan ha både frisör och makeup-artist i rummet. Igår var jag tvungen att köpa en ny resväska för att jag fick så mycket fint på babyshowern och från företag (exempelvis dildon till er som la märke till den he he).

Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll, min planerade outfit blev inställd då den var för liten (såklart har liksom inte fattat hur stor magen är), så nu står det mellan en byxdress och en silvrig klänning. Vi får se vad det blir.

Vi hörs imorgon igen! Jag ligger lite efter i planeringen efter några tuffar dagar känslomässigt så det får komma inlägg allt eftersom! Kul förresten att ni gillade min vlogg och tack för alla kommentarer om önskemål!! Tar till mig allt!

2 kommentarer

  1. Hej fina Maja! Vet du vilket märke o färg ditt läppstift var som du hade på Elle-galan? Det var så fin färg 😍

  2. Hej! I din senaste vlog var du på rmpr, i videon håller en kille upp en halterneck långklänning i ”regnbågs” färger, var hittar jag denna fantastiska klänning? Kram

Skriv en komentar