Jag känner mig ju ny inspirerad till allt här i livet som ni har förstått och efter gårdagens yoga är jag fast besluten om att utföra yoga minst tre dagar i veckan. Så igår när Victor tittade på hockey så googlade jag runt och tänkte tipsa lite om några favoriter jag personligen i vill klicka hem just nu och så tipsar jag om de mest perfekta tajtsen, enjoy!

Svarta tajts – dessa tajtsen fick jag i ett pressutskick från Rönisch för något år sedan och har sen dess varit mina absoluta favoriter. Jag går runt i dom konstant här hemma och de är mina resetajts, slänger på mig en stor t-shirt eller hoodie sen är jag klar. Kan varmt rekommendera dessa, verkligen / rosa tajts,  rosa t-shirt även dessa från Rönisch, att matcha träningskläderna gör att man enkelt ser så stilig ut tycker jag och när jag köper lite nytt så brukar jag ofta tänka om det matchar eller inte / t-shirt Adidas / sport-bh från Adidas skor från Adidas på rea/ ljusrosa tajts från Puma ( även dessa på rea just nu, endast 209 kronor). Inlägget innehåller adlinks!

3 kommentarer

  1. Måste tipsa om Yoga with Adrianne på youtube. Hon har massor av teman, yoga mot huvudvärk, morgon yoga, yoga för löpare, ja allt möjligt. Inte lika skönt som att komma iväg, men ganska bra alternativ.

  2. Älskar er podd! Kan inte ni prata lite om musik i podden? Varje gång du Maja tipsar om en låt på insta så är det EXAKT min musiksmak och jag lägger alltid till den på min spellista. Du kanske har en go lista du vill dela med oss andra som delar din briljanta musiksmak? Och din kärlek till Mumford & sons, min är lika stor! Älskar dem! Den 4 oktober släpper de turnédatum, stay tuned ? KRAM!

Skriv en komentar