Maja Nilsson Lindelöf

Nu har saker och ting kommit i rullning och vi får snart nycklarna till lägenheten i Stockholm! Så nu börjar makeovern. Vi tog ju hjälp till lägenheten i Västerås och det är de bästa beslutet vi har tagit så nu gör vi det även i Stockholm. Just för att kunna komma hem i maj till ett färdigt hem. Det blir för svårt för oss att styra upp en lägenhet i Stockholm, huset här, jobba och få bebis.

Vi har pratat med ett gäng olika företag som har hört av sig och även inredare och just nu sitter jag och gör kollage som enkelt beskriver hur vi har tänkt oss.

Vi var på en lägenhetsvisning i början av hösten i en av de finaste lägenheterna jag har sett. Budgivningen slutade på en helt sinnessjuk summa vilket jag förstår men jag tar med mig alla inspiration jag kan därifrån.

Det jag gillade var att det var unikt. Inte en flos-lampa i taket och inte mörkgröna väggar i sovrummet. Det var grått, brunt och dassigt. En stor tavla i vardagsrummet där det bara stod ” I am writing right here. Right now.” Det var de enda som stod, på en STOR vit tavla. Och det var så coolt. Och det är vad jag vill ha i denna lägenheten. COOLHET. Det ska vara häftigt. Jag tänker att det även funkar då vi sällan är hemma, att det blir som att checka in på ett hotell några veckor per år fast att känslan är hemma. Jag vill ha en svart hall. Och tallrikarna ska vara i en fin rolig färg. Ja ni fattar. Eller det kanske man inte gör, jag förstår nog knappt själv men iallafall.

Det ska vara mörkt, trä, guld, böcker, coola dekorationsgrejer lite här och var. Jag skulle även vilja våga mig på tapeter i denna lägenheten.

23 kommentarer

 1. Kolla in Elin Renck s blogg för inspiration till er lägenhet!!! 🙂

 2. Grått, brunt och dassigt är det nya modet som kommer mer och mer och jag älskar det!! Ska bli spännande att se resultatet sen 😍

 3. Kanske är pga var jag bor men för mig är dassigt inte ett ord man använder för att beskriva något man gillar 😂

  • Ha ha ha, precis min tanke! Trodde det va nåt skriv-fel men det e kanske ett hippt ord nån annanstans i landet 😊 Hur som helst, lite roligt.

 4. Wow! tror det kommer bli skitsnyggt! Hur gick det egentligen med inredingsföretaget i England?

 5. Kolla Artilleriet i Göteborg för inspo, de har så duktig personal som (jag även tror) gör inredningsjobb kraam

 6. Neeej, text på affisch/tavla är inte coolt! 😛. Du kan bättre!

  • Nejee det var den coolaste tavlan jag någonsin har sett men det var ett samlingsobjekt och gick inte att hitta någonstans (inte för att jag hade haft råd men ändå) så jag får bara drömma om den där tavlan antar jag! <3

 7. Du borde kolla in @stylebylojs på insta, hon e inredare o sjukt cool stil

 8. Johanna Ravinale Svara

  Du borde kolla in ett@huizedop instagramkonto. Hon inreder med mörka färger och oroligt vackra och varma träslag!

 9. Hanna Mattsson Svara

  Hej Maja!

  Iiiih vad kul – köket är ritat och levererat av oss på In-toto Stockholm.
  Grattis till den fina lägenheten och … det supersnygga köket 😉

  Kramis // Hanna Mattsson,
  Köksdesigner In-toto

Skriv en komentar