Maja Nilsson Lindelöf

Maja 2.0 verkar ju vara i körningen, eller 5.0 kanske det är vid det här laget och om jag ändå är igång med livscoach och allt vad det innebär så borde jag ju rensa ut det yttre också. Så jag köpte mig dessa två godingar häromdagen.

GLOW BOOSTER. Nu ska det boooostas och ha sig. Har använt den totalt i ett dygn nu och duttar på morgon och kväll och innan smink och allt. Hoppas på magi om någon vecka eller så.

HYDRA LIFE JELLY MASK. Samma här. Nu ska det maskas. Trixet är kanske att använda det oftare än vad man brukar, jag kan vara lite lat så jag tänkte bli bättre på att lägga mask. Iallafall två gånger i veckan nu. Så roligt att testa sig fram. Jag har köpt hem några budgetalternativ också som jag tänkte testa i veckan och sen skriva om här!

13 kommentarer

 1. Kan du inte göra ett inlägg om passande små presenter i ditt ”julklappsspel”? Jag vill göra ett liknande, men kommer bara på ätbara grejer…

 2. Vart är din röda väska ifrån som du hade i Sankt Petersburg-videon?

 3. Hej Maja! Jag känner igen mig väldigt mycket i hur du beskriver din ångest. Jag har ångest varje dag över minsta lilla sak och jag håller på att brytas sönder. Den är så svår att förklara för någon som inte själv har ångest. För mig hjälper inte ”lätta” distraherande saker, jag får inte styrt bort mima tankar med att t.ex. se en film eller annan liknande aktivitet. Problemet är också lite att jag är väldigt ensam och blir det mer och mer pga min ångest flr att jah inte vill göra något då jag får ångest av det mesta. Vad hjälper dig när din ångest är som värst? Har du några tips som passar åt mig som inte har så många att umgås eller prata med? Något man kan göra i sin ensamhet när det är som värst. Kram på dig!

  • Maja Nilsson Svara

   Tar med din fråga i veckans fråga sen! <3

 4. Älskar att du har börjat blogga så ofta! Du är grym på det du gör Maja!

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt att höra!!! Kul när det uppmärksammas <3

 5. åh vad lyxigt blir så avis.. vore kul om du kunde återkoppla hur du tycker de har funkat, och vilken ansiktsmask du tycker är mest värd för pengarna. kramis

 6. Hej Maja, jag har blivit helt förtjust i din blogg. Har sett att du läser mycket böcker, har du något tips på en bra bok? Jag är ingen bok människa men vill börja läsa mer och gärna böcker på engelska. 🙂

  • Maja Nilsson Svara

   Haha åh jag önskar att jag var bättre, börjar ofta böcker men min hjärna har sällan ro att läsa klart. Men ska absolut tipsa om dom jag kan!! <3 Stor kram

 7. Gabriella Svara

  Håller helt med ovanstående och älskar att du bloggar så mycket, blir alltid lika glad när man kikar in och där ligger ett nytt inlägg! Du är grym & är en stor förebild, you go girl!!

  Om jag fick önska något att se mer av är det (som du säkert fått höra innan) är det outfitbilder, din stil är fantastisk!! Behöver inte bara vara när du ska iväg på något festligt utan även mer vardag, träningsoutfit, myskläder hemma osv! Känner jag behöver lite inspo inför hösten! Stor kram <3

Skriv en komentar