Det var länge sedan vi körde en Wanties-lista här i bloggen så nu tänkte jag att vi kör en! Jag vet att ni gillar dom och jag tycker att dom är roliga att göra så nu kör vi såhär en tidig måndagsmorgon i oktober.

Icona Pops kollektion för Gina Tricot är helt magisk. Här är mina favoriter!
T-shirt / Stövlar / Linne / Bälte

Jag har alltid älskat denna lampan från Bxxlght. Så himla fin.

På tal om lampor så älskar jag även denna från Seletti. Den vill jag ha på mitt kontor.

Jag såg denna fåtöljen på Ellos och blev helt kär. Tänk så fint, speciellt nu i jul. Åh.

Jag fick hem ett bud från Estelle & Thild i veckan och har sedan dess använt deras gravidolja varje morgon och kväll. Jag såg att den fanns på rea här!

Jag kom över detta kitet som är på rea från Demalogica häromdagen! WOW alltså det är en intensiv kur för hemmabruk. Jag älskar ju allt som har med skönhet att göra och är så sugen på detta.

 

På tal om skönhet. Ingen har väl missat Sveriges nyhet Foreo? Bara jag som är sugen på att testa? Det kliar i mina fingrar.

Inlägget innehåller adlinks.

4 kommentarer

  1. Hejhej, Jag tänkte bara kolla om du hade kunnat lägga ut lite tips på vad man kan ge till pojkvän, mamma, pappa, syskon i julklapp? Har sån torka i år så hade verkligen behövt tips! (Jag vet att de är lång tid till jul men vill ändå vara ute i god tid haha, älskar julen). Förövrigt älskar jag din blogg och eran podd, bästa!!

    • Maja Nilsson Svara

      Ska göra en lång vlogg om det, på ingång!! <3

Skriv en komentar