Vi började kvällen här. Såhär ser Victor ut när han skriver med sina ”boys”. Så sitter han och fnittrar såhär. Sekunden efter skratta han och mumlade ”John alltså”.

Såhär glad var jag när vi satte oss på planet påväg till Dubai! Lyckan. Pirret. Tacksamheten. Jag älskar att åka iväg med Victor, det är som om att vi försvinner in i en bubbla.

Jag åt trerättersmiddag (har fått ett väldigt sug de senaste dagarna. Jag äter allt jag kommer över så att jag nyss åt i loungen spelade ingen roll :))).

Sju timmar senare landade vi i Dubai!! Och direkt efter flyget hoppade vi in i en bil och åkte till hotellet. Jag var trött men väldigt glad.

Vi tog en nap på fyra timmar sen vaknade vi upp till det här!! Vårt hus är magiskt och vår terass lika så. Vi beställde lunch och sen la jag mig här och CHILLADE medan Victor hade rehab.

På eftermiddagen tog vi en promenad runt området innan vi gick hem och fixade oss för Dubai Mall och middag.

Jag såg ut såhär! Kändes bra att vara vanliga Maja en sekund. Har legat hemma i pyjamas med fettigt hår i en vecka så att få klä upp mig för min man en kväll var fint. Hade jag inte varit gravid hade jag druckit bubbel också kan jag TALA OM!

Hade på mig en body och kjol över magen. Den är väldigt fin nu. Och stor?? Låter väl konstigt men jag kan knappt förstå att jag ska konka runt på en ännu större?? Känner mig redan så otymplig.

Såhär fint var det utanför terassen!

Vi lyckades tajma in nationaldagen och Dubai Mall på samma dag ( alla som känner oss skrattar nog nu för detta händer bara oss). Det var ju kaos. Alltså kaos. Så vi var där i 30 minuter innan vår chaufför körde oss till en takterrass istället.

Sen satt vi där och MÖS i flera timmar. Pratade om vår bebis och vems egenskaper hen kommer ärva. Vi pratade om året som har gått. Om Nellie och Mason. Om julklappar. Och allt däremellan.

Såhär fin var utsikten. Och då och då såg man fyrverkerier i fjärran.

Och här åt vi frukost imorse! Nu är Victor iväg på behandling och träning i några timmar så jag sitter med benen i poolen och jobbar. Njuter verkligen. Behövde komma bort lite. Har inte skrollat på instagram på ett dygn och så har jag stängt av alla notiser.

 

8 kommentarer

 1. dessa typ av inlägg är verkligen mina favoriter. all kärlek till er

 2. Alltså det där dygnet drömmer jag om nu! Är hemma med min 7 veckors bebis som är inne i en fas där hon vill ha mycket närhet och tydligen ingen sömn. Jag är så trött. Ska till barnmorskan på efterkontroll och funderar hur jag ska lyckas ta en dusch utan att bebis blir väldigt missnöjd. Bebis är det bästa som hänt MEN att få ett dygn med min kille i solen på hotell med god mat och bubbel och en hel natts sömn vore en dröm ?

 3. Alltså lyckan man känner när man är på väg till semester med någon man älskar! <3

 4. Hej Maja! Är så glad för er skull <3 NJUT!
  En fråga, vilket filter använder du på dina bilder? I vilken app?

 5. ..i det här inlägget syftar jag på bilden på Victor och bilden från er frukost 🙂

 6. Med all rätt Maja! Försök stänga allt du kan och njut! Tror du behövde denna resa och försök ta det lugnt när du kommer hem också så inte de uppladdade batterierna tar slut för fort? ni ser ut att ha de underbart!?

 7. Hej Maja!
  Jag är såå nyfiken över snuset nu under din graviditet. Jag själv är snusare sen några år tillbaka och kan själv bli stressad över tanken att bli gravid och inte få snusa! Förstår att det säkert kommer naturligt då man inte vill skada barnet. Men hur var det att sluta? Är du sugen på att ta en snus ibland? Tror du att du kommer kunna hålla dig borta från det när barnet är fött? Hade varit intressant att veta 🙂

Skriv en komentar