God morgon från Dubai! Victor är iväg och tränar och jag ska sätta på mobilen på stör ej och jobba effektivt i några timmar. Jag ska boka flyg till nästa vecka också då jag har två jätteroliga möten, ett i Stockholm och ett i Köpenhamn. Jag är lite stolt över mig själv hur jag har lagt upp mitt jobb dessa dagar här i Dubai. Jag brukar ju vara antingen eller men varje morgon har jag tagit tre, fyra timmar till jobb och sen tillåtit mig själv att vara ledig. Kanske börjar den här entreprenören växa fram nu, hon som kan balansen.

Idag är det förmodligen sista hela dagen här, vi vet inte om vi ska boka om till nattflyget imorgon eller ta det på eftermiddagen. Vi får se. Victor är iväg och tränar i fyra, fem timmar nu men i eftermiddag ska vi iväg på ökensafari. Det ska bli häftigt. Känner mig dessutom överhormonell här borta. Tanken på att jag nästa vecka ska vara ifrån Victor är hemsk och att vi inte firar jul tillsammans i år kan få mig att börja gråta. Och min bebis sparkar varje gång hen är vaken. Man kan se hela magen röra sig vilket är det häftigaste NÅGONSIN. Jag känner mig verkligen gravid nu och det är fint. Försöker fånga varje sekund.

7 kommentarer

 1. Hej Maja! Tack för en grym blogg! Jag bara undrar om du hade kunnat berätta varför ni ska fira jul utan varandra och hur? Jag kan inte minnas att jag hört om det i podden eller läst det iallafall. Kram ❤️

 2. Hej! Det verkar som ni nästan har bestämt namn på bebisen nu och tänkte om du inte kunde berätta lite hur ni tänkt med namnet? Om ni vill ha namn från släkten som ska gå i arv eller vilken känsla ni vill att namnet ska förmedla. Vad ni tycker är viktigt när man ska bestämma ett namn helt enkelt! Ingen lätt sak det. Tack för att du är så grym!

 3. Ert hotell ser fantastiskt ut! Vad heter det? Ska dit i Januari och det ser underbart ut 🙂

 4. Släpp fler poddavsnitt oftare!!! Extrasläpp då och då iallafall? ? älskar er podd och ni är typ den enda jag gillar att lyssna på. Förresten! Skriv gärna alla tips du har om Dubai ?

 5. Hej! Vart kommer era gröna köksstolar ifrån och när köpte ni dom?

 6. Du är bäst!!!! 🙂

  Vart är den vita skjortan ifrån som du hade på stranden?

 7. Tycker att du har SÅ välförtjänt semester, men kan inte låta bli att njuta lite extra denna vecka av extra långa blogginlägg ?❤️

  Grät en skvätt när jag och syrran inte fick biljetter till livepodden trots att vi började köa kl 7. Men sug åt dig av det! Skaplig bekräftelse att de tog slut så fort. Du är tillsammans med mina tjejkompisar fan den coolaste kvinnan jag vet! Kram <3

Skriv en komentar