Maja Nilsson Lindelöf

Penfield/ Adidas (min favorit)/ BikBok / Acne/ Ginatricot/

Pieces / EllosNative Rose / Attico / Ellos (25 % rabatt just nu)/ Milk It (min favorit)

Inlägget innehåller adlinks!

10 kommentarer

 1. Har själv adidas jackan, ÄLSKAR DEN! En favorit bland jackorna då den är så grym att man kan vända den och ha den som både vit och svart, bästa.

 2. hej maja,
  jag undrar vad du använder för typ av preventinmedel?
  jag har ätit ppiller i flera år vilket påverkat mitt psyke osv. spiral funkade inte alls för mig heller… har du testat något som funkar bra?
  tipsa gärna.

  min kille verkar inte gilla att jag slutar med ppiller eftersom att då måste vi skydda oss med kondom och det känns tydligen inte lika skönt.

  tacksam för svar <3333

 3. Tänk på att det ska framgå vilket företag du har samarbete med. Räcker inte att du skriver att någon eller några av dina länkar är betalda.

 4. Hej bästa Maja!
  Tack för en grym podd och blogg! ?

  Jag vet att i ett avsnitt sjung Sanna en ”snapsvisa” eller något liknande som hon och John hade gjort om dig i Victor, jag undrar om du kommer ihåg/vet vilket avsnitt det var !!! (Jag menar inte videon som finns på Youtube!)

  Ska göra nått liknande till ett brudpar och tänkte få lite inspo! Har starkt för mig att den var så klockren!

  Kramar ❤❤

 5. Hej Maja! Tack för fin blogg! Åker till London en weekend nu i höst och vill ha nya fina kläder tills dess men har noll inspo.. älskar din stil, har du tips på outfits? Både kväll och dag. Är nog lite lik dig i kroppsform och längd 🙂 Må bäst!!

 6. Hej Maja! Tack för världens bästa podd och blogg ❤️ Jag undrar om du skulle kunna lägga ut lite musiktips, någon Spotifylista du har. Du verkar ha sån bra musiksmak och jag behöver lite ny inspo!

 7. Hej Maja!!!!
  Jag hittar inte den svarta kappan när jag går in på länkarna! VART är den ifrån??? Vill sååå gärna veta. Har letat efter en exakt sådan länge! Kram

Skriv en komentar