Maja Nilsson Lindelöf

 

Olja – Clarins. Jag är helt inne på återfuktning just nu, jag vill ha ett glow som just nu absolut inte existerar. Först ut blir en ny olja, min gamla från Estelle & Thild är slut så nu ska jag testa en ny även om det är en favvis. Puff – Jotex, gult gult gult. Och den här puffen älskade jag, så unik på någotvis. Parfym – Stella McCartney. Jag fick hem ett prov av denna parfymen och blev helt kär. Fräsch men ändå mysig, så som man vill vara på hösten. Stickad tröja – Gina Tricot. Hösten är här!!! Och jag vill ha varenda stickade tröja jag ser.  / Boots – Flattered, kom över dessa skorna från Flattered och blev alldeles förtjust.  Klänning – Filippa K, jag vill klä upp mig och känna mig extrasnygg. Vill ha denna klänningen till ett par boots, skinnjacka och fina smycken till.

Inlägget innehåller adlinks!

7 kommentarer

  1. Hej fina du!!❤️
    De är en sak jag saknar jätte mycket med din blogg, dina oufitbilder som du hade så mycket mer förr!
    Kram! Hoppas du får en fin dag!

  2. Assååååå ÄLSKAR återfuktning, kan vara det bästa som hänt min hud när jag insåg hur bra det funkar mot både eksem/torrt fnas och småfinnar! Vill bara tipsa om att serum med snigelsekret funkar så bra (hehe ja det låter äckligt men funkar skitbra) och sen på det cliniques moisture surge 72 hours ?

  3. Jag ska snart till Manchester och kolla fotboll men har även lite tid över för annat. Så jag undrar om du kan tipsa om restauranger, bra shopping och andra ställen man ska besöka i Manchester

  4. Hej! Skulle du inte kunna skriva vilken ögon skugga du använder den rosa aktiga är så fin:) kram Anna

  5. Skulle du kunna tipsa om snygga höstjackor/kappor? du är fantastisk!

Skriv en komentar