Wow. Jag är mållös. Grät till och från hela dagen igår av era ord. Jag har dels fått tagit del av så starka berättelser genom er som har gjort mig så otroligt berörd men även så mycket fina peppande meddelanden till dels mig men såklart Albin. Jag och Victor låg i soffan igår och läste allting högt. Även alla fina texter ni har skrivit när ni har donerat. Jag grät och sa det till Victor att jag är så bortskämd med er som följare. Som tar er tiden att skriva, dela med er och hjälpa. Det är helt sjukt. Att jag kan öppna upp mig såhär framför er och få så mycket tillbaka. Mer än vad jag kan hantera nästan.

Jag är verkligen, från djupet av mitt hjärta, så tacksam. Och jag har aldrig blivit så berörd över någonting på sociala medier som jag blev av er igår. Tack.

Jag kommer att skriva lite mer om det här nu i december hade jag tänkt så att jag förhoppningvis når mitt mål, och kanske kan upplysa fler människor om sjukdomen.

5 kommentarer

  1. Tänk va mycket fantastiskt vi kan åstadkomma när människor förenas och arbetar för något! Tillsammans är vi verkligen starka!
    Bra initiativ och bra jobbat Maja!

  2. Den största förebilden som vandrar i ett par skor. Så himla fint och viktigt av dig att upplysa detta! Hoppas jag får tag i biljetter på söndag så vi ses i januari, drömmen! Stor kram och glöm aldrig att du är bäst på det du gör.

  3. Hej, måste bara säga att du är bra, så genuin, äkta, jordnära, klok, snäll och ödmjuk. Du växer i mina ögon varje vecka och jag önskar nästan att jag hade dig som vän:-) Håller med kommentaren innan, du är bäst på det du gör. Kram

  4. Det är just det här som gör dig unik, att du visar att du bryr dig och är tacksam på riktigt för dina läsare.❤️ Du lyckas nå ut med det i text, inte alla som gör det.

  5. Maja!!!!! Så glad att jag har hittat till dig, din pod och blogg. Du är så så genuin och jag har aldrig känt igen mig i en människa så mycket som du. Det är nästan läskigt!!! Blir så berörd av alla dina texter. Fortsätt bara vara du så ska du se att alla bitar faller på plats, allting löser sig alltid även fast man känner en tung ångest i stunden. Kämpa andas och gör alltid saker som får dig att må bra, det förtjänar du!! Massa kramar

Skriv en komentar