Maja Nilsson Lindelöf

Så fint det var att kika in här idag. Verkligen. Jag pratade med en kompis igår som skrev till mig att hon kände samma som jag, att julen nästan bara är ångest och att det är så skönt att fler håller med. Och jag kände samma när jag kikade in här. Att det var så skönt att höra att ni höll med mig. Jag trodde faktiskt inte det, och de är nog bland det häftigaste för mig med min blogg att jag alltid får så mycket gensvar från er. Antar att vi inte kommer lista ut varför det ger en ångest men någonting är det och de är helt okej. Idag känns det mycket bättre för mig. Redan igår faktiskt. Grät kanske ut allting den 25e innan jag åkte till Arlanda. Nu är det bara nyår kvar som vi ska kämpa oss igenom sen är det klart för ett tag. Skönt tycker jag.

Igår var vi iväg på fotboll! Victors lag hade match så jag och hela familjen tog oss till Old Trafford i tid för lunch innan matchen.

Redo för match!!!

Innan maten får man alltid beställa in mat, det blev vårrullar och sen beställde jag in Mac and cheese från barnmenyn. Första gången jag drog gravidkortet ”I am pregnant and I can’t eat anything else, is that okay?”. Det var okej. Dessutom har vi världens trevligaste kille som alltid serverar oss varje match, Joe, fick tillochmed ett födelsedagskort <3. Gulligt, så gulligt att jag nästan började gråta. Så känslig är jag just nu.

Jag såg ut såhär! Jag har faktiskt alltid fått frågor om hur man klär sig på matcherna här, jag tror man har en idé om hur man klär sig och jag kan förstå att man är nyfiken. Men här är det som mest prestigelöst faktiskt. Ingen bryr sig, vissa dyker upp i mjukisar vissa i jeans. Man tror ju att i en storklubb ska det vara som mest press men jag upplever det tvärtom, alla bara kommer överens och är snälla och trevliga och man är precis som man är och blir omtyckt ändå. Ingen prestige i vem som har på sig vad eller nått sånt där töntigt.

Efter matchen åkte vi alla hem och bytte om innan det var dags för middag i stan. Jag såg ut såhär! Min mage börjar verkligen bli stor nu och jag äääälskar det.

Kvällen avslutades med middag på Gaucho med hela gänget, Victors mormor och morfar samt moster tog taxi hem vid tio men jag och Victor följde med resten av gänget en liten stund nyktra till Neighbourhood (ett väldigt bra förfest ställe om ni är här i stan). Det var trevligt och jag måste säga att det är väldigt roligt att vara ute i festsammanhang nykter men vid ett kände vi att det här gifta nyktra paret med en bulle i ugnen hade gjort sitt. Somnade framför Modern Family i sängen <3

Imorse åkte Victors mormor, morfar, moster och kusin hem så nu är det bara fyra gäster kvar, dom åker hem imorgon så vi får se vad som ska hittas på. Att ta oss ut från huset är en sak som är säker iallafall och Victor är ledig så det blir kul.

10 kommentarer

 1. Maja! I en video på youtube där p3 var på besök hos dig visar du bland annat en vit klänning som du hade tänkt att ha dagen innan erat bröllop, även så testar programledaren den, vart kommer den ifrån?!

  kram!

 2. Maja!

  Vart kommer den bruna klänningen som du hade i en story ifrån? En stickas klänning med snörning framtill <3 har letat överallt!!! Den är så fin! :)<3

 3. Du ser så vacker ut i din röda klänning! Har aldrig läst en blog tills jag såg den! Du är min största mode inspiration och älskar din podd ❤️❤️❤️

 4. Hej Maja! Vart är den röda klänningen ifrån? Så fin!! Jag är också gravid och letar efter en snygg klänning 🙂 kram på dig!

 5. Hej Maja, lyssnade på er senaste podd för någon dag sedan och reagerade på en sak. Du berättar ganska ofta att du är snål och fast att du har mycket pengar så tänker du på vad du köper, och detta köper jag till 100% att du inte blir hagalen bara för att du kan. Men i nästa sekund berättar du hur starkt du reagerar på att Victor ska köpa en Fendi väska till dig som du tänk ha som skötväska till ert barn och att du inte alls köper att du ska få detta i julklapp och att det borde inte vara någon julklapp till dig utan att det är ni båda som kommer att använda denna. Detta tycker jag bara låter fruktansvärt omoget och jävligt bortskämt. Du sitter bokstavligen talat och gnäller i er blogg om att du inte uppskattar att du ska få en väska för 30 tusen isch kronor som en skötväska av din man i julklapp?
  Detta går lite emot det att du är snål och tänker på vad du köper och hur mycket saker kostar och i mina och många andras öron lät detta väldigt bortskämt.

 6. Dina bruna kappa ser sååå mysig ut, var har du köpt den? 🙂

Skriv en komentar