Jag tänkte för första gången tipsa om gravid-mode! Så himla roligt faktiskt. Även om jag ska vara ärlig så kämpar jag med mina outifts these days. Jag är inte på topp men det gör ingenting då jag bara åker mellan gymmet och hemmet. Väl hemma åker pyjamas på som jag glider runt i. Jag tänkte skanna nätet och beställa hem några nya gravidbyxor och sen tipsa er här inne! Men först ut så kommer några mysfavoriter från H&M jag har kikat på och en önskeoutfit till våren.

Pyjamasset / Tights (som ser ut att vara bra i längden, många är för långa för mig) / Toppar (även amningsbhar) / Joggers / Jumper / Trosor / Klänning

Amningsklänning / Tights med prickar / Boots / Kappa / Väska / Örhängen 

Inlägget innehåller adlinks.

11 kommentarer

 1. Ett tips på bra gravidkläder och amningskläder, mamalicous.se kanonbra! Där har jag handlat mycket, både vardagskläder, finare klänningar och jackor

  Blev dock osäker på ifall jag stavade rätt nu haha. Men du hittar dit ?

 2. Ett tips på bra gravidkläder och amningskläder, https://www.mamalicious.com kanonbra! Där har jag handlat mycket, både vardagskläder, finare klänningar och jackor

  Blev dock osäker på ifall jag stavade rätt nu haha. Men du hittar dit ?

 3. Hej Maja, jag tycker alltid att du är så jäkla vacker, klok och din stil är så inspirerande. Undrade om du eventuellt hade kunnat göra ett inlägg om nyårsoutfits? Älskar det du bar förra året.

 4. Du är så fantastisk! Jag är varken gravid eller har barn, men älskar dina barnvagnsinlägg och mammaklädesinspo ändå. Då är det något speciellt med dig ❤️

 5. Kan du snälla snälla snälla göra mer inlägg om gravidmode? Tycker utbudet är så dåligt och skulle behöva lite (väldigt mycket) tips.

 6. Amningstopparna/bh-arna är de bästa för natten, så himla sköna och enkla! Köp flera stycken!

 7. En fråga, helt off topic men har för mig att du tidigare skrivit om känslan av att man ger mer än man får i en vänskapsrelation.
  Idag fick jag en inbjudan till en av mina närmsta vänners babyshower, vi bor i varsin del av sverige men jag vill såklart av hela mitt hjärta finnas där på den stora dagen i hennes liv. Så jag började direkt kolla hur mycket det skulle kosta, hur mkt jag skulle behöva vara ledig från jobbet och hur jag skulle kunna pussla för att få ihop det och får SÅÅ dåligt samvete när jag inser att det inte kommer gå. Då säger min sambo ”men tänk nu, hade hon gjort det här för dig, lagt ut de pengarna, tagit sig den tiden och kommit hit, hur många gånger har hon hälsat på dig sen du flyttade hit för 6 år sen?” Och då insåg jag att nej, hon har inte varit här en enda gång, och har egentligen aldrig visat intresse för det. Och då blev jag så ledsen på något vis, eller fick klump i bröstet, för att jag insåg att jag kanske ger så mycket mer än jag får tillbaka, om inte alltid praktiskt så emotionellt. (Vet att det låter som hybris och att jag kastar upp mig själv på livets högsta hästar men det bjuder jag på).

  Nuuu till frågan, vad gör man? Hur tänker man? Hur blir man inte ledsen och hur slutar man försöka ge allt när det liksom ligger i ens natur på något vis?

 8. Charlotta Svara

  Hej världens vackraste Maja! Vill bara säga vilken otroligt fin människa jag tycker du verkar vara och jag beundrar hur du står på dig och inte tar skit! Fler inom din bransch borde vara som dig och Sanna. Kommenterar aldrig bloggar eller dylikt men kände bara att jag var tvungen att berömma er och er fantastiska podd som har gjort söndagar till en bra dag!! Längtar så mycket tills ni släpper biljetterna till er livepodd.
  Sen undrar jag var ditt silver glittriga set är ifrån som du hade med sanna och barnen men även när du spelade in klippet för hjärnfonden.

  Stor kram från en blogg, podd och instagramföljare <3

Skriv en komentar