Maja Nilsson Lindelöf

Hej bästa Maja!
Tack för en grym podd och blogg! Jag vet att i ett avsnitt sjung Sanna en “snapsvisa” eller något liknande som hon och John hade gjort om dig i Victor, jag undrar om du kommer ihåg/vet vilket avsnitt det var !!! (Jag menar inte videon som finns på Youtube!) Ska göra nått liknande till ett brudpar och tänkte få lite inspo! Har starkt för mig att den var så klockren! Kramar

Hej! åh såklart måste du göra en liknande, helt klart en av de bästa sakerna Sanna och John styrde ihop. Det startade hela kvällen och fick oss att känna oss viktiga och omtyckta! Hon sjunger den i avsnittet där vi pratar om bröllopet, avsnittet heter PARA VOCE och du hittar det här! Stor kram och tack för din kommentar!

Tänk på att det ska framgå vilket företag du har samarbete med. Räcker inte att du skriver att någon eller några av dina länkar är betalda.

Åh jag ÖNSKAR att jag hade haft ett samarbete med alla dom märkena, herregud det hade varit magiskt. Men det har jag inte och får inte betalt av märkena att nämna dom utan genom en annan sida som är baserat på klicks och då räcker det med informationen om adlinks.

Hej Maja, jag undrar vad du använder för typ av preventinmedel?
jag har ätit ppiller i flera år vilket påverkat mitt psyke osv. spiral funkade inte alls för mig heller… har du testat något som funkar bra?
tipsa gärna. Min kille verkar inte gilla att jag slutar med piller eftersom att då måste vi skydda oss med kondom och det känns tydligen inte lika skönt.

Hej <3 Jag slutade för p-piller för flera år sedan och har sedan dess helt enkelt varit försiktigt bara, följt en app där jag tydligt ser min menscykel och när jag har ägglossning och inte däremot vet jag att det inte är någonting att rekommendera då det absolut inte är så säkert. Jag har dock fått höra om en ny spiral med jättelite hormoner? Boka en tid hos en gynekolog och bolla med hen, det måste finnas något alternativ som passar dig, jag tror dock att man får testa sig fram lite. Och om din kille inte vill använda kondom kan du be honom dra åt helvete, ansvaret att skydda sig ligger hos er båda och vill du inte äta hormoner så får han dra på sig en kondom svårare än så är det inte. Passar det inte så är det hans problem. Stor kram och lycka till!

Hej! Undrar lite hur din träning ser ut nu efter bröllopet? Följer du något speciellt schema eller har du något vidare mål med träningen nu? Kram

Hej! Jag tränar på, kanske fem, sex dagar i veckan. Däremot så fokuserar jag ju mer på mitt inre den här tiden i livet än innan bröllopet så idag går jag oftare längre promenader än kör ett HIT-pass på gymmet och så yogar jag en del nu vilket har gjort underverk för mig. Jag vet inte senast en dag kändes tung för mig om jag ska vara ärlig. Men jag tränar på, och har ju fortfarande min pt som jag tränar med två dagar i veckan!

Hej! Jag skulle gärna vilja ha dina tankar kring att stötta sin livskamrat som periodvis har mycket ångest. Det gäller min man, vi har varit ett par i 9år och han har mer eller mindre alltid lidit av ångest, och för drygt 5år sedan började han få rena panikångestattacker som han fick gå i terapi för och dessutom började han äta antidepressiv medicin. Vissa perioder mår han okej, andra perioder blir han som förlamad av sin ångest och vill knappt prata med någon, knappt ens med mig. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag vill verkligen hjälpa honom på alla sätt jag kan, utan att på något sätt vara påträngande – det är så svårt att stå bredvid och kanske inte alltid bli ”insläppt” i den bubblan som han går in i när han mår som sämst. Min fråga är hur Victor hjälper dig när du mår som sämst? Kanske kan jag få något tips. Jag tycker det är så viktigt och stort att du är såpass öppen med din ångest, det värmer själen att veta att det finns fler par som går igenom samma sak när man ibland känner sig ensammast i hela världen. Kram!

Åh, för det första vilka fina ord i slutet. Jag blev väldigt berörd av hela din text och jag fick ont i hjärtat för er skull. Jag har ju inga erfarenheter av panikångestattacker och har aldrig heller ätit medicin så jag vet inte hur omständigheterna är då men jag kan ge tips på hur vi har det. Det viktiga är att alltid lyssna. När man inte har ångest så tänker man inte på samma sätt som någon med ångest gör. Tänker jag på någonting så kan jag absolut inte bara släppa det och jag måste få älta, och diskutera med Victor om problemet. Det har han blivit bättre på, att bara lyssna på samma sak om och om igen. Som partner måste man också komma ihåg att fråga hur personen mår. Att komma ihåg det jag hade ångest över igår, för bara för att jag vaknar idag och verkar glad så ligger det gamla och gror där bak i hjärnan och det känns fint när någon frågar hur jag mår och tänker om situationen även idag. Sanna är min hjälte där, hon minns alltid allting och frågar alltid en gång för mycket. Insåg att hon var en riktig vän när hon kom ihåg det där andra inte tar sig tiden att bry sig om.

Så det är nog också ett tips, att låta din man och eventuellt uppmuntra att prata med andra också. Ibland tycker jag att det är lättare att prata med Sanna eller mamma än Victor. Det finns så mycket att säga och alla är ju så olika men A och O för mig är omtanken. Jag känner mig så ensam när man inte frågar mig eller tar sig tiden att bry sig om min ångest, det är som om att jag har en elak liten person i mitt huvud som inte slutar skrika och för ingen i min närhet att bry sig om det gör ont för hjärtat. Så var kanske hellre lite för jobbig än inte, hellre att Victor frågar för mycket än för lite alla dagar i veckan. Önskar er alla lycka till och kom ihåg att du inte ansvarar för hans lycka, det måste han ta ansvar för själv. När jag insåg det och att jag aktivt måste jobba på det här så blev allting så mycket klarare. Stor kram och kärlek <3

Hej! Var är din randiga färgglada tröja ifrån? Så himla fin!!!

Den är supergammal från Zara!! <3 men TACK!

I vilket program gör du dina collage?

Canva! <3

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Måste fråga hur du redigerar dina bilder? Vad använder du för app osv? 🙂

 2. BÄSTA du! <3 du är fasen min favoritinfluencer av alla, så äkta och "rå", tusen tack för att du är du, att läsa din blogg och att lyssna på din och Sannas podd får mig att må så bra<3 kram på dig

 3. Hur använder man canva? Har försökt i mobilen men får inte till det. Jag undrar också hur du redigerar dina bilder och vad du använder för app ?? du är så bra.

 4. Hej Maja! Jag undrar om du skulle kunna göra en Lissabon-guide med dina bästa tips!! Mysiga ställen, café och restauranger samt vad man inte bör missa och kanske var det vore najs att bo på hotell. Vill verkligen dit nu under hösten. Kram!! <3

  • Jag vill också ha en Lissabon guide! Planerar resa dit i vår och vore
   tacksam för alla tips! Kram! 😀 <3

 5. Olivia Rydholm Svara

  Hej Maja, jag skulle vilja att du gjorde en resturang/nattklubbs tips i Manchester där runtomkring. Jag är ju då medtvingad på match med min pojkvän och ett annat par så lite god mat & goda drinkställen hade varit trevligt och höra om!

Skriv en komentar