Vilken dag jag har haft, fylld med positiv energi och jag är helt övertygad om att det har att göra med min morgon. Jag bokade in ett yogapass (tog tummen ur, bokade online och 45 minuter senare satt jag i en varm sal och var på Vinyasa Flow yoga) och efter det kändes allting bara felfritt. Kom hem och åt en sen frukost, hade telefonmöten, jobbade undan, mailade mäklare och hängde tvätt. Sen storstädade jag våra badrumsskåp och sen kom Victor hem med lunch till mig. Vi åkte och handlade barnstolar till Nellie och Mason eftersom att dom kommer på besök på fredag (LYCKAN!!) och sen handlade vi hem middag.

Och nu sitter jag i soffan och ska strax tända ljus, Victor stor i köket och lagar köttfärssås och spagetti och min uppgift är att hitta en film eventuellt en ny serie. Jag älskar när Victor lagar mat och jag vill verkligen att det ska bli oftare, problemet är att jag älskar att laga mat och är något effektivare (he he) men nu ska vi börja fördela matlagningen bättre. Framförallt till framtiden, våra barn ska inte växa upp med en mamma som är den enda som står i köket.

Vi har en ny matta i sovrummet som matchar mina tofflor! Det börjar ta sig i några rum nu…

 Pyjamasen är på!

Och till efterrätt köpte jag hem både kakor med chockladbitar i samt brownies. Mums! Nu måste jag hjälpa Victor att mäta upp hur mycket pasta som ska kokas……

10 kommentarer

 1. Du ser genuint lycklig ut på bilden. Det klär dig! NJUT av kvällen❤️

 2. Finaste Maja!!!
  Skulle du kunna göra en vlogg när du sminkar dig? Typ din vardagliga look. Du blir så naturligt snygg och fräsch! Kram

 3. ”hjälpa Victor mäta upp pasta” ?
  Som jag saknar din twitter! Hade varit så himla roligt om du lade upp mer sådana underbara kommentarer du alltid lade på Twitter i din blogg nu istället ?.
  Kan fortfarande skratta så jag kissar ner mig åt falukorven som tinades eller när karln letade ostbågar mitt i natten ?.
  Och för att förtydliga! Victor verkar rolig men det är dina kommentarer som gör hela grejen ??

 4. Hej Maja,

  Om du bara visste som jag har letat efter just en sådan vit t-shirt, men helt förgäves, för det finns ingenstans! Därför skulle jag bli så lycklig om du ville berätta var du köpt din?

  Förövrigt så älskar jag er podd! Skratta så mycket <3

  • Och så undrar jag vad dina fina pyjamas byxor kommer ifrån? Så mysigt nu i höst.

   <3

 5. Hahaha min kille gör också alltid köttfärssåsen men jag är ansvarig för pastan! :’D

 6. Så mysigt inlägg! Känner igen det där med att mäta upp pasta åt ens pojkvän :)))

 7. Om ni inte sett The Americans på Netflix så rekommenderar jag den. Vi är på sista säsongen nu och kommer få abstinens när det är slut. Kramar!

 8. Mysigt!! När jag började dejta min man för hundra år sen och jag frågade hur mycket pasta jag skulle koka fick jag till svar -Som en kuk! Jag- Vems? Hahaha, tyckte jag va kul!!

 9. Cassandra Svara

  Den vita t-shirten du har till pyjamasbyxorna – vart har du köpt den? Helt perfekt!

Skriv en komentar