Maja Nilsson Lindelöf

God morgon på er <3 Hoppas att dagen igår var fantastiska, för mig var det en fin och lugn julafton. Somnade vid halv två hemma i lägenheten, och det känns lite lusigt att vakna upp ensam idag. Ska strax göra mig en kaffe och kliva upp och sätta igång dagen, hormoner och sånt där spökar lite just nu.

Hur som helst. Det bästa jag visste förr var mellandagarna, då låg man bara hemma och åt rester och mös i flera dagar i streck. Tittade på tv och åt godis. Så jag tänker att ni kanske är fler som känner så? Oavsett så har jag iallafall en ny video till er, denna gången visar jag hur jag stylar mitt hår! Hoppas ni tycker det är roligt och uppskattat, ni är så många som har frågat! Videon finns här nedanför och på youtube finns alla länkar.

Nu blir det kaffe och sen ska jag hoppa in i duschen, planen är att flyga tillbaka till England idag men med alla dessa hormoner vet jag inte vad jag vill och inte, ibland känns det så konstigt att bara vara hemma så få dagar. Som om att man inte hinner med allting. Men det klarnar nog upp efter lite kaffe.

7 kommentarer

  1. Min sambo har dom senaste månaderna tittat igenom dina vlogs för att hitta den perfekta julklappen till mig. Fick en foreo luna mini och blev så glad och rörd över framförallt den tiden han lagt ner.
    Sen skrattade vi tillsammans åt bullen i soffan.

    • Åh så fint <3 <3 <3 Magiskt. Älskar när man får presenter där det ligger så mycket omtanke bakom.

  2. Alltså – jag fick en satisfyer i julklapp… Min make hade snappat upp tips från er! 😂 OMFG!!!! TACK!!! 😍

  3. Min sambo köpte en FOREO luna mini 2 åt mig i julklapp efter att jag sett den hos dig och sagt att de var det enda jag önska mig i julklapp och jag blev så glad jag börja grina igår. Tack för ett så bra tips, älskar den redan!
    God fortsättning till dig fina Maja!

  4. Undrar vilken värmeborste du använder? 🙂 tack för en bra blogg!!

Skriv en komentar