Maja Nilsson Lindelöf

Jag och Victor var i Barcelona i några dagar, drack sangria och mös. Vi hade verkligen lyx dessa månader med ledighet lite då och då för Victor. Från ena dagen till den andra kunde han få ledigt två dagar så vi bokade sista minuten och hoppade på ett flyg. Bland det bästa med Manchester är ju att det går så bra flyg härifrån, tar liksom en timme till Paris och typ en och en halv till Barcelona.

Jag såg ut såhär! Linneklänningar fyllde upp min garderob i ljusa färger som jag ofta matchade med min acnejacka.

Hemma i England spenderade jag en hel del tid på gymmet. Har insett nu att jag aldrig har varit så stark som jag var i April 2018. Häftigt ju och roligt att ha som mål efter graviditeten!

Våren kom till Manchester! Min favoritårstid är nog trots allt våren, som om att allting ligger runt hörnet. Man ser solen igen. Lyckan. Ja ni fattar vad jag menar. Det gör mig pirrig att jag det här året kommer att få en bebis under våren, glad att hen kommer ha sin födelsedag då överhuvudtaget. Det blir liksom VÅR och FÖDELSEDAG och LYCKA! Allt på samma gång. En liten påskbebis.

Jag åt middagar med tjejerna i laget! Och drack viiin.

Och det var gala med United! Jag hade på mig en av mina favoritklänningar från ByMalina!

Och jag fick hem kläder från Lindex!

Och sen blev jag kidnappad och vi åkte iväg på min möhippa till London! <3

<3

Tovis <3 att jag inte har en enda bild på mig och bara Vickan är ju tragiskt, måste skärpa oss.

<3 Så glad att Sanna var med minns jag, kändes ju inte självklart eftersom att Mason var så liten men hon ställde upp och var där. Väldigt glad över det.

Och kort därefter väntade Sverige för sommaren! Här satt jag och Vickan och drack bubbel, och pratade om livet. Den här sommaren som var var helt klart den bästa i mitt liv, blir varm när jag ser alla bilder.

Det blev mycket facetime med denna <3 minns att det var så märkligt att vara ifrån varandra veckorna innan bröllopet. Det är ju meningen att man ska vara tillsammans då men för oss fick det bli såhär.

Dagarna bestod av fix inför bröllopet! Så mysiga dagar. Och jag drack bubbel varje dag. Levde för stunden. Det var härligt, jag är ganska dålig på det annars.

Vi gifta oss. Nummer ett av alla mina dagar i livet hittills. Den häftigaste känslan jag någonsin har varit med om (eller okej det delar första plats med när jag kände bebis sparka för första gången). Men att gifta sig är så mycket större än vad jag trodde. Och jag kommer aldrig glömma bort hur han såg på mig den dagen.

Efter livets dag botade vi ångesten jag och Sanna med att åka till hennes stuga med Josse och barnen. Jag behövde komma iväg och Sanna likaså.

<3 min lilla älskling.


Det dracks vin! Sommar i Sverige är ändå det bästa alltså. Åh.

Grabbarna var lediga några dagar så Sanna, John och barnen kom till Västerås i några dagar <3

Vi levde life och åt glass <3

Gänget <3

Sen var det dags för VM och Ryssland för första gången! Av typ hundra känns det som.

Gänget! HAHA kan inte släppa hur liten Masse var här, herregud vilken liten apa <3

Det var helt otroligt att få uppleva det och jag är och var så stolt över Victor. Vilken man jag har.

Och sedan blev det tillbaka till Sverige igen mellan matcherna. Här firades mamma och vi alla tittade på fotboll och drack vin. En helt magisk sommardag (som typ alla den här sommaren).

Och sen var det tillbaka igen till Ryssland för nästa match!

Och det fick avsluta junimånad!

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Hur känns det att inte kunna vara med lika mycket på Sanna och Johns bröllop? Med tanke på att er bebis är ganska liten till sommaren och så!

  • Det går jättebra att ta med sig en bebis, speciellt när hen är liten så det blir nog inga problem? Man kan också ta hjälp vid speciella tillfällen och man kan dricka ett glas bubbel när man ammar till och med 😊

 2. Clara Lennartsson Svara

  Hej maja!
  Kan inte du göra ett kollage med lite vårkläder och snygga sneakers?<3
  Ha det fint, kram!

 3. Hej fina fina du, brukar inte kommentera bloggar men ville bara säga att du verkligen gör ett fantastiskt jobb! Och att jag älskar dina vloggar, kan du inte vlogga meeer, och mer vecka för vecka uppdateringar på youtube, älskar sånt!! Du är grym, kram <33

 4. Har inte följt dig så jättelänge (strax innan ni gick ut med att ni är gravida tror jag) men jag måste bara säga att jag älskar dina kanaler. Är själv gravid och väntar mitt första barn i februari, så det är superkul att följa en annan preggo lady 🙂 Keep up the good work. Du är grym <3 KRAM

 5. Varför umgås du inte med Louise längre? Har du ”gjort slut” med henne?
  Och om du har det, kan du inte berätta lite om hur man gör slut med en kompis på ett bra sätt? Har så många kompisar jag borde göra slut med men vet inte hur.
  kramar

Skriv en komentar