Maja Nilsson Lindelöf

Jag har precis checkat in hemma i Västerås och ligger utslagen i sängen. Min trötthet har kommit tillbaka den här veckan men jag vet inte om det beror på graviditeten eller om det är så att mycket jobb och två småbarn PLUS en graviditet har gjort mig trött, mycket troligt. Jag tänkte iallafall vila i någon timme och skriva till er innan jag ska bege mig till min kusin ute i hökåsen med mamma.

Jag kom hem till en varm och städad lägenhet med nytvättade lakan och mjölk i kylen. Vi är verkligen bortskämda jag och Victor av våra mammor. Har inte svärmor varit här och donat så är det mamma. Livets lyx och jag blir alltid så varm när jag kommer hem. Vår bebis kommer få världens bästa mormor och farmor.

Nu ska den här trötta mamman ta sig en dusch, tänkte försöka rycka upp mig lite.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. Wow vilken underbar lägenhet! Vore kul att få lite inredningstips för att få det sådär snyggt och hemtrevligt samtidigt (typ färgkombinationer, eller hur du tänker när du matchar möbler/inredning). 🙂 Undrar dock, är det inte lite läskigt att bo på första våningen då ni båda är välkända personer? (Eller ser ut som det med de frostade-fönstrena).

  2. Hej Maja! Måste bara börja med att säga vilken stor inspirationskälla du är! Du ska vara så stolt över din karriär för WOW vad långt du kommit! Men nu till min fråga; jag har för mig att du skrivit om hur du förut ätit mycket godsaker och inte kunnat äta bara en chokladbit, och att du nu kan va sötsugen och då ta en chokladbit och sen va nöjd. Jag är i det stadiet nu att när jag väl äter godsaker så kan jag inte sluta. Jag vill ju kunna unna mig men det går inte när jag bara frossar och vräker i mig. Vill alltså bara kunna ta en bulle och inte 5 när jag fikar haha. Har du några bra tips på hur man kan få bort det där frosseriet, känns som att jag försökt med allt!
    Tack för en superbra blogg och podd, kram på dig!

  3. Älskar verkligen din blogg och din o sannas podd!!! Men hade varit så kul med ett bröllopsinspoinlägg !!!

  4. Hej!
    Trötthet i andra trimestern är ofta kopplat till järnbrist. Kolla upp ditt järnvärde hos din barnmorska. Jag är gravid med mitt andra barn nu och får äta järntabletter (fick göra det med första också).
    Något annat som är mer ”naturligt” men tyvärr har inte samma verkan som järntabletter är blutsaft (finns på ica).

Skriv en komentar