I torsdags fick vi främmande av Victors mamma och lillebror så vi fick en långhelg tillsammans. Jag jobbade undan hela dagen och på eftermiddagen städade vi och handlade hem mat och sånt där man behöver när man får gäster.

Jag såg ut såhär!

Ullis och Sache landade på kvällen ju så Victor åkte till flygplatsen och jag lagade middag och tände ljus i huset. Det blev klassikern spagetti och köttfärssås! När vi vill göra det lite lyxigare så köper vi hem färskt bröd också och gör tomat och mozarella sallad.

Och jag äääääälskar ju pasta och tycker att den är A och O. En spagetti och köttfärssås blir så mycket roligare med något annat än bara spagetti, det tycker iallafall jag. Medan Victor tycker att det ska vara som det alltid är.

Jag vaknar ju tidigt varje morgon och sitter och har min morgonstund. Har insett att jag i regel jobbar mellan fyra och fem timmar varje morgon innan ens resten av världen har vaknat, undra varför saker och ting har börjat rulla. Igår jobbade jag i elva timmar bara med att planera mitt jobb och förhandla kontrakt. Man kanske alltid ska vara gravid. Hursomhelst såhär mysigt är det på morgonen. Älskar frost.

En morgon tog jag med gänget till marknaden som finns här ute! Kenan var här samtidigt som Victors familj så jag, Ullis, Sache och Kenan var ute på tur. Älskar marknader på lördagar, himla mysigt.

Det blev pizza till lunch!

Och på kvällen var det dags för A Star Is Born. Här är Kenan <3

Såhär mådde jag efteråt. Jag vill ju inte spoila någonting men filmens mest mäktiga scen är den sista och direkt efter tänds biosalongen och filmen är slut. Där satt jag och försökte hålla inne mitt gråt att jag istället lät som något slags djur. Victor bara stirrade på mig. Herregud. Den vackraste filmen jag har sett. Och så viktig.

Såhär såg jag ut i söndags när det var dags för match!

United spelade mot Everton och vi fick sällskap av Håkan som jobbar med fotboll och hans familj. En väldigt trevlig söndag på Old Trafford. Och Victor var en boss på plan.

Sen blev det en ny dag och vi mös hemma hela förmiddagen, jag jobbade och Victor tog sovmorgon. Sen hann vi med lite shopping!

Och på kvällen gjorde vi oss i ordning för middag i stan! Byxdressen kommer ifrån Zara och i bakgrunden ser ni min städade garderob <3. Jag bokade bordet och var lite för ambitiös och bokade klockan 20.00. Det är ju min läggtid liksom men men.

Vi åt på 20 stories! Såhär fint är det där.

Och jag beställde en virgin pornstar martini, trevligt att få sin dricka i fint glas även om man inte dricker alkohol. Har helt klart märkt det nu med graviditeten, att bara för att man är nykter så får man ofta sin dryck i ett jäkla grogg-glas. Varför ska man få dricka fulare bara för att man är nykter? Ologiskt och det måste vara väldigt irriterande för er som inte dricker överhuvudtaget. Trist ju. Efter middagen körde vi hem och dagen efter flög dom hem <3.

9 kommentarer

 1. Elsker sånne innlegg, så koselig å se hva du gjør i hverdagen. Victor var virkelig boss i den kampen.

 2. Caroline Wallberg Svara

  När jag var gravid bad jag alltid om att få min dryck serverad i vinglas, och inte i ett grogglas med sugrör….

 3. Tänkte på en sak, hehe. När du är ute på stan eller i nån butik och handlar.. känner folk igen dig då? Alltså i Manchester. Tänker att fotbollen är så pass stor där att de har koll på att du är Victors fru. Tycker att du är fantastisk btw! Älskar din stil på kläder, wow wow wow.

 4. Marknaden ser super mysig ut! Vad heter den marknaden och vart ligger den? 🙂

 5. Din hy är otrolig!! Hur tar du hand om den nu under graviditen? Har du gjort några förendringar eller vad kör du för runtin/produkter ?? min hud har blivit kaos… är i vecka 14?

 6. Vart är din gråa T-shirt / tröja ifrån du hade på Everton matchen? 🙂

  du är förövrigt strålande vacker som gravid!

 7. Hallå du måste ge julklappstips till pojkvän nu när julen snart är här! Vad har du gett Victor tidigare år?

 8. Jag tycker du är sjukt cool, driven, SNYGG, rolig osv osv. Och er podd är amazing.

  Men måste bara få fråga. Varför blir du/ni så stötta när folk kallar er fotbollsfruar? Tänker, är det så dåligt klingat? När jag hör det så tänker jag inte på något negativt osv osv. Jag tänker, det har ju möjliggjort mycket för er? Jag säger inte att ni inte hade grejat det ändå, men såklart ert namn och vem ni är gift med har hjälpt till på traven. Eller gjort det lättare. Hade nog tagit bra mycket längre tid att bygga upp ett varumärke annars.

  Så jag undrar varför ni tar så illa upp? Istället för att se möjligheterna detta gett er? Sen vill man såklart inte vara någons fru bara men det tror jag ingen tycker att tex du är Maja. Du är sjukt rolig och jag ser mer att det är viktor som är gift med dig och inte tvärtom om, om du förstår hur jag tänker.

  Och grattis till graviditeten och mer liv i livet!

Skriv en komentar