Maja Nilsson Lindelöf

Jag har checkat ut dessa dagar och testar på lite detox från sociala medier. Än så länge går det väldigt bra och jag mår väldigt bra av det. Tror att det handlar om att jag ser instagram som jobb och blir därför väldigt mottaglig för vad som läggs upp och inte. Ser jag ett roligt samarbete får det min hjärna att gå igång och tänka på mina jobbförpliktelser, det är inte en frizon för mig så jag har valt att försöka trappa ner där. Trixet blir att gå in och uppdatera mina kanaler utan att kika på andras men med lite övning går det nog!

Igårkväll åkte gästerna hem så nu är det bara jag och Viggis hemma. Det känns märkligt, för så mycket har kretsat kring julen den här hösten och nu är den över och kvar är bara vi. Och det absolut sjukaste är att efter januari så kommer jag inte resa mer utan vara här och bara vänta på bebis. Jag ser framemot det, längtar till februari och att få vakna upp här hemma och veta att jag kommer göra det ända fram till maj. Börjar verkligen bli hemmakär här i England och känner mig så tacksam över det.

Jag har iallafall ett otroligt lugn i mig, känner mig tacksam över att jag mår relativt bra igen och att jag har lyssnat på mig själv och tagit aktiva val för att slippa ångesten. Och idag ska julen städas ur, och nya blommor ska införskaffas, det ska dammsugas och alla julkrukor ska packas ner till nästa år. Jag har slagits av tanken flera gånger att NÄSTA GÅNG DETTA PACKAS UPP SÅ HAR VI EN BEBIS HÄR HEMMA!! Herregud nu går det undan. Dessutom ska ny soffa beställas idag och nya mattor, vi är ju inte alls nöjda med inredningen och just nu ligger allting på is så jag tar saken i egna händer. Just nu har vi färgerna mörkgrått, mörkbrunt, ljusgrått och marmor i vårt vardagsrum och det ser tillochmed jag som inte är inredare att det inte är samma färgskalor. Att ett professionellt företag faktiskt har rekommenderat dessa möbler ihop är för mig ett mysterium MEN jag lägger fokus på att rätta till det istället för att sura! Det ska bli mitt nya mål 2019, att alltid bara försöka se det positiva och bli mer lösningsorienterad.

Nu ska jag fortsätta städa här hemma i min pyjamas, idag ska det tränas också, oj så skönt det ska bli att få röra på sig.

6 kommentarer

  1. Alexandra Svara

    Tycker också sociala medier är väldigt jobbigt just nu. Även om jag avföljt alla influensers (förutom dig och typ 1 till) så är det bara ett överflöd av bilder överallt nu med perfekta kroppar, utseenden och massa olika ”bikini-body-program” som kommer upp nu inför det nya året. Även om jag är noggrann med att inte klicka på saker så fortsätter det att komma upp! Alltså så jobbigt, tillslut börjar man ju tro att man behöver detoxa eller följa det där programmet för att “get shredded in 8 weeks” blablabla. Det är så svårt att inte ta åt sig när flödet hela tiden pumpas in med perfekta, snygga människor och rumpor (tex om man tittar på dom flesta influensers så ser deras flöden ut som om varenda bild är ett omslag för en tidning, typ Bianca, Janni, Kenza osv.) , det i kombination med att flödet sen fylls av olika typer av program med ”lösningar” för att bli sådär perfekt…. ja det blir jobbigt!! Även för mig som annars är väldigt självsäker mår dåligt av det. Så tror vi alla behöver begränsa den input från sociala medier som påverkar oss negativt och som vi pumpar in i våra hjärnor…

  2. Åh låter som en väldigt bra idé det där med att detoxa lite även för mig! Ville bara passa på att skriva att du är så jäkla grym! Du formulerar dig så klockrent i både tal och skrift. Och er podd är fan det bästa<3

  3. Hej Maja!
    Har följt dig sen långt tillbaka! Och nu har jag suttit och försökt hitta schyssta champagne glas men har svårt att hitta en favorit. Sen kom jag på att du brukar ta kort med fina glas, såå vart kommer de ifrån? Kanske svårt att förstå vilka men hoppas du vet vilka jag menar! 🙂 tack för en bra blogg och gott nytt år!

  4. Såå bra att du lyssnar på kroppen och tar hand om dig själv. Man blir så glad av att gå in och läsa dina fina inlägg. Kram <3

Skriv en komentar