Livet på läktaren den här veckan blev väldigt roligt! Vi pratar om hur man ska känna sig sexig med en gravidmage. Jag hade ingen aning om hur svårt det skulle vara att hitta en bh i rätt storlek och trosor som känns bekväma. Och Sanna berättar om hur det är att vara på Disneyland Paris med två småbarn. Och dessutom så svarar vi på hur jag och Victor berättade om barnet för Sanna och John! Här hittar ni avsnittet!

3 kommentarer

  1. Jag älskar er både och er podd!! Men (förlåt?) tre olika reklaminslag på ett poddavsnitt är för mycket, det känns lite opersonligt. Max två per avsnitt räcker ☺️❤️

  2. Jag älskar er både och er podd!! Men (förlåt?) tre olika reklaminslag på ett poddavsnitt är för mycket. Max två per avsnitt räcker ☺️❤️

    • Maja Nilsson Svara

      Håller helt med, det har klippts in fel! Dock så har vi ju poddat i princip gratis i ett år så jag blir bara glad om vi får tre sponsorer per vecka! ?

Skriv en komentar