Maja Nilsson Lindelöf

Det är verkligen alltid så magiskt att titta in här efter att man har öppnat upp sig. Jag hoppas att ni alla som är i samma sits läser alla kommentarer för jag har själv suttit här i trettio minuter med min morgonkaffe och haft nära till både gråt och skratt. Känner mig lugn nu. Konstigt hur jag ibland känner att det är så lätt att snacka med er och få så mycket gehör, älskar Victor men att prata med honom om det här blir lite för abstrakt för honom tror jag. Häromdagen när jag hade en tajt klänning stannade han upp, tittade på mig, och sa ”wow älskling, du är verkligen gravid”. Fint att han kom på det efter nästan sex månader. Ni fattar vad jag menar. Ibland behöver man bara prata med kvinnor.

Hur som helst, här kommer direktlänken till min body jag hade på mig för någon dag sedan. Frågorna har trillat in så här kommer det. Jag älskar att ha på mig bodys och längtar tills magen är borta och jag återigen kan återgå till jeans och en body. Så simpelt men så snyggt. Men det passar även väldigt bra även när man är gravid med förutsättningarna att man har kjol över och inte gravidjeans med en stor resår i midjan.

Body – River Island (adlink)

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

  • Tycker inte alls Majas blogg är en konsumtionsblogg – snarare tvärtom jämfört med många andra bloggar. Hon tipsar och länkar saker som uppenbart varit efterfrågat istället för att kötta med reklamlänkar till produkter stup i kvarten. Mycket mer genuint.

 1. Du är så vacker Maja!

  Kanske en väldigt dum (rolig) fråga, men hur gör man egentligen toalettbesök i en body?! 😀 så fina, men är de verkligen praktiska haha.. har alltid undrat!

 2. Killar;) Dom är underbara!
  Vad använder du för solpuder, rouge o concealer??:D

 3. Snälla lägg ut bilder på jumpsuiten du hade på inspelningen av hjärnfonden!! Vill så gärna se och ha den!! 🙂

 4. Undrar samma sak som Linda.. hahah. Undrar också hur man gör med bh i bodys, många av dem är ju inte designade för att ha en vanlig bh under. Är det utan som gäller?

 5. Maja, jag ÄLSKAR din blogg och allt du skriver! Tack för att vi får följa din resa! Jag är ju sååå nyfiken o förväntansfull över att se din o Viktors bröllopsvideo.. Tänker du lägga upp den eller håller ni den för er själva?

  Jag har också en del ångest, och jag försöker bara leva i nuet och inte tänka så in i helvete mycket.. Men jag vet, det är sååå mycket lättare sagt än gjort. Skickar världens största kram, du kommer bli världens bästa mamma!

 6. Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med snygga outfits inför nyår? Älskar nämligen din stil och du har alltid så fina tips!

  Kram <3

 7. Maja! Har tänkt på ditt inlägg sen igår och är oftast för lat för att kommentera. Men alltså jag kände precis samma sak som dig. Tror det är bra att man är medveten om vilka konsekvenser en sån här stor förändring kan få och inte naiv och tror att allt är på rosa moln. Har hela tiden varit mån om vårat förhållande och inte bara sätta oss i ”mamma o pappa-rollen” 24/7. Åhhhh asså våra barn är 1.5 o 3.5 år nu o ALLT BLIR BARA BÄTTRE… Tror helt säkert att det är för att vi varit medvetna och aldrig slutat sett varandra som den vi blev kär i. Älskar honom så mycket och känner mig så förbaskat älskad. Så länge du är medveten behöver du inte oroa dig. Lite luddigt inlägg men klockan är mycket och en sak kan jag lova att tröttare det blir man ju iallafall haha. Maja du är grym på alla sätt. <3

 8. Verkligen en toppen blogg!
  Kan du ge tips för distans förhållanden ? Och berätta hur ni hade det när ni hade distans?

 9. Maja! Har för mig att du skrivit att du gör dina collage i Canva? Hur gör du i så fall för att beskära runt bilderna så att man slipper den ”vita bakgrunden”? Har försökt i evigheter och blir snart tokig för jag hittar inte hur man gör!
  Tack för en så mysig och inspirerande blogg! Så vacker och härlig är du! Kram

Skriv en komentar