Maja Nilsson Lindelöf

Dagens avkoppling blev ett rulltårtebak. Nu är ju kvällen här och vi ska laga kycklingwraps och titta på Netflix men jag tänkte första dela med mig av mitt bak. Som jag älskar att baka. Så fjantigt men så sant. Dessutom har jag blivit skadad av Hela Sverige Bakar och ser direkt vad som blir bra och inte, lite roligt ju.

Du behöver bara 3 ägg, 1 1/2 dl strösocker, 2 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulvet och 1/2 dl mjölk. Och sylt såklart eller vad man nu vill ha däremellan. Jag snodde receptet härifrån om ni också blev sugna!

Ta daaa!

5 kommentarer

  1. Hahaha ååå laga mat är ju underbart! Håller helt med! Det är hel mysigt och gott dessutom. Keep up the Good work. Du gör ett jätte bra jobb med din blogg, otroligt roligt att läsa varje dag.

  2. Tack för tips!! Detta tänker jag baka imorgon. Perfekt mammaledig-syssla/fika låter det som. Snabbt, enkelt och gott = ??

Skriv en komentar