Maja Nilsson Lindelöf

Hej från sängen och halsfluss. Jag kände mig lite snorig igår men körde på som vanligt men vaknade imorse helt förstörd. Det brinner i hela halsen och näsan är täppt. Febern är ganska hög nu också. Jag blir sällan sjuk, och även när jag är sjuk så märker man det knappt på mig vilket gör det problematiskt här hemma. Jag behöver liksom vara extratydlig för Victor och förklara att jag är sjuk och att han måste rå om mig. Men det är nog kvinnligt också. När män är sjuka tror dom ju att jorden går under medan vi kvinnor kör på som vanligt.

Så idag hittar ni mig här och jag ska försöka tillåta mig själv att vara sjuk. Få lite jobb gjort men också plöja en serie och sova bort det här. Victor åker idag igen (han är borta hela tiden nu dessa månader och hjärtat börjar värka lite) och åker direkt efter matchen imorgon till Dubai so I am on my own. Låter väl töntigt men hade behövt honom hemma idag, så han kunde serva mig med mat och klappa mig lite på kinden. Jag känner mig lite ynklig och ensam men det gör man väl alltid när man är sjuk. Trixet idag blir att vara ensam hemma en hel dag utan att tillåta ångesten att krypa sig innanför skinnet, men tänker jag att accepterar jag att den kanske kommer (brukar vara så när jag är ensam med mina tankar för länge) så kanske den blir lindrigare.

Vi hörs senare! Önskar er alla en fin fredag <3

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

 1. Har du slutat med dina vecka för vecka uppdateringar? 🙁 Tycker det är så kul att läsa dom! Älskar både din blogg och youtube, du är en stor inspiration! Jag väntar också mitt första barn och har bf 17 April 😀

  • Det kommer upp en vlogg denna veckan istället! Blev lite mycket under jul men kommer fortsätta med dom! <3 Så roligt att du gillar dom och spännande med BEBIS!!!! Lycka till <3 och tack för din kommentar

 2. Detta behövde jag läsa. Min pojkvän förstår inte heller alltid när jag är sjuk. Som nu ligger jag i 39,5 i feber och han undrar vad jag har gjort hela dagen. Ja joo, sovit för att de är ungefär det jag har orkat. Har inte ätit på 3 dagar för jag har knappt kunnat röra mig.. Han var förkyld under julen och fick då bli ompysslad. Inte riktigt samma läge nu för mig kan jag säga.

 3. Gud vad jag känner igen det där! Jag brukar laga mat och plocka och så fast jag har feber. Min sambo är döende så fort han är lite snorig 😂

 4. Hej fina fina Maja! Först och främst är du helt fantastisk på alla sätt och vis, och en sån enorm inspiration, för mig främst för att du inte strävar efter att visa upp en perfekt fasad. Du har verkligen gjort att en tyngd lyfts och jag känner att jag både kan prata öppet och publicera exakt vad man vill och känner för och jag vill hellre visa alla en verklighet alla dagar i veckan! Jag tror inte du förstår hur stor betydelse du har för hela influencer industrin och jag hoppas du orkar fortsätta länge!! ❤️❤️❤️ Jag har en liten tokig fråga haha.. du vet det där see by chloe setet du bar för ett tag sedan? Jag har en tjejkompis som liksom jag älskar dig och hon fyller 25 om någon månad och har önskat sig det här setet! För att göra en lång historia kort så har hon varit med om en del och hon förtjänar det allra bästa ♥️ Hon har försökt få tag på det här setet då hon tänkte att hon skulle unna sig något nu kring jul, men det tok slut överallt! Jag skulle hemskt gärna vilja överraska henne och ha fått tag på detta och undrar om du antingen vet vart man kan få tag på det, eller om det finns någon möjlighet att du har tröttnat på dig och kan tänka sälja det…? Jag vet att det är en konstig fråga, men du kanske förstår ändå ♥️ Massa massa kramar!! Och grattis till lille bebisen, ni kommer bli otroliga föräldrar!!!!

 5. Hej Maja! Krya på dig, hoppas du blir bättre snart <3
  Jag lyssnar både på er podd och följer din blogg och Instagram slaviskt. Du verkar ha bra koll på inredning (och kanske fler här inne?) så jag tänkte ställa en fråga här och se om någon kan hjälpa mig! jag letar efter sänggavlar och sängkappor för en 140 säng! scannat de inredningssidor jag har koll på men inte hittat något fint. Det verkar finnas i precis alla mått förutom i 140.. Någon som har tips på vart jag kan hitta detta?
  kram

 6. Krya på dig Maja! Lite glass brukar alltid hjälpa för mig, och ja det är okej att beställa hem och få levererat till dörren 😉
  Tänkte höra om du inte kan göra någon reflektion från ert bröllop, såhär 7-8 månader senare. Vad är det du minns bäst, känner du att du saknade eller något du blev otroligt nöjd över i planeringsväg?
  Kram!

 7. Har också jättemycket ångest, nästan dagligen, och tipset som jag fått av min terapeut är att acceptera att ångesten finns där och inte kämpa emot den, på så vis ebbar den ut fortare och så blir det bättre för varje gång. Inte särskilt lockande tanke att ”låta” ångesten få göra sin grej haha, men det är en strategi som kan hjälpa en på längre sikt. We are the master of our own mind <3
  Krya på dig! ❤

 8. Upptäckte er podd till ny år och har sedan dess lyssnat så fort jag får tid över. Har bettat av en hel del avsnitt och tycker ni är härliga och roliga att lyssna på. Ni verkar vara fantastiska människor som klarar av det livet ni lever ihop med era män. Stor eloge till det 🙏🏻😊

 9. Krya på dig!
  Och TACK för att du skriver om din ångest. Jag har de senaste veckorna haft en riktigt mental svacka, något som stör mig då jag utifrån sett inte har något att oroa mig för eller ha ångest över.
  Tack vare att du skriver om det och inte gör det till något konstigt har jag idag bokat tid till en kurator och terapeut. Det känns befriande.

  Tack för att du hjälper till att ta bort skammen gällande detta ❤️

 10. Åh. Alltså känner så med dig vad gäller ångesten. Förväntansångest för ångesten när man vet att man ska vara ensam. Något som hjälper mig när jag får ångest är appen ”Mindfulness”, få andas ett tag med en behaglig röst. Poddar (bland annat din och Sannas), laga mat, ta mig ut bland människor och se att livet fortsätter trots vad som försiggår i skallen på mig. Hoppas något av det hjälper dig ❤️

Skriv en komentar