Maja Nilsson Lindelöf

Hej från Manchesters flygplats. Den här dagen flög förbi med träning, manikyr, jobb, packning, möte med inredarna och tillsist nu, flygplatsen. Jag inser desto fler dagar jag lever med Victor desto mer influerad blir jag av hans ”det löser sig, jag hinner”. Jag hinner ju, men det blir på håret med vissa grejer. Som att skriva till er och förbereda lite inför morgondagen. Men men nu sitter jag här, i loungen och det senaste jag hörde var att flyget var minst ett timme försenat pågrund av vädret i Stockholm. Jag antar alltså att det snöar? Mysigt tycker jag. Men det tycker man kanske om man inte lever i det.

Väskorna är packade iallafall och nu väntar Sverige en sista gång innan jag åker tillbaka till England för att värpa och bli mamma. Overkligt. Det ska bli roligt att åka och jobba av sig en vecka nu men jag måste ändå säga att det tog emot lite att pussa Victor hejdå i ett regnigt England och ett städat hus. Har ju flängt som en galning det senaste året så det är nog bara kroppen som känner av att det nu är nära en välbehövlig paus.

I Nu väntar iallafall en vecka med massa skoj, ELLE-galan, viktiga möten – tror att jag denna veckan äntligen kommer att kunna dela en del roliga samarbeten denna veckan som jag har jobbat på ett tag, VI FÅR LÄGENHETEN I STOCKHOLM, jag ska gå på mitt första psykologmöte och sist men absolut inte minst, LIVEPODDEN! Härliga dagar minst sagt.

Nu ska jag ladda ner lite poddar till flygplansläge och svara på ett gäng mail innan det förhoppningvis är dags för boarding. Vi hörs från Stockholm <3

6 kommentarer

  1. Välkommen tillbaka till Sverige <3
    Så kul att du ska dela ut pris på ELLE-galan, kommer säkert gå hur fint som helst! Kanske en dum fråga, men kommer man kunna se galan live någonstans på nätet? Kram

  2. Det är mysigt med snö, så länge det inte är slask! Hoppas du får fina dagar i Sverige 😘

  3. Haha kanske hela västra Europas värsta lounge det där, jag har också MAN som bas (men Worsley) så tillbringar en del tid där (tyvärr). Gillar gaykillen från Liverpool som brukar vara loungevärd där ibland men resten av personalen är oftast rätt grinig tycker jag. Men vore roligt om vi sprang på varandra där någon dag!

Skriv en komentar