Efter att ha sett Sannes nya frisyr så bokade jag direkt en tid hos hennes frisör Therese Friberg på Bangs. Jag går ju alltid till Kloak när jag är i Västerås men i Stockholm så har jag haft svårt att hitta en bra frisör. Men nu så är det problemet löst! Vi bestämde att behålla längden en stund till, jag kan ju inte bestämma mig över om jag vill ha långt eller klippa av det som jag har haft de senaste kanske två åren. Så därför toppade vi bara på längden men däremot klippte vi gardinlugg som jag har haft tidigare. Nästa gång funderar jag på att klippa RIKTIG lugg, ni vet en sån som verkligen ligger över hela pannan, vi får se.

Här är håret före! Vilken längd jag har fått ändå va? Vet att alla tycker att jag ska ha kort och jag kan nästan hålla med, men jag måste testa lite längre iallafall!

Ta daaa!!! Nu sitter jag på tåget påväg mot Västerås. En kväll med mamma, hennes man och brorsan väntar. Har längtat hela veckan efter det <3.

15 kommentarer

 1. Snälla kan inte du berätta vad du har för rouge❤️

 2. Var är din ursnygga ögonskugga ifrån?? Såg på din händelse igår att du hade en skjorta/jacka i frottematerial typ, sååå snygg så undrar var den kommer ifrån!!?

 3. Ögonskuggan!!! vad använder du? ÄLSKAR dig, din blogg & Livet på läktaren! / Victoria

 4. Så snyggt ?? Gjorde du slingor i folie bara eller vad gör ni mer med håret ?
  Snyggt som tusan 🙂

 5. Så fint!
  Lägger ni en mörkare bottenfärg också eller gör ni slingor bara?

 6. Så snygg polotröja! Får man fråga vart du köpt den?

 7. Kan du inte göra en film med hur du får din gardinlugg så snygg? Jag har ganska svårt att styla min, blir oftast bara bra när resten av håret är lockigt/vågigt.

  Tack på förhand!

 8. Sjukt snyggt hår och smink!!!! Vad använder du för produkter i håret och vad för smink????

 9. Vart var din beigea skjorta/jacka ifrån på din story för några dagar sedan?! ?

 10. Jag är en av många som gärna vill veta/väntar på svar vartifrån din snygga jacka/kappa som du har på dig på din senaste instagram bild, den mönstrade med rött i?

 11. ❤Wow, fantastiskt.
  Kan du göra en handledning om din smink och ditt hår?
  Puss på dig.❤

 12. Så förbannat snygg alltså! Blev nyfiken på hur du gjorde med paletten du köpte på flygplatsen men de gav dig fel färg? Tror det var i ett youtubeklipp du berättade om det 🙂 Kram

Skriv en komentar