Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte att vi kikar på kamerarulle i mobilen! Några av er har frågat om mer outfitbilder och jag har ju verkligen inte varit en hejare på det senaste tiden men jag lovar att det ska bättras. Jag har bara inte känt mig på topp och att då posa i kläder är inte superkul. Men det kommer! Snart! Håll uuut!

Jag har varit vuxen och frostat av frysen för första gången i mitt liv. Dörren gick inte riktigt att stänga så jag hade ju egentligen inget val men ändå. Vuxenpoäng! Och det tog typ bara 30 minuter och ingenting hann bli förstört. Jag ställde in en kastrull med kokande vatten som skyndade på processen! Tips!

Jag gick och utnyttjade mitt presentkort jag fick i julklapp förra året och tog en massage på 60 minuter här. Det behövde jag, tänk vad jag har tagit hand om mig själv den här veckan.

Jag har förnyat mitt pass och snart stämmer äntligen alla mina handlingar med mitt nya efternamn. Det känns stort att få ha Lindelöf. Känns alltid så märkligt när jag mailar eller bokar grejer, ”Maja Nilsson Lindelöf”. Älskar mitt nya namn.

Jag har återigen funnit min kärlek för ägg och kaviar så det snittar jag minst en gång om dagen. Och fil med guld-muslin. Oj oj oj vad det mumsas på.

Jag låg en hel förmiddag och betade av jobb och åt sallad i sängen. Tog kort och tänkte att ja, det här kan komma med i mitt snapshots-inlägg.

Jag har varit ute och promenerat varje dag!! Jag går min vanliga slinga med musik eller podd i lurarna. Eller så har jag pratat med Sanna, Tove eller Victor hela timmen.

Jag har pussat och lekt med mina älsklingsbarn. Igår var det som om att Nellie kände av att vi inte skulle ses på ett tag för jag fick pussa på henne hur mycket jag ville, det händer inte allt för ofta längre <3.

Jag sprang förbi VASS productions och har återigen hamnat i ett stim av inspiration till skönhet. När jag har svackor och i allmänhet inte känner mig på topp så vänder jag mig alltid åt skönhet. En ny klänning får mig inte att känna mig snygg däremot en ny ansiktskräm eller foundation gör jobbet. Kommer därför komma en del skönhet här i dagarna!

Jag åt lunch med Tove igår i flera timmar. Emelie kom förbi och det pratades allt mellan himmel och jord. Jag SER att jag inte tar bilder på människor längre och det får jag ju skärpa mig med. Har bara varit i en fas där jag vill vara i min privata bubbla med mina nära och kära utan att dom ska behöva vara med på bild. Sen fattar ju alla och respekterar att det här är mitt jobb men ändå.

Nu ska jag iväg till gymmet! Jag har skaffat mig en tränare i stan så nu finns det inga ursäkter när jag är här längre! Nu kör vi!

3 kommentarer

  1. Haha, alltså frosta av frysen…. Jag borde gjort det för två månader sen, men orkar inte med att det tar så lång tid? Får testa att ställa in en kastrull med kokande vatten i när jag väl tar tag i det!

  2. Maja! Du är så inspirerande! Jag kan väl inte alls jämföra mig med dig, men jag är också ”min egen”. Skapar min dag själv, jag väljer möten och händelser själv, jag tjänar mina pengar själv och ingen bestämmer över mig just nu. Det är skrämmande, det är stressigt, det är svårt och jag får ibland ångest över vad jag borde göra och vad jag inte gjort. Men vad det är underbart ändå! Jag är imponerad över dig som delar med dig, är öppen, visar så många sidor och dina fina kvalitéer! På något vis, efter att ha hittat podden, instagram och bloggen, så känns det som att jag känner dig. Det är fint tycker jag, du når dina läsare på ett bra sätt och du är så bra. Du och Sanna är så bra. Du och Victor är så bra! Tänker ofta på att du sa ungefär :”fler tjejer följer Victor efter VM”, tror faktiskt en hel del hänger på att du letar dig fram på många plan och intresserar, och har man en snygg man letas han också upp. Jag följer Victor också, men det är mest för att jag tycker så mycket om när han lägger upp en bild på dig och visar sin kärlek, det är fint! Och just det, råkade hitta din ”födelsedagspodd” häromdagen, följer annars er podd slaviskt och både skrattar och gråter åt/med er! Men när jag hörde vad dina vänner sa om dig grät jag i bilen, har också känslorna utanpå och fina ord kan vara mer tårframkallande än en sorglig film 😉 Fortsätt jobba på, du, ni, gör så mycket bra. Jag älskar det!

Skriv en komentar