Maja Nilsson Lindelöf

Typ tre timmar innan Victor friade <3

Jag älskar din blogg Maja. Gud vad jag kikar in varje dag, haha. Du är så otroligt inspirerande!!
Ser att frågan kanske har dykt upp tidigare.. men tror du att du kommer berätta om frieriet här i bloggen i framtiden eller vill ni behålla det för er själva? 
Vore kul o höra hur “det gick till” men förstår också att man inte behöver dela med sig av precis allting.
Stor kram till dig och Victor och er gullebebis!
<3

Jag gick igenom arkivet nu och upptäckte att jag faktiskt inte har bloggat om det. Jag trodde det? Men vill ändå inte berätta allt utan kort och gott så friade han i (eller säger man på kanske) Maldiverna. Jag hade ingen aning. En av de finaste kvällarna i hela mitt liv helt klart. Han hade ordnat ett tält på stranden där musik spelades i högtalare och det bjöds på trerätters. Favoritvin och vår favoritmusik spelades i högtalaren. Allting var bara perfekt. Och direkt efter förrätten så öppnade sig himlen. Så vi fick ta en golfbil och hitta skydd under ett tak (tror ni Victor var stressad då eller HE HE). Men när vi kom tillbaka hade personalen gjort om allting och vi fick alltifrån nya kuddar till glas till ljus. Sen fortsatte kvällen (han gick ner på knä) och den avslutades på vår terass vid havet där vi öppnade en flaska champagne och ringde våra nära och kära. Lyckan.

Åh vad mysigt! Skulle du någonsin tänka dig att dricka en enda droppe alkohol medan du är gravid?

Hmm alltså nej inte ett helt glas, men jag har smuttat på vänners glas när dom dricker vin men det känns konstigt? Elakt mot min bebis typ. Fick dock höra av en vän som jobbar på restaurang att det är vanligt att gravida dricker ett eller två glas i veckan. Typ ”veckans glas”? Jag tänker att man får göra precis vad man vill, det är ju så olika från person till person och kultur till kultur! MED DET SAGT, någon längtar till sommaren :))))))))

När kommer ditt avsnitt du gjorde tillsammans med din mamma i podden? Har själv en anhörig som lider av schizofreni och vill så gärna höra era tankar. 

Passande fråga, den kommer på söndag! <3 Känner mig nervös inför det.

Det är så kul att följa din graviditet, extra kul då jag själv är gravid i vecka 24! Vore kul med ett inlägg längre fram om hur den engelska mödravården/förlossningsvården upplevs/ En nyfiken och gravid barnmorska.

Åh så roligt att höra! Jag går nu hos en privat läkare där jag även fick en privat barnmorska. Flera tjejer jag känner genom fotbollen har tipsat om den läkaren så jag bokade in ett möte och har nu köpt ett paket där alla kontroller, blodprov osv ingår. Skillnaden är (om jag har förstått det rätt), är att jag kommer att gå betydligt oftare än vad man gör i Sverige. Jag går nu varannan vecka och kommer att göra tills bebisen är här. Jag har fått en rundtur på sjukhuset där jag ska föda och vi har även fått info om egen ingång, parkering osv. Låter kanske fjantigt men självklart vill vi föda barn ifred och åka ifrån sjukhuset utan att fastna på bild osv. Det känns tryggt. Det var en av de sakerna som stressade upp mig, att den dagen jag föder barn så vill jag inte att Victors yrke på någotvis ska påverka oss eller kunna stressa upp oss utan det ska bara vara vi och vår bebis i fokus ingenting annat. Och det ska vara privat.

Jag har fått en journal där det fylls i information varje gång jag är där, fått nummer för nödsituationer och liknande. Jag är väldigt glad över hur det känns, för någon månad sen var jag faktiskt väldigt orolig men nu känns det väldigt bra. Däremot kommer jag nog alltid sörja lite att jag inte fick en gullig barnmorska i Sverige som jag kunde gå till då och då, här blir det lite mer sterilt om ni förstår vad jag menar. Jag har även romantiserat mackorna man får efter en födsel i Sverige men vi får helt enkelt göra egna när vi kommer hem till huset sen hehe. Det viktiga är att bebisen mår bra och att vi alla har koll på läget.

Hej! Jag har en fråga, blir Victor ofta igenkänd på gatorna i Manchester? Typ att många vill stanna och ta kort med honom och blir ”hypade”? Eller får ni ofta vara i fred?

Ibland såklart men vi bor utanför stan där det är ett mer privatområde så vi hamnar ofta inte i situationer där det kan hända (vi är eremiter helt enkelt he he). Men självklart händer det när vi är på restaurang osv men folk är väldigt trevliga här och stör väldigt sällan. Det är mer att folk kollar nyfiket men det är vi vana vid nu så ingenting vi störs av! 🙂

Maja, jag har följt dig länge nu och du ger mig ofta ett gott skratt.
Eftersom jag följt dig länge så jag förstått att flytta runt som ni gör inte alltid en dans på rosor även om det är en fantastisk upplevelse. Det jag undrar är hur gör man med vänner och dylikt? Orkar man skaffa nya vänner eller är det typ för jobbigt för att man ändå kanske måste bryta upp? Umgås ni fruar/flickvänner mycket, eftersom ni är i ”samma sits”? Och är lagen inbjudande till nya? Åh nu blev det långt haha! Fortsätt som du gör. Älskar att följa dig och din blivande lilla familj.

Hej!! <3 och så roligt att du följer just mig. Vi är ett gäng som umgås här och snart ska de flesta av oss äta julmiddag och sedan blir det fest (jag får väl ghosta). Jag är alltid öppen för att skapa nya relationer, jag upplever att bland de finaste relationerna jag har idag är dom jag har skaffat mig på ”senare dar”. Så vart jag än är så försöker jag alltid att vara öppen och framförallt mig själv, ibland leder det till magiska relationer och ibland till mer ytliga men även det kan vara härligt. Jag tycker om att vara med i ett sammanhang och att ta chanser att vara med om jag kan. Det vore fruktansvärt om även mitt privatliv skulle styras efter Victors fotboll och jag bara skulle sitta hemma som ett kolli. Sedan är det lyx att det är sån stor variation på tjejer och kulturer här i laget och att alla kan engelska! I Portugal pratade ju alla bara portugisiska. Jag tror alltid på att tacka ja och att anstränga sig, men känner man inte att man klickar eller liknande så måste det också vara okej att välja att inte vara med. Man måste lyssna på sig själv. Stor kram

Jag tycker du verkar vara en superhärlig tjej! Jordnära och klok. Däremot undrar jag också om man skulle kunna få veta mer detaljerat med vad du jobbar. Typ istället för att skriva ”nu ska jag jobba” så är det roligare att läsa ”nu ska jag fota samarbeten och det kommer ta hela förmiddagen”, eller ”nu ska jag sitta med kläderna som ska designas”. Tvivlar inte på att du arbetar heltid men det blir mer intressant att läsa om man specifikt får veta med vad. Sen om du inte vill vara detaljerad så är det såklart ok, det är ju upp till dig. Kram och tack för en mysig blogg och podd!

Hej <3 Det verkar ha blivit en liten härva här inne efter att jag och Victor hamnade i tidningarna för någon dag sedan (det brukar vara så, Sveriges mest speciella människor som annars inte läser klickar sig in här), har fått mail och kommentarer hela gårdagen om att det är Victor som har köpt lägenhet och inte jag (som om att man har någon aning om vad jag omsätter i mina bolag. Det är just pengagrejen man trycker på när man vill ”göra mig ledsen”, att jag är helt och hållet självförsörjande har dom ingen aning om och dom hade väl blivit tokiga om dom visste) och att jag inte jobbar överhuvudtaget. Men även så är ni en del normala människor som undrar genuint vad jag jobbar med vilket jag förstår så jag tänkte svara på det här! Det vart en härlig stund för mig själv för jag har faktiskt inte själv reflekterat så mycket över vad jag jobbar med och nu när jag skrev när allt så blev jag impad av mig själv. Värsta entreprenören ju, vamos Maja Lindelöf. Om jag hade vetat detta för fyra år sedan när jag var vilsen i Portugal och kände mig värdelös för att alla kallade mig fotbollsfru dagarna i ända och jag febrilt försökte hitta min väg i livet. Livets upp och nedgångar alltså <3 man måste alltid tro på sig själv, glöm inte det.

Det här är iallafall vad jag gör just nu!

Planerar min och Sannas livepodd. Alltifrån lokal, goodiebags, biljetter, sponsorer till innehåll ska planeras. Igår satt vi från 08 – 13 bara för att jobba med livepodden. Det här är alltså ett stort event vi ska hålla i och kräver mycket arbete, speciellt eftersom att vi gör allting själva med två andra tjejer. Att jag inte bloggar och skriver om att jag idag har mailat med fyra olika sponsorer är ju helt enkelt för att det inte är så roligt att veta eller att vi har beställt x antal papperspåsar idag eller bekräftat allting med biljettbolaget. Tråkig info helt enkelt och detaljerna vill vi ju ändå spara till den 25e januari då livepodden hålls i Stockholm.

Kampanjer 2019. Jag planerar många olika årskampanjer inför 2019 med stora företag. Fick en kommentar om att jag aldrig har samarbeten och det är ju just för att jag inte tar första bästa eller allt som kommer över mig. Jag tackar nej till väldigt många och till väldigt mycket pengar och hade om jag ville haft ett samarbete per dag. Men jag valde för flera år sedan att jobba mer långsiktigt och har väntat och varit selektiv vilket har resulterat i att helt sjukt stora företag har hört av sig till mig om kampanjer hela 2019. Företag jag står för. Ingenting jag kan skriva om eller ens vill för innan någonting är påskrivet vill jag inte ropa hej. Jag kommer att blogga om att jag ska till Köpenhamn förmodligen men skriver jag varför jag är där så är det kontraktsbrott innan någonting är klart. Det är som att skriva att man har fått ett nytt jobb på IKEA innan man har skrivit på ett anställningsavtal, eller att man har köpt lägenhet innan båda parter har skrivit sin signatur.

Klädkollektion. Jag jobbar med min kollektion för Daisy Grace men då graviditeten kom emellan så har vi fått skjuta upp lite saker och mailar fortfarande om detaljerna och diskuterar kontraktet. Det tar tid att göra en kollektion, eller iallafall för mig som är perfektionist. Och jag skulle ju inte skriva till er nu vad jag gör för plagg eller vilken färg jag har valt då jag förmodligen kommer att ångra mig fem gånger och då blir väl folk irriterade över det. Ligger även i förhandling angående två andra stora kollektionssamarbeten 2019 som jag är väldigt glad över, håller alla tummar. Längtar tills den dagen jag släpper min första kollektion av kläder, herregud jag kommer vara så stolt över mig själv då.

Samarbeten. Jag har kampanjer och samarbeten som ska upp. Att spela in en vlogg, föra över filer och bestämma detaljer går över flera dagar men låt oss säga sex timmar totalt. En IG-story med samarbete tar kanske fyra timmar. Alltifrån att diskutera brief och avtal över mail till att spela in det, få feedback, göra ändringar och publicera i tid. Samma med att plåta samarbeten, det krävs en halvdag för mig då jag aldrig skulle göra någonting halvdant. Och som nu när jag var i Stockholm så spelade jag in för hjärnfonden och det tog upp en eftermiddag och så spelade jag ju in med p3 hemma hos mig och det tog en hel förmiddag, och det jobbet får ni ju se när det är färdigklippt och är planerat för publicering, saker och ting sker inte över en natt inom det här yrket. Det här är ju väldigt roliga saker i mitt jobb däremot så tar det tid vilket jag förstår att man inte vet om man själv inte jobbar med det. Det är även den här delen som många klankar ner på i mitt yrke, man missar att marknadsföring 2018 är via oss och inte modeller som det var på 90-talet. Och då vill ju även vi ta fina, bra, professionella bilder. Så att ta bilder för ett miljonföretag kräver enligt mig planering och tid, sedan krävs ju redigering av bilderna osv så det är inte att ”bara ta lite bilder” som många tror.

Förfrågningar. Jag får kanske 25 till 30 mail om dagen om samarbeten, intervjuer och andra förfrågningar där jag behöver rensa, ta ställning och ta vissa samarbeten vidare. Det krävs många mail och möten innan ett avtal sätts, återigen iallafall för mig då jag sällan gör ”one shots” och bara ett samarbete för att göra det och sedan har jag glömt vad varumärket heter. Alla samarbeten bollar jag med min projektledare vilket även det kräver möten och tar tid. Typ som en säljare sitter framför sin dator hela dagarna och svarar på mail eller ringer kunder så gör även jag.

Podden. Jag poddar varje vecka som kräver planering och sedan jobb efter med redigering av klippet, omslagsbild osv. Också någonting som är sjukt roligt i mitt jobb dock mer tidskrävande än vad man tror, speciellt när saker och ting inte går som det ska. Även här förhandlar ju jag och Sanna varje vecka med olika företag om samarbeten osv och det kräver många mailtrådar och möten.

Bloggen. Jag bloggar även varje dag ju som ni vet, det varierar ju i tid men detta inlägg har totalt tagit två timmar för mig då jag hittade frågor, har svarat och reflekterat och hittat bilder. Ett inlägg som kommer upp imorgon tog mig även det flera timmar att förbereda och när jag skriver om kläder och gör kollage tar även det många timmar. Så per dag om man tänker arbetstid så går två timmar åt enbart ett blogginlägg, försöker snitta två om dagen men tiden räcker inte alltid till även om jag ofta vill ta mig tiden, att blogga är så himla härligt och jag älskar min dialog med er. Ni är som vänner här inne.

Välgörenhet. Och jag har en del projekt som jag inte tar betalt för eller pratar om men som jag gör på min arbetstid, så som att ta kontakt med barn och organisationer för att anordna resor, träffar och biljetter till Victors matcher. Även det krävs planering och logistik med Victor och hans klubb. Ingenting jag skriver om här.

Så det är nog i det stora hela mitt jobb just nu, sen varierar ju det såklart. Ni minns ju att jag knappt hade något jobb efter sommaren vilket jag var ärlig med och att allting låg runt hörnet, nu börjar saker och ting hända men resultaten kommer ni inte att få se förrens 2019 tyvärr men mitt jobb med Hjärnfonden kommer upp redan i veckan så stay tuned!

Och jag förstår att det är lätt att inte förstå begreppet influencer eller vad jag jobbar med. Och några troll här inne kommer väl att hitta fel på min yrkesbeskrivning också men det här är vad jag iallafall vad jag gör om dagarna. Jag jobbar med marknadsföring helt enkelt och driver mina egna bolag. Jag ska försöka börja skriva mer om vad jag gör i detalj här inne så blir det nog lättare att förstå och såklart roligare att följa! Stor kram

101 kommentarer

 1. Asså jag säger bara WOW. Har följt dig sedan portugal för att du är just du, jag är här inne på bloggen varje dag och sitter bänkad varje söndag efter ett nytt poddvsnitt. Och jag måste säga att herregud vilken inspiration du är. Du är för det första så otroligt snygg och så otroligt grym på det du gör! Älskar hur du är så ärlig med allt, både det positiva o negativa med livet o graviditeten osv.
  Vet inte riktigt vart jag ville komma med denna kommentar men kände att jag var tvungen till och skriva av mig om hur fantastisk jag tycker du är!

  Är så sjukt ledsen över att jag är utomlands just när ni har er livepodd… men jag vet att den kommer bli så lyckad så jag hoppas att det kommer komma flera framöver (gärna längre ner mot skåne kanske ?). men TACK Maja! Både för en grym blogg, grymma samarbete som vi kan ta del av och världens bästa podd!!

 2. Det var min kommentar du svarade på. Vill bara säga tack för det och för att du inte börjar med att ”gå till attack” för att det är en ”dum fråga” av en person att ställa, som att man ifrågasätter ditt yrke. Vilket det såklart inte var 🙂 Glad att du tog dig tid att skriva och förklara. Det är så intressant att få höra alla olika saker en influencer gör!

  Men här kommer en sak jag vill fråga om alternativt påpeka. Kanske får skit för det men jag vill få det sagt. Ibland är dina och Sannas svar på frågor jäkligt dryga. Jag tänkte igår när jag var ute och promenerade och lyssnade: ”gud jag tror inte att vissa kommer vilja ställa en fråga igen för svaret den här tjejen/tjejerna just fick var inte trevligt”. Ni typ… skrattade bort frågan? Suckade? För att hon frågade om ”fotbollsfru” livet. Det är som att ni blir extremt stötta varje gång och istället suckar bort det som att man är totalt dum i huvudet som ens frågar. Jag känner att ni är roliga, kloka och troligtvis väldigt snälla människor som ni beskriver varandra, men jag tycker att det är omoget att sucka bort ett svar och säga ”jag har inte ens något att svara till den där frågan…” skratta bort den och gå vidare. Jag förstår att ni är trött på att endast kallas fotbollsfru när det är det sista av allt ni gör och är, men samtidigt är ni ju fortfarande fru till en vanlig kille som spelar fotboll. Fattar inte att det blir en sån stor sak. Ni vet ju i er själva allt ni är och åstadkommit utan dom.
  Jag stängde av podden iallafall och kommer att vänta på nästa podd. Vet inte om jag fick lite ont i hjärtat eller vad det var men så blev det iallafall. Ris och ros men jag hoppas att jag kan uppfattas rätt och att jag inte blir nertryckt för att jag har en åsikt. Gillar er fortfarande såklart men så tuffa som ni är borde konstruktiv kritik tolkas på ett bra sätt, hoppas jag. Ha en fortsatt fin vecka!

  • Jag håller med. Jag är mycket möjligt en av dina största fans, kollar på allt du gör och lägger ut och hade typ dött för ditt utseende och din härliga personlighet och syn på livet. Sån otrolig inspiration. Men jag ogillar också starkt när du och Sanna idiotförklarar frågor som visserligen innefattar ”fotbollsfru”-grejen, men också har en annan innebörd och frågeställning. För många frågor ni skrattade bort hade ju faktiskt en vettig fråga i grunden. Ni borde ju vara så pass trygga och självsäkra i vad ni själva gör och åstadkommer att ni även kan vara rakryggade och försöka ge ett svar även på sådana frågor.

   Vill också tacka för allt annat du gör. Du har på riktigt hjälpt mig få en mer hälsosam syn på min kropp, mat och träning. Och det är en av de svåraste fighterna jag lever med. Kan typ inte tacka dig nog. Kram <3

  • Maja Nilsson Svara

   Jag förstår vad du menar men det är nog lätt att säga själv när man inte varje dag får samma fråga år efter år eller samma kommentar. För mig är det som om att någon skulle fråga om min vikt eller kommentera den varenda dag oavsett vad jag gör och inte, en fråga jag tar illa vid av helt enkelt. Du kanske inte gör det. Men jag gör det. Och jag är trött på att jag ska behöva ta det, och att det är dåligt av mig att inte bemöta det med ett leende eller med respekt. Jag tar ofta konstruktiv kritik och vill alltid bemöta alla med respekt och eftertanke, men jag känner inte att jag får tillbaka det av några av er när det kommer till den här frågan. Det är som om att några av er vägrar att förstå vad jag menar. Jag ska bara ta, att jag får frågor om fotbollsfrulivet och jag borde ju vara ”tillräckligt stark i mig själv” så jag kan väl ”ta att ni ställer såna frågor”. ”Det är ju inget illa menat”. Vilket det kanske inte är, men att jag gång på gång har berättat för er att jag blir sårad och förnärmd av ordet fotbollsfru och att ni ändå proppsar på att kommentera om det så har jag faktiskt tröttnat på att vara trevlig tillbaka och att ge pedagogiska och bra svar.

   Det har jag redan gjort om och om igen. För jag har fått samma slags frågor om och om igen. Här i bloggen, i podden och på youtube. Detta eviga tjat och folk verkar aldrig nöja sig med mina svar. Din kommentar hade varit i mina ögon helt korrekt och sann såklart om det hade varit första gången jag svarade på frågan i veckans podd. Men man vill mjölka samma fråga om och om igen. I alla mina kanaler. Vareviga dag. Vi har även svarat på frågorna om fotbollsfruar minst 10 gånger i podden med utvecklade och bra svar så man kan gå tillbaka i arkivet istället för att klaga på att vi nu efter ett och ett halvt år inte längre vill svara. Jag blir sårad och tar illa vid, och om jag jämt ska ta konstruktiv kritik så kanske det är dags för mina läsare och lyssnare och ta samma slags konstruktiva kritik. Jag vill inte svara mer på dessa frågor och har varit väldigt tydligt med det, har helt enkelt tröttnat och tycker inte att dom är relevanta. Även om man fint bäddar in dom i “jag vet att du gör din egna grej men ändå”. Det får räcka nu helt enkelt och vill man veta om fotbollsfruar och det livet får man googla istället så får man upp alla mina hundra svar om exakt samma fråga. Men nu vill jag fokusera framåt och på mer positiva ord än fotbollsfru. Och förstår man inte varför det ordet är laddat så förstår man inte feminism och att det är 2018. Jag är ingens fru och kommer inte svara på en till fråga om det. Jag hoppas att ni respekterar det, och gör ni inte det så kan ni inte förvänta er ett bra svar från mig tillbaka tyvärr. Kram

   • Jag tänker att det är smartast att inte ta upp frågorna överhuvudtaget då? Tyckte inte heller det var särskilt trevlig start på dagen att lyssna på ert senaste avsnitt. Jag förstår att det är jättejobbigt att få sådana kommentarer varje dag och att man tröttnar men ta inte upp kritik eller ”onödiga kommentarer” om ni inte kan sköta det på ett bra sätt. Försök se kommentaren med andra ögon ibland, jag uppfattar inte alls det på samma sätt som er många gånger.

    Hur som helst, jag älskar din blogg, podd och dig MEN ibland tycker jag du kan vara lite väl ”kaxig” och går för hårt på. Du ska såklart inte ta emot vad som helst, ibland måste man säga ifrån, men kanske något litet att tänka på nästa gång du tar illa vid en kommentar. Hoppas du får en fin dag och att vi möts av en gladare podd nästa vecka! Jätteintressant svar om ditt jobb här ovan också! 🙂

   • Har läst bloggen sen Portugal-tiden och lyssnat på podden sen starten (älskar båda) och utan att ta något ”parti” i denna diskussion vill jag bara säga att jag tror detta till stor del handlar om att Maja och Sanna får såna frågor typ en miljon gånger oftare än vad vi följare uppfattar när vi läser blogg/lyssnar på podd osv. Så det har ju byggts upp länge och inte konstigt de blir trötta på det. Men med det sagt var det ju samtidigt en fördomspodd och de frågade efter folks fördomar, och då är det ju inte heller konstigt att folk faktiskt skriver de fördomar de har. Även om de som sagt inte stämmer, men det är ju det som är själva grejen mer fördomar…

   • Ja jag förstår hur du menar Maja men jag håller med kommentaren under. Ta inte upp frågor ni inte klarar av att svara på. Överlägset sämsta avsnittet sedan start och jag har älskat varenda, med kvinnodagen-avsnittet som topp. Jag är feminist såklart(!!!) och står upp för mina vänner, systrar, kvinnor i min omgivning till tusen. Men att en fråga ska väcka sån ilska och att behöva säga ”jag är ingens fru”. Medan vissa dagar ska du stoltsera hejvilt med att du är fru Nilsson Lindelöf. Det duger i ett sammanhang men inte i ett annat. Tänk efter i vissa svar för det skulle inte förvåna mig om dom som skickar in frågor blir sårade.

 3. Alltså wow Maja! Du är en fucking Queen! ❤️❤️❤️

 4. Matilda Andersson Svara

  Det finns en blogg jag läser och det är din Maja! Det är så mysigt att titta in här varje dag för den känns personlig och genuin, precis som många av dagens stora bloggar en gång gjorde. Tack för det!

  Förutom det vill jag bara säga att vi ju är många som självklart förstår att även du jobbar och oavsett hur ni väljer att dela upp era uppgifter, pengar osv. så är det ni båda två som får ert liv att rulla. Folk kan väl ha åsikter kring vad andra par har för roller eller ansvarsområden, men herregud. Jag förutsätter att alla gör det som är bäst för sin egen familjen med de förutsättningar man har. Du vet själv Maja att du inte sitter hemma och petar dig i naveln dagarna långa..och om du nu hade gjort det så är det väl upp till dig. Kan alla bara få leva sina liv som dom vill sålänge det inte går ut över andra?

  KRAM!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh så glad jag blev av din kommentar. Väldigt väldigt glad. Tack för att du tog dig tiden att skriva till mig <3. Stor kram

 5. Din jäkla power-woman!!! Du är en stor förebild för mig och många andra. Stor kram till dig och tack för att du är så genuin och varm – exakt därför jag klickar mig in på din blogg vareviga dag. ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   <33333 KÄRLEK jag blir så glad när ni tar er tiden och skriver till mig.

 6. Asså att du ens orkar förklara på ett sådant pedagogiskt sätt när folk inte fattar? Det är inte som att folk ifrågasätter folk som har ett ”vanligt” 8-5 jobb exakt vad de gör under dagarna och ba: hur lång tid tar det egentligen att koda den där raden. Man blir ju trött. Du är queen som orkar när trollen/avundsjuka börjar jiddra. Puss och kram underbara Maja och gosebebisen ❤️

  • Fast nej nu får du nog skilja på vad som är en helt vanlig nyfiken och genuin fråga och vad som är ”avundsjuka”… Influencer är ett relativt nytt yrke och det är klart man måste få fråga vad en sådan gör. Jag jobbar själv som revenue manager och får typ jämt frågan om exakt vad jag gör och hur mina dagar ser ut så där har du fel. Det är nog bara självklara jobb som ”läkare” ”snickare” ”kassapersonal” som slipper undan såna frågor 🙂

 7. Längtar tills den DAGEN jag släpper min första kollektion av kläder, herregud jag KOMMER vara så stolt över mig själv DÅ
  <3333 **

 8. Du e bäst majsan!!!! Jag hoppades på att bröllpsvideon skulle va här :(( lägg upp den!!

  • Maja Nilsson Svara

   Den klipps fortfarande jag är alldeles för seg för att svara måste TA TAG I DET JAG VET! <3

  • Maja Nilsson Svara

   <3 Tack för att du tar dig tiden att skriva jag blir så himla glad.

 9. Men gud vad du jobbar kvinna!! Riktig boss är du! En fråga bara, blir det inte för mycket för dig? Känns det inte som att du har för många bollar i luften för om man räknar in allt du gör på en dag så blir det ju mer en heltid? Förstår att det är svårt att välja bort något när man tycker att allt är roligt! Eller jobbar du mer nu för att kunna ta en paus när bebisen kommer?

 10. Julia Törnqvist Svara

  DU ÄR DEN STARKASTE KVINNAN! ❤️❤️ Alla dina svar ÄGER! Tack för allt du hjälper mig med, att man får vara din vän här! puss <33333

 11. Vill bara säga att du är grym, fortsätt att vara du och fortsätt att stå upp för dig själv och vad du tycker oavsett vad andra säger, du är där du är tack vare DIG och DITT hårda arbete <3 tack för en bra blogg och podd! Det känns som att man är din kompis, är så glad för din och Victors skull, att ni ska få en liten guldklimp, ni kommer bli de bästa föräldrarna <3 DU ÄR BÄST!!

  • Maja Nilsson Svara

   TACK för din fina fina fina fina fina kommentar. <3

 12. Hej Maja! Hoppas att du, bebis och man mår bra. En fråga jag undrat över i några månader. Den persiska mattan ni har i hallen i er lägenhet, vart har ni köpt den? Kan inte sluta tänka på den 🙂 trevlig dag!

  • Maja Nilsson Svara

   Hej <3 den kommer ifrån Ikea om jag inte misstar mig helt! Kram och detsamma!

 13. Hej Maja,
  det här inlägget var en verklig ögonöppnare för mig. Här sitter jag, 40+ med en tolvårig dotter som vill bli influencer. Som många andra i min generation himlar jag nog lite med ögonen och hoppas i hemlighet att hon ska göra något annat (men hallå vad är det för fel på civilingenjör liksom?) utan att veta vad en influencer egentligen gör.
  Tack Maja för att du beskrev ditt och många andras jobb på ett enkelt och pedagogiskt sätt. För mig var det faktiskt första gången jag kände att jag fick grepp om vad influenceryrket kan innebära. För det ÄR ett yrke, det är något man kan bli och det verkar vara stimulerande och utvecklande och kul!
  Så här är mamman som köper hem sushi (favoritmaten) till min älskade dotter nu och har ett mysmiddags-snack om hur det kan vara att jobba som influencer. Jag har alltid varit stoltast i världen över henne (SÅKLART) och det vet hon (hoppas jag) och vill självklart stötta henne i de val hon gör. Nu är hon bara tolv och allt kan ändras men om hon fortsätter mot influenceryrket så vet jag i alla fall mycket mycket mer nu! Jag skickar henne till dig när det är dags för prao :).
  Tack!

  • Maja Nilsson Svara

   Men wow jag fick gåshud av din kommentar. Så otroligt fint att läsa för mig. Tack för att du skrev till mig, det betyder mycket.

   • Det var från hjärtat! Så fint att du tog dig tiden att svara 🙂

 14. Hej Maja!! Vet egentligen inte vart jag vill komma med denna kommentar men vill bara säga att jag, som många andra här inne, läser enbart din blogg och jag blir alltid nyfiken när du lagt upp storys på instagram osv. Det handlar om dig och inte om den du är tillsammans med. Jag menar, om det nu vore så att du ”bara” är fotbollsfru, varför har inte alla fotbollsfruar en välkänd blogg och en stor instagram? Det säger ju sig självt att det är dig folk är intresserade av och vill följa! Ville bara få det sagt, och stort grattis till både lägenhet, bebis och alla dina bolag! KRAM

  • Maja Nilsson Svara

   <333 Kram och tack för positiv energi. Suger åt mig som en svamp!

 15. Jag följer dig slaviskt och tycker du verkar vara en super go tjej!! Däremot vill jag ge dig en handsup som gör att jag får ont i magen för din skull och det är Daisy Grace! Kommer inte säga mer men läs igenom ditt avtal noggrant och speciellt ur en synvinkel om vad som skulle ske vid en konkurs…… ❤️

 16. Förstår inte riktigt varför det hela tiden är du som ska ta hänsyn och vara respektfull gentemot andra människors känslor? Tycker inte att du och Sanna var dryga i söndagens avsnitt. De som har lyssnat på er podd från start VET att ni tålmodigt har svarat på den typen av frågor i månader. Ni har ingen samhällelig plikt att informera omvärlden om varför det är dåligt att kalla någon fotbollsfru, ändå har ni gjort det gång på gång. Bara för att du är en offentlig profil innebär det inte att folk har rätt att kasta ur sig, rent ut sagt, dumma frågor.
  Tycker du verkar vara en väldigt rimlig, vettig, klok och genuin människa, vilket verkligen lyser igenom i allt du gör. Tack för att du är dig själv, din blogg och sociala kanaler är mina absoluta favoriter <3

  • Maja Nilsson Svara

   <33333 Tack för din kommentar! <3 Stor kram och PUSS så roligt att just du följer mig.

 17. Fina fina du!!

  Så bra att du gjorde detta inlägg så kan förhoppningsvis dem som tror att influencers ej gör något få lite fakta!
  Du är en sån fantastisk förebild för oss unga kvinnor( är 21) och jag vet med säkethet att du kommer bli en toppenmamma ❤️❤️ Kram

 18. Vad spännande att se vilka framtida samarbeten du kommer göra:) Väldigt kul och trovärdigt när du endast tackar ja till samarbeten du faktiskt kan stå bakom till 100%, det är så många influensers nu för tiden som tackar ja till allt vilket gör att man bara scrollar vidare och inte läser om det längre..
  Hejja dig! Jag tycker det är superkul att följa dig på din resa:)

 19. Det kvittar om man är tsm med en fotbollsspelare, säljare eller lokalvårdare. Köper man ett boende gör om man det som familj och inte individ.

 20. Heja dig Maja!!
  Försök att skaka av dig alla dumma kommentarer för de kommer enbart från avundsjuka eller av bittra människor. Jag älskar att läsa din blogg, det är sättet du skriver på som gör att det känns som att vi typ känner varandra och sitter och pratar avslappnat som vänner haha.. brukar inte kommentera men ville skriva som jag kände för lite pepp efter de tråkiga kommentarerna du skrev om⭐️ Kraaaam

  • Maja Nilsson Svara

   <3333 FINT. Tack. Stor kram till dig, så glad att såna som dig följer mig.

 21. Brukar inte kommentera egentligen, men kände att det var dags nu! Har följt dig länge nu och vill bara säga att du är verkligen POWER!! En riktig powerkvinna! Du inspirerar så otroligt mycket, ytligt men även personligt. Du visar upp både det bra och dåliga.
  Hade jag ens gjort någon del av det du gör så skulle jag vara superstolt!
  Du ska vara riktigt stolt över dig själv och allt som du har åstadkommit (och kommer åstadkomma).
  Du är en riktigt powerkvinna och kommer bli en riktig powermamma!
  Önskar dig verkligen all lycka i livet ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Grät när jag kom till powermamma. Tack, behövde lite styrka och kärlek idag och ni är helt fantastiska här inne. <3 Så mycket girlpower och styrka. TACK.

 22. Fattar inte varför folk ifrågasätter vad en influence är eller hur man kan jobba med sociala medier. Jag vetifan vad en civilingenjör håller på med om dagarna, men inte ifrågasätter jag deras yrkesval pga att Jag obildad på den fronten!? (Nu var ju just inläggets kommentar inte riktad på det viset dock!) Du är grym! ??

 23. Jag och min fotbolls-tokiga sambo kollade fotbollsgalan då för några veckor sen, så intervjuade de Victor och då säger min sambo ”kul att de intervjuar Victor för att hans fru är framgångsrik och känd”. Såklart ska ingen definieras utifrån vem man är gift med, men tyckte det var lite kul att min sambo som ca alltid annars BARA har fotboll i tankarna, direkt kopplade Victor till dig, en framgångsrik och otroligt duktig kvinna!! Blev jag som sen sa ”jaa, eller för att priset till årets back ska delas ut….” haha.

  Oavsett, du är Queen och att förminska ditt jobb och liv till ”fotbollsfru” är ju så stort skämt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
  Massa kärlek och power till dig, ta hand om dig!!

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah bästa jag har läst!! Så fint att du skriver det till mig också. Tack för det. Skickar massa power tillbaka till dig, länge leve oss kvinnor <3 stor kram

 24. Tror och hoppas att vi är fler som vill veta vad du jobbar med för att det är intressant än något annat! Hejja dig✌?

 25. Följt dig sedan Portugal tiden och vill bara säga att du är en sån otroligt stor förebild för så många!!
  Du är så ärlig och härlig i allt du gör vilket jag tror inte bara jag uppskattar!
  En person som dig borde ALLA följa och ta del av!
  DU ÄR GRYM!!

 26. YOU FKN GO GIRL!!!!
  Förstår inte hur du orkar svara på trollens kommentarer angående fotbollsfru. Samma sak som att de skulle bli kallade vad deras män jobbar med. Usch nej, kvinnor tar plats och som du skrev, du är ingens fru, och det är inte jag heller! Tack för du är en så amazing förebild!! Heja dig!
  Hoppas jag får biljetter till livepodden! Undrar när de släpps också?
  KRAMAR!!!!!

  • Maja Nilsson Svara

   <333 GIRLPOWER tack för din kommentar blir så GLLLLAAAAAD. Biljetterna släpps på söndag all info kommer att finnas på vår gemensamma instagram! <3 Hoppas du kommer vill TRÄFFA DIG!

 27. Du är så grym Maja, en riktig power kvinna som inte tar någon skit! Som du säger de är 2018 och att få den frågan om och om igen måste vara så tröttsamt! Tänk om två män som hade en podd skulle få en sådan fråga om och om igen ? Det skulle ALDRIG hända och om de hade rytit ifrån eller suckar när de får frågan så hade alla förstått att de måste vara tröttsamt!!
  Jag tycker ni gjorde helt rätt, nu är det nog ni är två grymma och drivna kvinnor som råkade bli kära i killar som har fotboll som yrke punkt!
  Sen läste jag alla troll kommentarer om era pengar och lägenhets köp jag kommer nog aldrig förstå varför er ekonomi spelar så stor roll för andra, om hur ni delar upp saker etc. så länge de funkar för er så ska väl alla andra bara ta och sköta sin egen ekonomi. Sen har jag tänkt på det att många skriver att du inte hade varit där du är idag utan Viktor och hans fotbollskarriär ( håller absolut inte med om det ) men en annan tanke kring det är okej om han hjälpt dig lite att nå ut till en större publik men jag jämför det med att min man hjälpte mig med att få mitt dröm jobb, han kände en som jobbade inom det jag ville och ordnande en intervju men resten ordnade jag ju själv och allt de bra jobb jag gör nu är ju inte pga. Att min man ordnande en intervju till mig de är ju pga. Jag tog chansen och sedan skapade mitt eget. I en relation och i alla andras relationer (hoppas jag) att man vill hjälpa sin partner att nå framgång och förverkliga sina drömmar! Lång kommentar men som
  Sagt du är en riktig business women och förtjänar alla framgångar som du skapar! KRAM och tack för all inspiration du ger!

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah nej EXAKT, två män hade ALDRIG fått samma frågor och det är de som är problemet. Nu är det dags för lite mer GIRLPOWER istället och att vi tjejer får stå upp för oss själva <3 TACK FÖR DIN KOMMENRAR. Det värmer verkligen att du tog dig tiden för att skriva.

 28. Felicia Gunnarsson Vikberg Svara

  Åh jag blir så less med det här med pengar!! Varför kan folk inte förstå att i en relation där två personer har valt att dela sitt liv med varandra så delas väl ekonomin också?!?! Som du skrivit om tidigare.
  Jag och min man har inte samma liv som er men vi har en i hushållet som har mer pengar sedan innan och är mer intresserad av att köpa och sälja aktier och vi delar givetvis på detta då vi har tänkt att vi ska leva livet med varandra och vill uppleva saker med varandra. Så det liv ni valt att leva är ju såklart bäst för just er och fortsätt med ert liv!
  Sen tror jag absolut på att ditt jobb också genererar pengar men jag tycker inte att du ens ska behöva försvara det!

  Puss och kram på dig Maja och fortsätt att köra på!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för din pepp och kommentar <3 blir glad!

 29. Åh, vilket härligt blogginlägg där du delar med dig mer detaljerat om ditt arbete! Det gav en större inblick i vad du menar när du skriver t ex ”ska jobba idag” ? Keep on going! Du äger ⭐️

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt att höra!! <3 tack tack tack jag blir så glad.

 30. Så roligt att läsa om vad du gör i ditt arbete! Fick en helt annan föreståelse för det alla ni influensers gör ? Keep up the good work!

  • Maja Nilsson Svara

   Och så roligt med så bra respons!! <3 TACK

 31. Hej fina fina Maja <3. Jag är en sextonårig tjej som kikar in här på din blogg var och varannan minut för att så fort det kommer ett nytt inlägg förändras min dag till det positiva. Blir så glad av att läsa från dig, jag tycker att du lyckas få med allt så bra. Det riktiga livet och våga säga vad du tycker. Du har kommit att bli min största förebild. Jag har lyssnat på er podd nu sedan den startade och SHIT vilka fantastiska kvinnor du och Sanna är. Älskar er och att få möjligheten att följa er. Otroligt starkt att våga dela med sig av så mycket som du gör! Jag lider själv av otroligt mycket ångest och det har hjälpt mig att läsa om din och ditt liv. Du är så stark Maja. Sedan måste jag ju få tillägga att du är en av de vackraste skapelser som finns på denna jorden <3. Ingen tvekan på att du kommer bli världens bästa mamma för ditt barn och att de även kommer få världens bästa pappa. Det vi får se på sociala medier ser man hur genuina du och Victor är med andras barn. All kärlek och kraft till dig. Du är en så bra människa Maja, försök att aldrig tvivla på dig själv. Det viktigaste är att trivas med vem man själv är <3333333333 du är allt.

  • Maja Nilsson Svara

   <333 åh så fin kommentar Hulda (och vilket fint namn?!). Tack för att du följer och skriver så fina ord till mig. Alltid så läskigt att prata om sina känslor och sin ångest men när jag får kommentarer som dina blir jag så varm i hela kroppen och allting känns värt. Tack <3

 32. Din mer ingående förklaring om vad du gör inom ditt jobb fick mig verkligen att öppna mina ögon! Har kort och gott tidigare trott att en influencer bara gör samarbeten och blogginlägg men det visar sig ligga så mycket mer bakom det. Jag upplever ibland att andra influencers endast säger att det är extremt mycket jobb bakom allt, men det blir ibland lite svårt att tro på när de aldrig riktigt förklarar VAD för jobb det är, eftersom följare inte själva arbetar i branschen. Jag vill verkligen tacka dig för att du visat ett större perspektiv av vad det innebär. Har tidigare tyckt att det har haft en ”negativ klang” men du har fått mig att inse att det verkligen inte är så. Du är en sann förebild Maja!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh jag var lite nervös över att jag inte hade förklarat tydligt nog så det känns så fint att ni tar er tiden och skriver att det var så tydligt och bra. Känns som om att jag fick lite upprättelse efter mycket negativitet om mitt yrke. Så tack för det, jag blev så genuint glad av din kommentar just nu. Tack tack tack <3

 33. Hej, har funderat på samma sak som frågeställaren, till viss del förstått till vad du (och andra) influencers gör men väldigt intressant med en så konkret beskrivning. Jag har en fråga också, vet ej om du svarat på den förut, men undrar hur du själv och ni själv pratar/tänker/resonerar/känner kring det här med ”anställningsotryggheten” som fotbollen innebär? Att ni inte alltid kanske kan ”bestämma” var ni ska bo framöver. (Pga stort Unitedfan hoppas jag ni bor och trivs i Manchester lääänge)

 34. ???Wowowow Maja! Har jag någonsin sagt dig hur otroligt du är? Du är bäst. Du är fucking fantastisk. Du lägger så stark känsla i dina ord !!!
  Jag är så tacksam att du har den här bloggen. Du är den bästa inspirationen. Älskar dig! Pusss???

 35. Hej fina underbara Maja!
  Har följt dig slaviskt sen min pojkvän följde dig på twitter och tyckte du var så sjukt rolig när du drev mycket om Viktor. Sen dess har det inte gått en dag utan att jag har följt dig, till och med innan du startade upp bloggen! Brukar aldrig kommentera någons blogg men nu kände jag att det var dags! Tack snälla fina underbara för att man går in på dina kanaler varje dag med ett leende på läpparna! Finns ingen bättre dag än söndagar nu förtiden och det är allt tack vare dig och Sanna<3 Du ger mig så mycket inspiration i livet och jag är så tacksam för att man får följa dig och din lilla familj genom livet!! Jag hoppas verkligen att du känner att du är en stor förebild för många och att du gör ett grymt jobb med att vara personlig men ändå proffessionel. TACK för att du är just min förebild, hoppas SÅ att vi ses på livepodden i januari!! <3 tusen kramar till dig!

 36. Wow Maja! Du är så himla grym! Du är en riktig förebild för mig och många andra, och jag hoppas du känner dig stolt över allt du gjort och gör ?
  Det är en ära att få vara din vän här på bloggen ❤️

  Puss & kram!!

 37. Jag blev trött av att bara läsa alla projekt du har igång, inte trött pågrund av tråkigt utan för att det är mycket och verkar väldigt krävande. Mycket press på än själv, så stor eloge till dig Maja som orkar med alltihop samtidigt som allt annat omkring dig sker. Istället för att ladda ordet ”fotbollsfru” så negativt kring dig så borde dom fokusera på allt du lyckas med samtidigt som du lever ett liv tillsammans med ett fotbollsproffs som det i sig är krävande för er båda. Tänk allt du åstadkommit trots att du har fått anpassa dig efter någon annans dröm till en början. Ni har byggt upp varandra, det är iaf bilden jag får av er när jag läser din blogg och av dom orden Victor uttalat sig med under intervjuer. Stort lycka till med alla projekt och föräldraskapet???

 38. Blev verkligen förvånad över att folk idag fortfarande chansar och dricker under sin graviditet! Att smutta lite, fine, men alkohol är ju skadligt för fostret. Att ens ta risken för att få dricka två glas vin i veckan…
  Bra att du avstår! ?

 39. wow. Alltså jag blev stolt över att läsa detta inlägget? Kommer ihåg att jag hittade dig på twitter och började följa dig för att du var så jävla rolig. Och att se din utveckling?! Don blogg har blivit stor, du och sanna startade podden (bästa saken ever) och nu sitter du i Manchester med en bebis i magen och allting går så jävla bra för dig!! Alltså wow du är så jävla grym alltså, bästa förebilden!

  Håller tummarna för att jag får biljetter till livpodden i julklapp, blir bästa julklappen då.
  P.s kollade enbart på fotbollsgalan för att jag visste att du och Sanna skulle vara där <3

 40. Herregud, blir själv irriterad utav alla fotbolls-fru kommentarer. Kan människor bara dont give a shit and move on!? Jesus!!!! Det är 2018, har vi inte kommit längre??

  Du rockar Maja!! Vinner alla krig du krigar och du verkar gått igenom en hel jäkla del men ändå så stark, varje poddavsnitt får du mig att le som en nyförälskad tonåring med din och Sannas jargong, älskar er tillsammas. Vilket radarpar!! Förebilder båda två, till 110%!!!

  Meeeeen, som den livetpåläktaren nörden jag är så undrar jag var, när och hur kommer biljetterna säljas? O hur många släpps?? Lääängar!!
  All kärlek till dig o bebbe!!

  • Maja Nilsson Svara

   <333333 TACK för din fina fina fina FINA kommentar jag blir helt varm. Det släpps på SÖNDAG! Tid och pris kommer! <3 Massa kärlek

 41. Aldrig kommenterat en blogg och läser enbart din just nu. Läser din blogg för jag känner mig ”hemma” med människor som vågar prata om riktiga känslor, både glädje och sorg. Skrollade igenom bland kommentarerna och såg att du svarat angående bröllopsvideon.

  Jag är en känslomänniska in i hjärtat, alltså totalt. Kan knappt se en känslosam reklam så sitter jag där som ett ljushuvud och fäller lite tårar. Jag har alltid, i hela mitt liv haft otur i kärlek. Extremt otur. Har nått till den punkten där jag inte tror på kärlek, för mig själv. Jag glädjs över andras kärlek samtidigt som jag ibland kan bli nedstämd och ledsen över att alla verkar vara lyckliga i relationer förutom jag.

  Din och Victors kärlek är bland det finaste jag har sett, utan att överdriva. Det är inte den här ”Instagram-kärleken” utan det är den genuina kärleken att du råkar bli lite för full på en middag och han pussar dig godnatt på pannan innan ni somnar trots att han är less på att din mun gått i ett svep hela vägen hem i taxin.
  Att han spelar tv-spel hela jävla tiden och du står där och undrar vilken dag du ska hoppa sönder spelet men samtidigt pirrar det i din mage för att din man sitter där och spelar just tv-spel.

  För att komma till sak.
  Bröllopsvideon. Jag vill se den eftersom genuin kärlek gör mig varm i hjärtat men samtidigt kommer jag ju gråta floder och inse att alla människor inte får turen att möta någon som älskar en tillbaka så som ni älskar varandra.

  Tycker du verkar fantastisk på många sätt och det finns ingen anledning att lyssna på orden ”fotbollsfru”. Varför inte bara säga Maja. Dont get it. Att din man rullar boll är väl svinkul men give me a break.

  Den här kommentaren blev ju förbannat rörig nu? Hur som haver,

  – Lycka till med allt 🙂 kram!

  • Maja Nilsson Svara

   Skrattade högt och började gråta av din kommentar (länge leva känslomänniskor). Ett stort tack för dina otroliga ord. Önskar dig allt gott och är övertygad om att du en dag kommer kunna relatera exakt lika mycket när det kommer till både stor kärlek och att vilja hoppa sönder partners ägodel. Videon kommer! Har skjutit upp det men NU är det nära <3 hoppas verkligen ni gillar den man själv blir så kritisk mot sig själv.

   Massa kärlek.

 42. Blir så imponerad och så inspirerad av dig! Både av att läsa om ditt jobb och privat!! Älskar hur du är dig själv (känns som det när man läser din blogg iaf) Du har verkligen byggt upp ett förtroendet hos mig! Allt från tankar om livet som gör att man själv reflekterar till vad du använder för huvård. Haha, har köpt en hel del produker du har tipsat om och älskar allt!
  Du är en stor inspirationskälla för mig och du ska veta att det du gör är grymt glöm aldrig det!!!
  Så TACK för världens bästa blogg och världens bästa podd
  KRAM <3

  • Maja Nilsson Svara

   Men wow vilken kommentar! Tack tack tack. Verkligen, tack. <3 Stor KRAM älskar att ha läsare som dig.

 43. Hej,
  Jag följer annars inte bloggar/sociala medier eller så men dina är så jordnära och inspirerande så jag kan helt enkelt inte låta bli. Så tusen tusen tack för det! Man får sån där riktig good-feeling av dina forum, You go girl!

 44. You go girl!!! Så grym, driven och inspirerande på alla sätt och vis.

 45. Det har verkligen varit SÅ roligt att få följa dig, jag har läst din blogg sen du bodde i Portugal och att få följa din resa både karriärmässigt med bloggen, podden och sociala kanaler samt på det personliga planet med barn, familj och allt vad det innebär har verkligen varit så häftigt. Du upplevs verkligen som så jordnära och alla dina samarbeten du skriver om gör mig genuint glad, liksom som när man blir glad för en kompis det går bra för. Känns så konstigt på något sätt att bli glad för någon som man egentligen inte känner, men så känns det haha. Fortsätt med dina kanaler precis som du gör – du är så uppskattad och egentligen borde du ha störst kanaler med tanke på hur genuin du är jämfört med många andra influencers (som kanske når ut till ännu fler). Tror att många inte förstår hur mycket tid det ligger bakom allting du publicerar, väldigt intressant att få veta mer om det.

  Kram <3

 46. Min papp dog för en månad sen, och ska på hans begravning imorgon. Idag har jag bara varit ledsen och så går jag in in här, läser dina inlägg om Albin, ditt jobb, dig och alla fina kommentarer och blir varm i hjärtat. Tänk vad fina människor det finns!

 47. Detta inlägget kändes så viktigt. Du förklarade vad ditt jobb innebär och gjorde det på ett så tydligt och bra sätt. När man hör ordet ”influencer” är det så lätt att tro att det bara är att ta några bilder som du skriver. Nu förstår man ju mycket bättre hur mycket tid det ligger bakom allt. Många influencers skriver/säger ofta att deras jobb inte är en dans på rosor men förklarar aldrig varför och blir därför lätt missförstådda eftersom man aldrig fått se det såhär svart på vitt. När du listar upp allt du gör varje dag låter det extremt hektiskt och man får en bättre förståelse ! Önskar att fler var som du!! Du är alltid så ärlig och öppen med allt och visar på sådan ödmjukhet och förståelse. Tack för att du är du, och glöm inte att ta hand om dig själv <3

 48. Hej Maja!

  Trodde denna vecka skulle vara avsnittet med din mor? När släpper ni det? Du är fantastisk ?

Skriv en komentar