Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon lördag! Och idag är jag lite mer levande, natten var fruktansvärd men jag och bebis kämpade på. Hen måste ha blivit tokig när jag vaknade svettig och hade hostattacker hela natten. Hursomhelst, idag är det lördag och jag ska kurera mig. Malin kommer hit imorgon (LYCKAN) så jag har inte tid att vara sjuk längre. Så jag ska försöka dona lite och så idag, ha ett möte med en eventuell inredare till Stockholm och sedan kika på Victors match vid lunch. Det blir en mysig lördag hemma.

Nog om sjukdomar och sånt där trist, nu pratar vi om någonting mer festligt. I år är jag bjuden till Elle-galan! Inte av ett företag, inte Victors plus en, utan helt alldeles själv. Stort för mig faktiskt och det känns väldigt roligt att just jag fick en inbjudan. Men jag är i vanlig ordning ute i sista minuten vilket annars inte är likt mig men när det kommer till galor så får jag alltid klänningen typ dagen innan. Den första United-galan kom min klänning från ByMalina två dagar innan och jag fick muta en sömmerska att sy upp den åt mig. Och nu innan Fotbollsgalan så kom även den två dagar innan så jag fick åka i all hast dagen innan avfärd mot Sverige för att köpa ett par matchande klackskor. Jag tycker ju att sånt här är jätteroligt såklart, men det hade varit skönt att redan nu att ha en outfit klar.

Nu till Ellegalan blir det ju lite klurigare eftersom att jag har en mage att ta hänsyn till, så jag kikar runt som en galning just nu och har nog hittat några kandidater! Jag älskar att få klä upp mig såhär och en vacker dag ska jag stå där i min egendesignade klänning!

Vi får se vad det blir för klänningen men roligt ska det bli iallafall!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Hej Maja!

    Ville bara fråga om du använder något laser apparat hemma också? Eller kör du på salong?

    Tacksam för tips 😍 älskar din blogg och insta! och PODDEN!

  2. Hej maja! First of all: du är så jäkla vacker! För det andra så har jag haft en fråga ganska länge men aldrig ställt den. Och det är kanske alldeles ointressant egentligen, men jag undrar hur det kändes för dig/er den dagen du och V insåg att ni skulle flytta från Sverige och verkligen bo utomlands. Och hur fungerar det för er med visum och pass osv nu när ni är ”brittish recidents”.? Jag tyck

  3. 👆🏼 Och där lyckades jag givetvis skicka iväg kommentaren ofärdig! – Det jag skulle skriva var att jag tycker det är så intressant och spännande när folk flyttar utomlands och helt enkelt bor där och blir ett med staden/landet osv. Bodde själv i NJ ett år, men det var som AuPair så den resan tog ju snabbt slut och jag visste att den skulle ta slut. Så jag undrar helt enkelt hur det är för er! 😊 / många kramar Sofia

Skriv en komentar